Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de munca (joburi) la Timac Agro Romania

Website: www.ro.timacagro.com

Website:www.ro.timacagro.com


Creat in 1959, Grupul Roullier este o companie multinationala care isi desfasoara activitatea in 133 de tari si are o cifra de afaceri de 3,5 miliarde Euro. Povestea noastra este o aventura umana si industriala, adunand impreuna peste 8000 angajati condusi de aceeasi energie: dorinta de a-si asuma noi provocari.
Intr-o lume in care cresterea demografica are ca efect imediat cresterea cererii de hrana, noi cream si distribuim solutii inovative in nutritia plantelor, animalelor si oamenilor. Produsele noastre deriva din experienta celor 400 de ingineri care ofera in permanenta solutii inovative.
Atipic si pasionat, Grupul Roullier si-a conservat, inca de la inceputuri, conducerea 100% familiala. Cei 60 de ani de rezultate pozitive ne permit sa ne auto-finantam cresterea si sa pastram o vedere pe termen lung, chiar in contextul economic actual. O cariera alaturi de Timac Agro Romania este provocatoare si generoasa pentru cei care detin viziunea corecta, experienta, abilitatile necesare si spiritul comercial.
Mai multe detalii despre noi puteti gasi pe www.roullier.com sau www.ro.timacagro.com.

Reprezentant Comercial Agricultura - Satu Mare

Reprezentant Comercial Agricultura - Satu Mare


TIMAC AGRO ROMANIA

Reprezentant Comercial Agricultura - Arad

Reprezentant Comercial Agricultura - Arad


TIMAC AGRO ROMANIA

Analist Marketing

Analist Marketing


TIMAC AGRO ROMANIA