Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Tint

Website: https://www.telefericgrandhotel.ro
Locuri de munca disponibile in: Brasov

Website:https://www.telefericgrandhotel.ro


Teleferic Grand Hotel, cea mai noua unitate hoteliera din Poiana Brasov s-a deschis in toamna anului 2015: 127 de camere si apartamente cu cele mai moderne facilitati, 2 restaurante pregatite cu meniuri culinare savuroase, 4 sali de conferinta, o sala Ballroom, baruri de zi si de noapte, loc de joaca pentru copii, spa & beauty center, sauna si piscina.

Ne dorim o echipa pasionata si determinata, cu care sa "scriem" noua istorie a Hotelului Teleferic readus in lumina reflectoarelor!

Urmariti pagina noastra de eJobs pentru a fi la curent cu ultimele informatii cu privire la locurile de munca disponibile in cadrul Teleferic Grand Hotel.

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Specialist Marketing

Specialist Marketing


TINT
Candidatul ideal - Cunostinte temeinice de grafica; Abobe CS (Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe PDF Professional) MS Office (Word, Excel, PowerPoint). - Experienta in networking;Descrierea jobului - Realizarea de studii de marketing care evalueaza pozitia brandului companiei precum si alegerea metodelor si instrumentelor potrivite pentru pozitionarea buna a firmei pe piata; - Urmarirea evolutiei brandului companiei in acord cu politicile de marketing ale firmei; - Urmarirea evolutiei lansarii noilor produse / servicii pe piata. - Implementarea planului de marketing stabilit la nive

Receptioner Front Office

Receptioner Front Office


TINT
Candidatul ideal - Studii medii - Experienta pe un post similar - Cunoasterea unui program de gestiune hoteliera reprezinta un avantaj - Bune cunostinte de operare pe calculator - Cunoasterea limbii engleza la nivel mediu - Prezenta agreabila, amabilitate, abilitati foarte bune de comunicare si negociere - Capacitatea de a lua decizii rapide, eficiente si responsabile - Abilitati de planificare si organizareDescrierea jobului - asigurarea serviciilor de informare, rezervare si cazare pentru oaspetii hotelului - preluarea si inregistrarea rezervarilor de la clienti - primirea si cazare
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.