Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Tudorancea & Partners

Website: www.tudorancea.ro
Locuri de munca disponibile in: Germania, Strainatate

Website:www.tudorancea.ro


Aplicand pentru acest post, acceptati politica GDPR a Tudorancea & Partners.
Prin transmiterea datelor dvs. personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de compania Tudorancea & Partners si puse la dispozitia angajatorului in scopul recrutarii si selectiei dvs.
Tudorancea & Partners a implementat masuri adecvate care sa asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra personale, care vor fi stocate timp de 2 ani in cazul neangajarii dumneavoastra in compania client.
Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu.

***

Tudorancea & Partners, componenta a Human Resources Nefertiti Group, iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.

Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Tudorancea & Partners nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.

Detalii:

- www.nefertiti-hcc.ro - www.tudorancea.ro

E-mail:

- cv@nefertiti-hcc.ro - pentru candidaturi - office@tudorancea.ro - pentru informatii/consultanta

TEL: 0735 547 007

Cuvinte cheie:

Dulgheri - Cofraje Metalice - Germania

Dulgheri - Cofraje Metalice - Germania


TUDORANCEA & PARTNERS
Candidatul ideal Pentru clientul nostru - firma de constructii germana- recrutam dulgheri calificati penru realizarea cofrajelor in constructii. Cerintele postului: - experienta ca dulgher cofraje metalice minim 3 ani - cunostinte medii de citire a desenului tehnic - certificatul VCA constituie avantaj - fexibilitate , disponibilitate pentru program prelungit (exceptional sunt necesare ore suplimentare, platite conform legislatiei in vigoare) - cunostinte medii de germana sau englezaDescrierea jobului Cerinte job: - confectionare, ajustarea si montarea cofrajelor - realizarea cofraje
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.