Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Timken

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Ploiesti


TIMKEN PWP este o fabrica cu productia focalizata pe fabricarea de rulmenti standard, destinati pietelor globale industriale. Lucrand ca o echipa, Timken PWP furnizeaza produse competitive clientilor, intr-un mediu de lucru sigur si atractiv. Atingem nivelul pietei in termeni de cost, calitate si service prin utilizarea tehnologiilor de varf si a unui sistem de management al proceselor fara pierderi.

Dizivia de Operatiuni a companiei Timken include trei segmente: Industria Auto, Industria de Procese, Industria Aeronautica. TIMKEN PWP S.R.L. este parte a diviziei de Operatiuni / segmentul Auto.
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Operator Masini Unelte Automate Si Semiautomate

Operator Masini Unelte Automate Si Semiautomate


Timken
Candidatul ideal Cerinte Abilitati mecanice Experienta in operare masini si utilaje, preferabil operarea masinilor de rectificat, automate si semi-automate Cunostinte in operarea si intretinerea echipamentelor industriale Disponibilitate la lucru in schimburi Seriozitate si bune abilitati de comunicare Atentie la detalii Descrierea jobului Descrierea jobului Regleaza si opereaza masini de finitie semi-automate si automate in vederea obtinerii componentelor de rulmenti conform tehnologiei si standardelor de calitate Pregateste pentru asamblare si ambalare elemente component
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.