Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Wpriders - 0 posturi vacante

Website: https://www.wpriders.com

Website:https://www.wpriders.com


WPRiders este o agentie premium de WordPress development pentru clienti de pe 5 continente.

Sistemul de valori care ne ghideaza:
1. Responsabilitate: ne preocupa lucrul bine facut, cu dedicare si profesionalism, facem tot ceea ce este necesar ca sa avem clienti multumiti, sa fim performanti si sa generam profit sustenabil.
2. Onestitate: spunem ceea ce facem si facem ceea ce spunem. Ne ghidam mereu dupa principiul: ‘poarta-te cu ceilalti asa cum ti-ar placea si tie sa se poarte cu tine’.
3. Crestem impreuna: ne pasioneaza ceea ce facem si, de aceea, studiem si ne dezvoltam in permanenta, experimentam lucruri noi pentru a fi din ce in ce mai buni.
4. Contributie – suntem parte a unei familii mai mari, numita comunitatea Open Source; succesul comunitatii Open Source este si succesul nostru; impartasim cat de mult se poate din cunostintele si experienta noastra ca speakeri la conferinte si facem public sub licente corespunzatoare cat mai mult din codul nostru pentru a-i inspira si ajuta pe altii asa cum si ei ne-au ajutat la randul lor.

Cum sa aplici
Te rugam sa ne trimiti CV-ul pe adresa de mail [email protected]. De asemenea, te rugam sa incluzi si raspunsul (neaparat in engleza) la intrebarea: Why do you think you are a good fit for this job?

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.