Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Tip Top Distribution - 0 posturi vacante

Website: https://www.setting.ro/

Website:https://www.setting.ro/


Suntem o companie de distribuție a produselor audio si lumini pentru aplicații profesionale: este destinată celor mai pretențioși operatori din sectorul audio și de divertisment în general, cu o gamă largă de produse, pentru a le oferi doar cele mai bune rezultate pentru performanțe ridicate și fiabilitate.

Portofoliul extins de produse,servicii si consultanta ne permite oferirea unor solutii integrate pentru aplicarea tehnologiilor de divertisment.

Datorită utilizării celor mai avansate tehnologii, TIP TOP DISTRIBUTIN SRL(Setting Entertainment Technology) poate elabora proiecte complete legate de orice sistem audio. Proiectele sunt susținute în fazele lor prin toată documentația tehnică necesară, asigurând astfel dimensionarea optimă a celor mai sofisticate sisteme, beneficiind în întregime de utilizatorul final.
Tip Top Distribution Srl(Setting Entertainment Technology) verifică nevoile specifice ale utilizatorului final ținând cont de obiectivele și nevoile clientului: scopul și utilizarea mediului, tipul de sunet și funcțiile necesare sistemului audio.
www.setting.ro
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.