Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

3 Locuri de munca (joburi) la Velrom

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Buzau, Iasi, Targoviste


Velrom este un important producator de panificatie, cu sediul social in Targoviste, judetul Dambovita si un punct de lucru in Iasi.
Fabrica din Targoviste, una dintre cele mai moderne fabrici din tara, fiind si prima greenfield, este dotata cu doua linii de productie de ultima generatie si un grup de feliere si ambalare automatizat.

Velrom a pus in functiune in anul 2013 fabrica de biscuiti de la Iaşi. Aceasta este dotata cu linii de fabricatie noi, de ultima generatie. Fabrica produce biscuiti atat sub marca proprie (precum Poieni), cat si sub branduri din domeniu, precum Grau Intreg sau Grand Papa.

La nivel national, produsele noastre sunt prezente pe piata prin intermediul mai multor canale de distributie: mari lanturi de magazine, comertul traditional, distribuitori specializati etc.
Cu ajutorul tehnologiei si maiestriei brutarilor nostri, reusim sa oferim consumatorilor, produse de calitate, cu gust deosebit.

Aflata intr-un proces continuu de dezvoltare şi de extindere a pietei de desfacere, compania noastra se afla in cautare de profesioniști, care sa contribuie la succesul organizatiei.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Tehnician Laborant - Fabrica De Biscuiti Velrom Iasi

Tehnician Laborant - Fabrica De Biscuiti Velrom Iasi


VELROM
Candidatul ideal - Studii de specialitate in industria alimentara/chimie (liceul de industrie alimentara,scoala postliceala de specialitate); - Cunoasterea tehnologiei de morarit si panificatie; - Cunoasterea legislatiei in vigoare; - Capacitate de organizare si planificare; - Atitudine pozitiva, persoana responsabila si sociabila; - Flexibilitate, dinamism, atentie la detaliiDescrierea jobului - Controlul privind recepția calitativa a materiilor prime si materialelor din entitate; - Intocmeste fise de lot, pe care sunt trecuti parametrii materialelor respective; - Verifica corectitudin

Manager Mentenanta Fabrica De Paine Buzau

Manager Mentenanta Fabrica De Paine Buzau


VELROM
Candidatul ideal Ce ar trebui sa ai, ca sa vii in echipa noastra: - Studii superioare tehnice finalizate – automatica/electronica/ electrotehnica - Experienta de lucru relevanta cu echipamente industriale automatizate(PLC) minim 5 ani - Cunostinte privind activitatea de planificare si urmarire a bugetelor - Cunostinte temeinice in domeniul mecano – energetic si de mentenanta - Competente in proiectarea instalatiilor electrice si pneumatice - Capacitate de analiza si asimilare rapida - Capacitate de a planificare, organizare si administrare a propriei activitati si a echipei, de a lua

Sef Birou Servicii Clienti - Velrom Targoviste

Sef Birou Servicii Clienti - Velrom Targoviste


VELROM
Candidatul ideal - Studii superioare finalizate; - Capacitate de organizare si coordonare echipa, experienta in pozitii de management ; - Cunostinte temeinice de operare MS Office (Excell, Power Point); - Cunostinte operare aplicatie SAP - constituie un avantaj; - Persoana orientata catre rezultate, pozitiva, dinamica, capabila sa ia decizii si sa isi asume responsabilitati; - Capacitate de analiza si sinteza, gandire logica ; - Persoana ordonata, temperament echilibrat.Descrierea jobului Responsabilitati - Declararea clientilor Velrom noi si intretinerea actualilor clienti in sistemul
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.