Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Tta Utilaje Industriale - 2 posturi vacante

Website: http://www.tta.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Glina, Ilfov, Pantelimon, Popesti-Leordeni

Website:http://www.tta.ro


www.tta.ro

TTA comercializeaza platforme si nacele pentru lucru la inaltime pentru orice aplicatie, in domeniile industrial si civil, acordand o deosebita atentie elementelor de siguranta si nivel tehnologic ale acestora. Oferim o gama completa de servicii, printre care: asistenta in garantie si post-garantie, piese de schimb, service, inchiriere nacele, platforme si prb.

punct de lucru: str. Caminului nr. 82 sat Manolache comuna Glina jud Ilfov

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Tehnician Service

Tehnician Service


Candidatul ideal cunostinte in domeniile electric/ electronica/hidraulica; experienta in domeniu similar reprezinta un avantaj; permisul dе conducere reprezinta un avantaj; seriozitateDescrierea jobului аctivitatе dе servicе si intretinеrе utilajе disponibilitatea pеntru dеplаsari in tаra in cаz de intеrvеntii idеntificаrea si solutionаreа problеmеlor tеhnice consiliеreа cliеntilor in domeniul tehnic intocmirеа dе procese verbale in urma constatarilor la locul interventiei
TTA UTILAJE INDUSTRIALE

Sofer Profesionist B+c+e Intern

Sofer Profesionist B+c+e Intern


Candidatul ideal - Transporta marfurile in siguranta, asigura primirea-predarea documente aferente marfurilor transportate- Ingrijeste autocamionul/ respecta timpii de condus / odihna- Disponibilitate pentru curse tur - retur in Intern (ROMANIA)- Apt medical si psihologic din punct de vedere al sigurantei circulatiei – Obligatoriu- Fara antecedente penale. Se solicita cazier valabil la data angajarii.- Fara antecedente rutiere. Se solicita cazier auto valabil la data interviului.Descrierea jobului Cerinte:- Experienta minim 3 ani in transport de marfa;- Conducere cap tractor plus semi remorca 40 tone;- Permis auto cat. B, C, E,- Atestat profesional pentru transport marfa;- Card tahograf;- Cunoașterea și respectarea legislației rutiere.
TTA UTILAJE INDUSTRIALE
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.