Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Urbio Ro - 0 posturi vacante

Website: https://urbio-romania.ro

Website:https://urbio-romania.ro


Înființată în anul 2013, Urbio este o companie românească cu capital privat, formată dintr-o echipă naţională de specialişti, cu o vastă experienţă în domeniul energetic și IT&Services, demonstrată prin numeroase proiecte implementate în ultimii 8 ani.

Viziunea noastră este de a oferi soluții alternative la sistemele de energie tradițională și eficientizarea iluminatului stradal si ne dorim ca in urmatorii 10 ani sa inovam, producem si integram solutii smart city la nivel mondial.
Suntem specializați în dezvoltarea sistemelor fotovoltaice, sistemelor solare și cele eoliene, folosite pentru a crea infrastructuri urbane durabile, ecologice și interconectate la nivel național.
Valorile noastre
In companie avem 5 valori dupa care sa ne ghidam
Inovatie – nu suntem dispusi sa facem compromisuri in dezvoltarea produselor si serviciilor Urbio chiar daca acest lucru implica costuri mai mari.
Pasiune – credem cu tarie in calitatea oferita produselor si serviciilor noastre sustinuta de pasiunea echipelor de profesionisti care activeaza in cadrul proiectelor Urbio.
Integritate – credem cu tarie ca succesul companiei noastre este strans legat de respectarea integritatii, chiar daca acest lucru implica implementarea de mecanisme detaliate (timp alocat in proiectarea si implmentarea lor) si sustinute (costuri mai mari) in procesele de business ale companiei.
Profesionalism - nu suntem dispusi sa facem compromisuri in nivelul de pregatire al angajatilor si colaboratorilor, chiar daca acest lucru implica costuri si termene mai mari in realizarea si livrarea serviciilor si produselor.
Educatia si spiritul de echipa – promovam si sustinem cresterea profesionala a angajatilor prin pregatirea continua si dezvoltarea unui climat organizational performant

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.