Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Tin Lavir Serv - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


“ Tin Lavir “ S.R.L. este o societate cu o traditie de 12 ani in domeniul echipamentelor de climatizare ,ventilatie ,incalzire si confort a carei renume se datoreaza in mod special calitatii percepute si transmise de la client la client.
Pentru a acoperi in totalitate cerintele beneficiarilor ne-am orientat catre furnizori de prestigiu cu produse de calitate pe piata mondiala .
In Hunedoara si zona de vest a Romaniei firma “ Tin Lavir “ S.R.L. este distribuitor autorizat tehnic si comercial al gamei complete de instalatii pentru climatizare MITSUBISHI , DeLONGHI , CLIMAVENETA , SANYO , SAMSUNG , FUJITSU , HAIER , FUNAI , SHARP, al sistemelor si accesorilor de tratare a aerului si ventilatie SYSTEM AIR , VORTICE, FRANCE AIR , LINDAB si METALPRES precum si al sistemelor de incalzire IMMERGAZ ,VIESSMANN, DE DIETRICH, BUDERUS .
Oferta completa si la cel mai inalt nivel tehnic privind echipamentele comercializate este insotita de asistenta service asigurata de echipa noastra de ingineri specializati .
Va facem cunoscut ca si in acest an va domina politica noastra de orientare asupra clientului prin consilierea asupra obtinerii avantajelor unui mediu in care se poate respira normal,furnizarea unor aparate de calitate, un serviciu de instalare cu care ne putem chiar mandri ca este cu adevarat profesionist si nu in ultimul rand cu dorinta de a fi un real sprijin in aceasta problema a climatizarii.
Pentru a realiza acest lucru suntem in masura sa rezolvam orice problema de climatizare prin gama completa de servicii oferite
• Proiectare si dimensionare corespunzatoare pentru orice spatiu prin deplasarea specialistilor firmei noastre la fata locului ;
• Livrare instalatilor,accesorilor si materialelor in cel mai scurt timp la sediul benificiarului ;
• Montarea instalatilor chiar si in cele mai dificile conditii fara modificari in arhitectura si structura incaperilor cu ajutorul echipelor proprii specializate si dotate la cele mai inalte standarde din domeniu ;
• Executarea service-lui si seria completa de operatiuni de intretinere si reparatii atat in garantie cat si in postgarantie .
Daca aveti vreodata nevoie de noi in rezolvarea acestor probleme de climatizare ,va spunem ca merita sa ne intrebati. De aceea existam noi care santem specializati in acestdomeniu si care facem fata exigentelor oferindu-va posibilitatea de a face o alegere…
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.