Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Uniqa Asigurari - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


O data cu preluarea la finalul anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania, UNIQA Asigurari a devenit cea mai noua membra a UNIQA Group Austria - unul dintre cele mai dinamice si profitabile grupuri de asigurari din Centrul si Sud Estul Europei, lider al pietei austriece si jucator important pe toate cele 20 de piete in care are activitate, cu aproximativ 17 500 de angajati, 5,7 milioane de clienti si aproape 13 milioane de polite in 20 de piete regionale.

Cu un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor, dar si tendintele pietei, UNIQA Asigurari este unul dintre liderii pietei romanesti de asigurari generale, preocupandu-se permanent pe dezvoltarea de produse si solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic.

UNIQA Asigurari numara in prezent, aproximativ 1 100 de angajati in 46 de sucursale si 101 de agentii, furnizand servicii pentru mai mult de 550 000 de clienti.

Obiectivul companiei este de a creste in mod sustinut si puternic pe piata locala de asigurari din Romania. Prin capacitatea fiecaruia dintre noi de a deveni cea mai buna versiune a sa, UNIQA Asigurari isi construieste succesul de business, creste prin oameni si isi construieste un avantaj competitiv din profesionalismul si angajamentul membrilor echipei sale, pentru ca valorile companiei stau la baza calitatii muncii acestora.

Prin implicare, orientarea catre comunitate, catre gasirea celor mai bune solutii de asigurare pentru imbunatatirea calitatii vietii, a sanatatii si a sigurantei, ii inspiram pe ceilalti , actionam intotdeauna cu profesionalism si oferim garantia unor servicii care corespund, cu adevarat, nevoilor clientilor UNIQA Asigurari.

Ca angajator, investim constant in formarea echipei noastre, cultivam talentul, dedicarea si entuziasmul fiecarui membru si impreuna ne indreptam toate resursele catre indeplinirea misiunii noastre: sa oferim clientilor siguranta si increderea in planurile lor de viitor.

Gandeste o cariera prin care sa te redescoperi alaturi de UNIQA Asigurari.

www.uniqa.ro

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.