Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Utirom Invest

Website: http://www.utirom.ro
Locuri de munca disponibile in: Tulcea

Website:http://www.utirom.ro


Utirom Invest SRL este distribuitor al Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) pentru clientii sai din Romania. Utirom Invest SRL este dotat cu 4000 mp de spatii pentru depozite, service si birouri. Compania va distribui o gama larga de echipamente Hitachi, inclusiv excavatoare gama Zaxis-5 si -6 (mini, medii si de mare capacitate), incarcatoare pe pneuri ZW-5 si -6, basculante cu sasiu rigid si macarale Hitachi-Sumitomo.

Strategia companiei Utirom Invest SRL pentru piata din Romania este aceea de a oferi servicii first-class pentru partea de after-sales service precum si vanzari consultative.

Departament:
Cuvinte cheie:

Secretar/​a Punctul De Lucru Din Tulcea

Secretar/​a Punctul De Lucru Din Tulcea


UTIROM INVEST
Candidatul ideal Persoana care va presta diferite activitati de corespondenta/secretariat. Nu necesita prezenta zilnica la birou ci doar maxim 10 ore de lucru pe luna. Va raspunde la cerintele colegilor etc.Descrierea jobului SC Utirom Invest SRL a deschis de curand un punct de lucru in Tulcea. Pana la derularea activitatilor este nevoie de o persoana dinamica, cu sau fara experienta, pentru primirea documentelor, primirea vizitelor, transmitere informatii catre sediul firmei din Bucuresti. Se ofera salariul minim pe economie de 1400 lei/net/in mana dar se va lucra maxim 10 ore pe saptamana
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.