Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Total Road - 0 posturi vacante

Website: 0766070079 grigore oana

Website:0766070079 grigore oana


TOTAL ROAD este o companie cu capital romanesc, infiintata in anul 2005, avand un concept bazat pe ideea de a oferi servicii de proiectare, consultanta si asistenta tehnica, dirigentie de santier, in domeniul lucrarilor de Drumuri si Poduri.

Principalul obiectiv al nostru este satisfactia clientilor, astfel incat sa fie recunoscut drept unul dintre cei mai buni furnizori de solutii tehnice si financiare in domeniu.

TOTAL ROAD lucreaza direct cu toti clientii, asigurand prin profesionalismul personalului o imbunatatire continua si un nivel ridicat in satisfacerea nevoilor clientilor. Profesionalismul, experienta si buna reputatie reprezinta cartea noastra de vizita pe care o oferim partenerilor de afaceri actuali si viitori. Astfel, punem la dispozitia clientilor nostii o echipa de specialisti alcatuita atat din membrii cu peste 10 ani de experienta, reprezentanti ai avangardei momentului, cat şi cu verificatori si experti atestati si recunoscuti in Romania. Cu o experienta vasta de lucru impreuna, echipa noastra de proiectare beneficiaza de capacitatea de a dezvolta proiecte de dimensiuni şi complexitate ridicata în termene competitive, în conditii concurentiale respectabile.

Echipa TOTAL ROAD a fost atent selectată astfel încât să răspundă şi celor mai exigente solicitări. S-a ales principiul îmbinării experienţei cu cel al dinamismului, în echipa regăsindu-se atat angajati cu experienţă cât şi tineri de perspectivă, bine pregătiţi, cu studii în tară şi în străinătate.

Folosim cele mai noi şi performante programe cum ar fi: Autodesk Autocad, Advanced Road Design, Piste+, Moss (MXRoad, MX Renew), Office, Geo-Slope, Corel Draw, Calderom 2000, Mathcad Professional Civil CAD, ROBOT Millenium, s.a. iar durata de elaborare a unui proiect este în stransă legătura cu performanţa acestora.

Domeniile pentru care TOTAL ROAD oferă consultanţă şi servicii proiectare sunt urmatoarele:

Infrastructură rutieră: drumuri, strazi, amenajare intersectii;

Poduri şi pasaje;

Căi ferate, linii de tramvai;

Platforme si piste din beton de ciment;

Aparari de maluri si regularizari de albie;

Retele edilitare si peisagistica;

Construcţii civile şi industriale.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.