Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Uniprest Instal - 0 posturi vacante

Website: https://uniprest.ro/

Website:https://uniprest.ro/


Începând din 2009, de la înființarea firmei, am acumulat o experiență vastă în comercializarea de instalații și echipamente de încălzire. Deținem o gamă completă și variată de produse HVAC-S (încălzire, ventilaţie, aer condiţionat și instalații sanitare) și ne-am dezvoltat o rețea națională de distribuție bine pusă la punct: sediu și depozit central în Târgu Mureș și alte 9 puncte de lucru în Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iași, Sibiu și Timișoara.

Dorința noastră de creștere, dezvoltare și de îmbunătățire constantă a serviciilor oferite ne-a adus parteneriate de care suntem mândri:

- din ianuarie 2010 facem parte din grupul olandez Rensa, specializat de peste 65 de ani în comerțul en-gros al produselor HVAC-S, grup din care fac parte societăți din Germania și Olanda.

- din aprilie 2010 suntem membri VGH International, Asociația Internațională a Comercianților En-Gros din domeniul HVAC, fondată în anul 1971 și reprezentată în peste 295 de firme din Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Polonia, România, Spania, Austria, Slovacia, Portugalia, Franța și Lituania.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.