Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Trutzi

Website: http://www.trutzi.ro
Locuri de munca disponibile in: Suceava

Website:http://www.trutzi.ro


S.C. Trutzi S.R.L este o societate dinamica si flexibila, orientata catre nevoile si cerintele clientilor, reusind acest lucru intr-un timp foarte scurt, odata cu deschiderea unitatii de productie in anul 2009. Astfel, prin aceasta unitate de productie am marit considerabil gama de produse si, de asemenea, am reusit sa onoram comenzile intr-un timp mult mai scurt si la o calitate mult mai buna.
Am adus un plus societatii prin investitiile repetate si constante in unitatea de productie, cat si in reteaua zonala de distribuitori, care ne-au ajutat sa crestem cifra de afaceri si sa devenim mai competitivi pe o piata care pune accentul in primul rand pe pret, dar si pe calitate.
Ne pretuim clientii si salariatii, credem in colaborarile fructuoase pe termen lung, de aceea oferim servicii de calitate si avantaje deosebite celor care aleg sa colaboreze cu noi.
Pe viitor, vrem sa crestem capacitatea de productie si sa extindem reteaua de distribuitori si de depozite proprii la nivel national. In prezent, atat prin depozitele proprii din Suceava, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Galati si Pitesti, cat si prin reteaua nationala de distribuitori, acoperim majoritatea judetelor din tara in ce priveste livrarea imediata a comenzilor (12-24h), celelalte judete ale tarii fiind deservite prin intermediul livrarilor prin curierat rapid. Pe o piata care este in continua miscare, suntem mereu in cautare de noi colaborari, alaturi de care ne dorim sa crestem.
Sloganul nostru este servicii si produse de calitate la un pret convenabil!
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Administrator Cladire

Administrator Cladire


TRUTZI
Candidatul ideal - experienta in domeniul administrativ; - cunostinte de operare MS Office; - permis de conducere categ. B; - persoană organizată, punctuală, responsabilă, capabilă să urmărească mai multe activități simultan.Descrierea jobului - are in subordine personalul de la paza si curatenie; - gestioneaza lucrarile de intretinere si reparatii; - mentine relatia cu furnizorii de utilitati; - verifica devizele, facturile emise de furnizori ; - depune diverse documente la institutiile statului; - asigura buna functionare a instalatiilor si utilitatilor cladirii ( apa, canalizare, i

Contabil

Contabil


TRUTZI
Candidatul ideal - absolvent al invatamantului superior economic de specialitate; - vechime de cel putin 5 ani in domeniu, cuprinzand toate aspectele activitatii financiar-contabile; - sa posede cunostinte temeinice in ceea ce priveste sistemul organizatoric si financiar-contabil; - sa posede cunostinte solide in ceea ce priveste legislatia in vigoare privind domeniul financiar-contabil;Descrierea jobului ​- consemnarea corecta si la timp, a documentelor financiar-contabile (facturi primite, facturi emise, registru de casa, extrase de cont); - evidenta analitica pentru conturile care dezv
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.