Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Uniqa Asigurari

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


Prin aplicarea voluntara la acest job, candidatul este de acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal direct de catre UNIQA sau prin imputernicitii sai, in conditiile termenilor de informare ai UNIQA - https://www.uniqa.ro/cariere/ si ale legislatiei in vigoare, in vederea derularii procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz. Toate datele si documentele pe care le transmiti, vor fi utilizate exclusiv pentru prelucrarea cererii tale. Acestea sunt salvate in baza noastra de date pe durata procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz, fiind protejate impotriva accesului neautorizat si procesate in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
_______________________________________________________________________________________________

UNIQA Asigurari a devenit cea mai noua membra a UNIQA Group Austria, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania. UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania, are in prezent aproximativ 1100 de angajati in 46 de sucursale si 101 de agentii si furnizeaza servicii pentru mai mult de 550.000 de clienti. Obiectivul UNIQA Asigurari este de a creste in mod sustinut, constant si puternic pe piata de asigurari locala, Romania reprezentand o piata foarte importanta pentru strategia UNIQA Group Austria in regiune.

UNIQA Group Austria este unul dintre cele mai dinamice si profitabile grupuri de asigurari din Centrul si Sud Estul Europei, lider al pietei austriece si jucator important pe toate cele 20 de piete in care are activitate, având aproximativ 17.500 angajati, 5,7 milioane clienti si aproape 13 milioane polite în 20 de piete regionale.

www.uniqa.ro
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Uniqa Digital Talent Finder Internship

Uniqa Digital Talent Finder Internship


UNIQA ASIGURARI
Candidatul ideal UNIQA is seeking enthusiastic technophiles individuals for digital internship. During trainee program you’ll be part of a dynamic and passionate team leading the most important innovation for the company. To be successful in this role, we believe you need to have: Bachelor degree/ Master’s degree; Technology enthusiast; Driven to understand the "why", and a passion to draw connections; Problem solving and entrepreneurial thinking; Flexible and proactive attitude, able to cope with a fast-changing environment; Microsoft Office knowledge and other IT programming skill

Specialist Trezorerie

Specialist Trezorerie


UNIQA ASIGURARI
Candidatul ideal Studii superioare Economice Experienta de minim 2-3 ani intr-o pozitie similara sau intr-o activitate ce implica responsabilitati specifice postului Cunostinte de baza privind instrumentele financiare Cunostinte de analiza financiara, planificare, management si control al lichiditatilor Cunostinte avansate de utilizare PC (Excel, Word, Power Point); Cunostinte in utilizarea SAP – reprezinta un avantaj Limba engleza - nivel avansat Persoana organizata, flexibila, dinamica si cu atitudine pozitiva Capacitate de analiza, organizare, atentie deosebita la detalii Abilitate
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.