Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

Agent Vanzari în Timisoara

Numele companiei:

Agent Vanzari în Timisoara

Agent Vanzari


JOHNNY SHOES

Agent Vanzari


TOP MASTER L.T.D

Nu rata joburile!

Găsim mereu joburi noi conform căutării tale. Setează-ți o alertă de căutare și primești noutățile pe email.

Agent Vanzari


P.H. HIDRO PNEUMATIC

Agent De Vânzări


PUCYU FIRMAGE

Agent De Vanzari


KOBO TECHNOLOGIES

Agenti Vanzari


MIRUNA INTERNATIONAL IMPEX
Nu rata niciun job! Primește joburile noi direct pe email.
Nu rata niciun job! Primește joburile noi direct pe email.
Dacă dorești să vezi detaliile anunțului, selectează un anunț din stânga. Dacă dorești să setezi o alertă, definește un criteriu de căutare.
Agent Vanzari
JOHNNY SHOES
Timisoara

Industrie: Media / Internet, Publicitate / Marketing / PR, Transport / Logistica / Import Export, Comert / Retail, IT / Telecom

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii clienti / Call center, Traduceri

Experiență: Mid-Level (2-5 ani),Senior-Level (> 5 ani)


Candidatul ideal
* Absolvent studii superioare comert, marketing, tehnice; traininguri de specialitate: tehnici profesioniste in vanzari, contabilitate primara, marketing, it, internet / e-commerce, administrare web, promovare online.
* Relatii interpersonale, parteneriat in business, vanzari, organizare, administrare si munca in echipa, precum si orice experienta in aceste domenii constituie avantaj.
* Nivel avansat de operare pc - microsoft office, programe web-design, internet iar cunostintele de promovare pe google si retele media constituie avantaj.
* Persoana trebuie sa fie responsabila, organizata si disciplinata profesional, cu abilitati de relationare/comunicare, atenta la detalii si rezistenta la stres, focalizata pe indeplinirea obiectivelor si configurarea raporturilor de lucru reciproc avantajoase in relatiile cu clientii, cu o mentalitate constructiva si pozitiva, dispusa sa solutioneze satisfacator orice situatie profesionala, capabila sa negocieze beneficiile calitative si practice intr-un mod cinstit si eficient economic, dispusa sa consilieze si sa prezinte caracteristici si argumente - calm, empatic, precis si complet, bine educata/politicoasa si cu un aspect ingrijit, cunoscatoare a limbii italiana si/sau engleza.

Descrierea jobului

* Contabilitate primara, cand este cazul: foi de parcurs si ordin de deplasare, dispozitii de plata si incasare, fise-comenzi clienti-furnizori, receptii/intrari-iesiri/livrari, fise obiecte de inventar si bonuri de consum, situatia soldului la sfarsit de luna/semestru pe clienti.
* Gestiune: receptii, facturi, avize, verificarea inventarelor, stocul la sfarsit de luna pe magazia de marfuri, situatia vanzarilor lunare si semestriale pe societate.
* Participarea la show-room-urile de prezentare si contractare-semestrial.
* Intocmirea si gestionarea comenzilor de la clienti prin introducerea in program.
* Centralizarea si transmiterea comenzilor catre furnizori pentru lansarea in fabricatie.
* Evidenta intrarilor de la furnizori si a livrarilor catre clienti.
* Evidenta facturilor cu instrumentele de plata si urmarirea incasarilor.
* Relatii cu banca: intocmirea si depunerea borderourilor de incasare a bo si cec.
* Relatii cu clientii: orice actiune profesionista specifica, sustinuta de experientele anterioare sau de aptitudinile dobandite prin instruire - Tehnici Profesioniste in Vinzari, prin care se implineste obiectivul si se ating targhetele stabilite in vanzari.
* Relatii cu furnizorii: participarea la pregatirea si elaborarea colectiei pe baza analizei in care s-a ientificat, clar, complet si precis-cost, nevoia de consum dintr-o piata, pentru fiecare client in parte.
Mare parte din aceste aptitudini se pot dobandi prin instruirea in companie.
Tab Salariu
Numele companiei:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.