Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Tour Impex Mapamond M.D

Website: www.mapamond.ro
Locuri de munca disponibile in: Craiova

Website:www.mapamond.ro


Suntem echipa Mapamond ! De 29 de ani pe piata turismului romanesc. Ne recomanda calitatea personalului si a serviciilor, seriozitatea, portofoliul, adaptabilitatea la cerintele clientilor, recunoasterea nationala si internationala. Ne recomandati dumneavoastra ori de cate ori ne-ati fost clienti!

Mapamond este principala agentie din Oltenia specializata in organizarea de evenimente – o activitate extrem de importanta din punct de vedere social, devenind astfel cea mai cautata agentie din zona de sud a tarii, pentru acest gen de activitati.

Echipa Mapamond gestioneaza contracte cu hoteluri si pensiuni care ofera cele mai avantajoase tarife in toate orasele din tara si colaboreaza cu peste 200 de agentii de turism din Romania si strainatate. Pe plan extern agentia poate face rezervari la peste 100.000 de hoteluri si pensiuni din intreaga lume.

Echipa agentiei special pregatita, este intr-o permanenta dezvoltare pentru a diversifica gama de servicii si produse pe plan intern si extern.

Cu noi aveti oportunitatea de a trai experiente, vacante si aventuri de neuitat!

Pe uscat, pe ape, in aer, in cele mai pitoresti colturi ale lumii,de la abisul marilor si oceanelor pana mult deasupra norilor, programele noastre sunt bucuria oamenilor de a descoperi de fiecare data MAPAMOND.

Va oferim servicii la standarde internationale, la cele mai bune preturi de pe piata. Acesta este unul dintre motivele pentru care noi am dezvoltat continuu cu clientii nostri, relatii de durata. Certificarea ISO 9001- 2008, fac ca produsele turistice oferite de Echipa Mapamond sa fie foarte apreciate.

Increderea pe care colaboratorii si clientii nostrii ne-au acordat-o in toti acesti ani, a format echipa si ambitia de a fi cei mai buni. Agentia Mapamond Craiova este consilierul de turism numarul 1 din Oltenia, ajunsa la standardul de excelenta in activitatea de turism!

CE VA OFERIM ?

- consultanta turistica;

- chartere avion si autocar;

- circuite turistice interne si externe;

- rezervari la hoteluri si pensiuni in tara si strainatate;

- sejururi individuale si de grup, interne si externe;

- pachete turistice complete si programe la cerere;

- destinatii exotice, croaziere, golf, pescuit,safari;

- pelerinaje;

- agroturism;

- turism de afaceri ( conferinte, seminarii si simpozioane);

- cursuri de perfectionare;

- luna de miere (honeymoon);

- programe de week-end (city breaks);

- inchirieri autocare si microbuse, rent a car;

- facilitati pentru grupuri, studenti si seniori;

- excursii si sejururi in Delta Dunarii;

- programe pentru elevi si studenti;

- programe tematice: istorice, religioase, sportive, culturale;

- programe pentru seniori la preturi subventionate de guverne din state U.E.;

- ghizi nationali si internationali de turism

- asigurari medicale de calatorie;

- plata on-line a serviciilor;

- plata in rate

Palmares

Agentia de turism Mapamond este membra a Patronatului ANAT, a Asociatiei pentru Turismul Rural Ecologic si Cultural din Oltenia si a Asociatiei Turismului din Oltenia.

Agentia Mapamond detine mai multe trofee si distinctii de excelenta in topul firmelor organizat de Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj, distinctii si trofee primite din partea Ministerului Turismului .

Parteneriatul agentiei in proiecte finantate din fonduri europene a dus la dezvoltarea unui nou concept de dezvoltare locala: turismul integrat din sudul si din nordul Dunarii - impreuna cu parteneri din Bulgaria.

Printre cele mai recente evenimente create de echipa Mapamond se numara si organizarea in anul 2008 la Craiova, pentru prima data a Salonului de Turism Oltenia Travel & Bussines,urmata de editia a doua in anul 2009.

Pentru prima data in Europa de est, prin agentia de turism Mapamond Craiova, Asociatia Chinologica Internationala IRO a organizat Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare la Craiova in anul 2009. Aprecierile delegatiilor din tari precum Spania, Ungaria, Japonia, Elvetia, Austria, Slovenia asupra serviciilor oferite la Craiova si organizate de echipa noastra au facut inconjurul lumii prin cele mai importante canale de televiziune.

Echipa agentiei de turism Mapamond Craiova a organizat la Palatul Parlamentului - “Forumul Asociatiei Comunelor din Romania “, cu participarea primului ministru al Romaniei, Ministrului Administratiei si Internelor si a unor omologi de la organisme europene similare.

Mapamond se bucura de o colaborare de peste cinci ani cu Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti organizand cursuri de perfectionare in tara si in strainatate,dar si cu alte institutii similare.

S.C.Tour Impex Mapamond MD SRL detine in proprietate o pensiune agroturistica care a obtinut doi ani la rand Marele premiu “MARGARETA DE AUR “ pentru cea mai frumoasa gradina si pentru pastrarea si conservarea traditiei locale.

De 29 de ani, mai bine cu…..Mapamond!

Echipa noastra isi exprima totala disponibilitate catre sugestiile si cerintele dumneavoastra.

Cu integritate si creativitate, misiunea noastra este de a va consilia in materie de turism.

Echipa Mapamond Craiova va multumeste pentru incredere si pentru ca ne-ati ales!

Acesta este primul pas catre o relatie de lunga durata!

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Super Agent De Turism /​ Consilier De Calatorii

Super Agent De Turism /​ Consilier De Calatorii


TOUR IMPEX MAPAMOND M.D
Candidatul ideal De ce mai pierzi timpul si nu vii de maine in super echipa Mapamond? De ce amani sa iubesti ceea ce faci si sa petreci timpul cu oameni misto care se dezvolta in permanenta? Hei, hai sa trecem la actiune! Aplica acum pentru postul de consultant de calatorii si vezi cum e sa visezi cu ochii deschisi! Ce mai astepti?! Esti potrivit pentru acest job daca: • Ai inceput deja o cariera in turism (cel putin un an), ai suficiente cunostinte de baza despre biletele de avion si rezervarile hoteliere si vrei sa evoluezi intr-un domeniu inovativ si de viitor • Ti-ai inceput activi
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.