Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Vitafoam Romania - 0 posturi vacante

Website: https://www.thevitagroup.com

Website:https://www.thevitagroup.com


Vitafoam Romania, detinatorul brandului de saltele si perne ADORMO, face parte din cel mai mare grup de producatori de spuma poliuretanica flexibila la nivel mondial, The Vita Group, stabilit in anul 1949 in Oldham, Marea Britanie.

Incepand din 1949 Grupul Vita dezvolta, produce si comercializeaza produse din poliuretan flexibil (PU). Operand în intreaga Europa si cu o prezenta inclusiv in SUA si China, Grupul Vita se straduieste sa fie partenerul de incredere si cel preferat de catre colaboratori. Caracterizate de un puternic spirit antreprenorial, companiile noastre sunt receptive si ofera o dezvoltare remarcabila a produselor, sisteme de calitate si asistenta locala pentru clienti.

Ampla experienta obtinuta pe pietele internationale ne ofera posibilitatea de a pune in serviciul clientilor nostri know-how-ul necesar pentru crearea solutilor potrivite nevoilor individuale.

In Romania am lansat operatiunile in anul 2004, intr-o unitate de conversie a blocurilor de burete locata in Chisoda, jud. Timis. In 2009 am inaugurat cu succes productia in fabrica noastra din Ludus, jud. Mures, apoi incepand cu anul 2014 am lansat productia de saltele si perne marca ADORMO. Nevoile diversificate ale clientilor nostri si dedicarea noastra spre a satisface aceste nevoi si cerinte ne-a impus deschiderea unor locatii suplimentare in Baia Sprie, jud. Maramures, respectiv Turda, jud, Cluj.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati site-ul www.thevitagroup.com

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.