Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Victoria First Learning - 0 posturi vacante

Website: http://victoriaedu.ro

Website:http://victoriaedu.ro


Centrele VictoriaEdu folosesc o metoda proprie de educatie care asigura pregatirea continua a elevilor de gimnaziu si liceu pentru imbunatatirea performantelor scolare, examenele nationale, bacalaureat, admitere la facultate, examene de certificare, concursuri si olimpiade.

Folosind tehnologia informatiei si a comunicatiei platforma educationala VictoriaEdu asigura o comunicare permanenta intre profesori, psihologi, elevi si parinti astfel incat acestia sa-si poata planifica, urmari si realiza obiectivele educationale stabilite.

VictoriaEdu va ofera posibilitati de angajare cu contract de munca full time sau part time, program flexibil, mediu de lucru placut si motivant.

Echipele centrelor VictoriaEdu sunt echipe de psihopedagogi si profesori tineri care ajuta elevii sa invete mai usor, sa-si imbunatateasca performantele scolare, sa-si cresca increderea si stima de sine, sa-si descopere vocatia si sa-si construiasca viitorul pe care si-l doresc.

​Daca sunteti pasionati sa lucrati cu copiii si adolescentii, doriti sa-i antrenati pentru cele mai importante examene ale vietii si mai ales vreti sa va bucurati de fiecare victorie a lor, va rugam sa ne trimiteti CV-ul si/sau scrisoarea de intentie.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.