Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Unicredit Leasing Corporation Ifn - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


UniCredit Leasing Corporation IFN, compania numărul 1 pe piaţa de leasing din România.

UniCredit Leasing IFN SA face parte din reţeaua internaţională de leasing a grupului financiar UniCredit, care deţine una din primele 3 poziţii în 12 din cele 17 ţări în care operează, fiind astfel liderul sectorului de leasing din Europa.

Cu o reţea naţională în extindere, care numără în prezent 16 birouri, UniCredit Leasing Corporation IFN . oferă finanţare prin contracte de leasing financiar şi operaţional, cu o durată medie cuprinsă între 12 şi 60 luni, în următoarele domenii: leasing de echipamente industriale, leasing de autovehicule, leasing imobiliar, leasing de tip "sale and lease back" (vânzare cu răscumpărare prin leasing) şi leasing public.

Pe lângă servicii adiţionale acestor mari domenii de leasing, UniCredit Leasing Corporation pune la dispoziţie şi brokerajul în asigurări, prin intermediul companiei afiliate, UniCredit Insurance Broker. De asemenea, compania UniCredit Leasing Fleet Management oferă leasing operaţional precum şi serviciul de gestionare a flotelor de autovehicule.

Ne dorim in echipa noastra persoane energice, dornice sa invete si sa se implice activ si constant in sarcinile zilnice. Apreciem lucrul in echipa si incurajam totodata responsabilitatea si implicarea personala.


Asiguram un mediu profesional si provocator, favorabil dezvoltarii tale.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.