Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Trust Motors - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


TRUST MOTORS este importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën, DS Automobiles și Opel. Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul auto, Trust Motors a fost unul dintre pionierii acestei industrii în România iar în prezent este singurul business antreprenorial din importul de automobile.

Rețeaua de distribuție însumează 85 puncte de vânzare în întreaga țară, iar serviciile oferite acoperă toate nevoile clienților prin modelul de business one-stop-shop, de la vânzarea de mașini, produse financiare și asigurări, până la toată gama de servicii post-vânzare.

În acest moment TRUST MOTORS înseamnă 130 angajați ce contribuie zilnic la creșterea și dezvoltarea companiei și a industriei. O echipă puternică care ține legătura cu furnizorii, partenerii, clienții și angajații.

În cadrul companiei există permanent provocări, șanse de evoluție si ocazii de a te autodepăși.

Suntem o echipă unită și puternică, cu rezultate vizibile!

Pentru mai multe informatii legate de procesarea datelor personale, va rugam sa accesati pagina de web https://www.citroen.ro/politica-de-confidentialitate/- https://www.peugeot.com.ro/legaturi-utile/politica-de-confidentialitate.html - https://www.dsautomobiles.ro/declaratie-de-confidentialitate/ "Politica de confidentialitate".

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.