Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Tuţu-Trans - 0 posturi vacante

Website: http://www.tututrans.ro

Website:http://www.tututrans.ro



TUTU TRANS este un business de familie care a luat naștere în anul 2000 are ca obiective principale de activitate transportul intern și internațional de mărfuri, logistica și agricultura. Politică noastră de funcționare se concentrează pe consolidarea zilnică a unor relații de parteneriat durabile. Ne dorim un mediu de afaceri bazat pe încredere, respect și profesionalism.

Până în prezent am reușit sa dezvoltăm o flotă de 25 de camioane, transportând toate tipurile de mărfuri în Europa pentru clienți de anvergura din regiune dar și externi.

Primii pași în sectorul agriculturii au fost inițiați în anul 2009, ca urmare a ambiției conducerii de a contribui la dezvoltarea regională a agriculturii românești. Un deceniu mai târziu, firma înglobează întreg spectrul de activități agricole, de la asigurarea inputurilor, asistență tehnica de specialitate, pana la valorificarea recoltei. De asemenea, firma noastra faciliteaza comerţul cu cereale şi seminţe oleaginoase, conectand producătorii şi utilizatorii de cereale și semințe oleaginoase in România si Europe prin uzul flotei proprii dar și a rețelei de colaboratori extinse pe care am creat-o de-a lungul timpului.
Avem planuri mari de viitor și dorim sa avem alături oameni cu un stil puternic de antreprenor care este deschis provocărilor de business și care vrea sa aduca valoarea adăugată în viața personală și profesională unde activează!

Servicii:

Transport marfuri si cereale

n ceea ce priveste transportul si livrarea cerealelor, combinam expertiza pe care firma TUTU TRANS o detine in domeniul transportului de marfuri. TUTU TRANS dispune de 22 autocamioane, de ultima generatie, cu soferi profesionisti si o logistica avansata pentru a asigura livrarea marfii in conditii optime, in siguranta si la timp.

Prestari servicii in agricultura

Achizitionam principalele tipuri de culturi agricole, grau, floarea soarelui, orz, rapita, soia, garantand siguranta si corectitudinea analizelor in procesul de achizitie a recoltei. Totodata, cu ajutorul masinariile Gama larga de utilaje agricole performante de care dispunem, ne permite si posibilitatea ofereirae servicilor de semanat, erbicidat sau recoltat al culturilor.

Comert cu cereale

Prin parteneriatele noastre asiguram canale sigure si diversificate de desfacere a productiei.

Depozitare si baza de receptie

Garantam siguranta pastrarii recoltei in conditii optime, conform standardelor de siguranta, pe toata perioada depozitarii si iti stam la dispozitie cu toată gama de servicii de conditionare.

Depozitele si bazele noastre sunt pozitionate in zone agricole strategice. Spatiile sunt dotate cu echipamente moderne care respecta normele si standardele de functionare si sunt verificate zilnic, pentru a asigura cel mai inalt nivel de calitate al serviciilor de depozitare a cerealelor.

Centrul de depozitare situate in comuna Craiesti, dispune de birouri, bazin de motorina, uscator de cereale si o hala de depozitat cereale cu o capacitate de 5000 tone.

Baza de receptie situata in Sarmasel Gara dispune de laborator, cantar si o hala de depozitat cereale cu o capacitate de 5000 tone. De asemenea este conectata la reteaua nationala de cale ferata ceea ce ne permite incarcarea si tranportarea culturilor cu trenul.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.