Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Venturo Investment

Website: Lipsă informații


Societatea comerciala VENTURO INVESTMENT a fost infiintata in anul 2004 avand ca obiect principal de activitate Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea pentru constructii civile si industriale, acoperind toata gama de lucrari.

Colectivul care participa la realizarea proiectelor este adaptat cerintelor pentru fiecare proiect în parte. Organizarea si gândirea unui proiect sunt facute în asa fel încât rezultatul final sa îndeplineasca cele mai înalte cerinte si standarde de calitate. Echipele de urmarire a lucrarilor sunt compuse din ingineri si specialisti cu experienta ( atestati ca diriginti de santier), oameni ce pot sa solutioneze rapid problemele care apar pe parcursul desfasurarii unui proiect.

Angajatii firmei se constituie într-o echipa profesionala relativ tânara de ingineri si specialisti scolarizati în România, absolventi ai Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

VENTURO INVESTMENT SRL dispune de structura organizatorica si de personal care sa poata asigura, în conditii de functionare a unui Sistem de Management al Calitatii, proiectat potrivit standardului SR EN ISO 9001:2008, desfasurarea conform cerintelor a activitatii de baza - prestarea de servicii în domeniul constructiilor.

Toti membrii echipei lucreaza împreuna cu eficienta acceptând provocarile pietei datorate unei diversificari rationale a competentei tehnice.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.