Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Vitas Institutie Financiara Nebancara - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


VITAS Instituţie Financiară Nebancară S.A. este o societate pe acţiuni cu capital integral străin, al cărei acţionar majoritar este CHF International. CHF International este o organizaţie non-profit din SUA, care abordează diferite programe prin soluţii sociale, de mediu sau economice adecvate, în scopul asigurării sustenabilităţii dezvoltării ulterioare a comunităţilor într-un ritm constant. VITAS IFN are deschise 15 birouri operaţionale pentru 25 judeţe.

După 11 ani de activitate de creditare prin CHF International, VITAS IFN este succesorul instituţional al operaţiunilor de creditare către sectorul microîntreprinderilor şi al întreprinderilor mici şi mijlocii (MIMM) din România.

VITAS IFN continuă strategia CHF International în deservirea clienţilor care doresc un acces simplu şi convenabil la credite.

VITAS IFN acordă microcredite întreprinzătorilor privaţi români prin intermediul unui model unic ce combină accesul la credite şi asistenţă tehnică directă pentru IMM-uri, colaborarea cu 40 de asociaţii si organizaţii neguvernamentale ale oamenilor de afaceri bazate pe membri, crearea de parteneriate public-private.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.