Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

112 Locuri de Munca Arhitect - Joburi Arhitect

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

112 Locuri de Munca Arhitect - Joburi Arhitect

Cauta printr-o varietate mare de joburi Arhitect si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Arhitect si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Caut Arhitecta


Colaborare cu persoana feminina prezentabila din Buc. care sa realizeze grafica simplificata a celui mai mare proiect din oras - folosind 3DMax, StudioMax, Autocad, Corel, Photoshop...Va prezenta proiectul si pt. public.Ofer 10% din Dreptul de Autor (!). Inf. la *****0

Arhitect


Inner Spaces - Studio design interior Suceava
Inner Spaces

Media netă estimată pe baza celor 3865 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Arhitect


Cerințe: Proiectare completa si asistenta tehnica pentru constructii civile si industriale Pentru a reusi in continuare sa furnizam serivicii de calitate, cautam un nou coleg pentru departamentul de arhitectură. Condiții: Absolvent(a) al Facultatii de Arhitectura . Cunostinte de utilizare a programelor de proiectare Responsabil, organizat si orientat spre rezultat Buna capacitate de comunicare Orientare catre solutii si proactivitate Responsabilități: Participa activ la toate fazele proiectului, de la concept la executie; Ofera informații tehnice și menține relația cu clientul pe parcursul derulării proiectului; Gestioneaza si coreleaza informa iile necesare solu ionării temei de proiectare; Respecta termenele de predare stabilite; Coordonare si intocmirea Conceptelor de proiecte sau / si a Temelor de Proiectare, a Studiilor de fezabilitate, a Proiectelor Tehnice (DTAC, PTh, CS, DE): partea scrisa si partea desenata, liste de cantități, fișe tehnice; Asigura deplasări in teren pentru a
SC GRS-PROJECT GLOBAL SRL

Media netă estimată pe baza celor 1141 de salarii introduse în Salario: 5000 RON/Luna

Angajăm Arhitect


Cunostinte de de desenare in programe spacifice. Experienta constitue un avantaj, insa cu un bagaj bun de informatii, pot fi angajati si persoanele fara experienta, ani terminali la facultate. Program flexibil discutabil la interviu. Salarizare avantajoasa.
NU

Plan De Arhitect


Bună ziua, am nevoie de un plan de arhitectura pentru a putea construi 3 case a câte cca 100m2 fiecare în com. Mogosesti județul Vâlcea.
Sava

Arhitect,​proiectant Mobilier


Angajez arhitect sau inginer proiectant mobilier cu experienta in domeniu, bun cunoscator AUTOCAD 2D,3D., feronerie si materiale specifice productiei de mobilier la comanda ( MDF, PAL, compozit) . Bucuresti zona Drumul Taberei.
INVENTOARTDESIGN

Cautam Arhitect Pentru Colaborare Proiecte


Firma noastra de constructii cauta un arhitect dedicat si pasionat in domeniu, pentru o buna colaborare pe diferite proiecte. Daca sunteti interesat, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:
MV

Inginer Proiectant Sau Arhitect


KAT CONCEPT DESIGN SRL angajeaza: - arhitect stagiar sau cu drept de semnatura; - ingineri proiectanti constructii/instalatii. Cerinte: - Student sau absolvent al facultatilor de profil; - Cunoscator AUTOCAD si programe de specialitate. - Limba engleza constituie un avantaj. Oferim: -pachet salarial atractiv -mediu de lucru placut -posibilitatea de a se dezvolta intr-o echipa dinamica si profesionista.
SC KAT CONCEPT DESIGN SRL

Angajam Arhitect Cu Drept De Semnatura


angajam arhitect cu drept de semnatura pentru biroul nostru din Brașov. nu suntem interesați de colaborări la distanță. pentru mai multe detalii ne putem auzi la telefon.
pro casa xxi srl

Inginer Constructor,​ Arhitect


Angajam inginer constructor manager de lucrări și arhitect pentru activitatea de proiectare în construcții
MIRANO CONSTRUCT SRL

Angajam Arhitecti Si Ingineri Cfdp /​ Ccia


Grupul de societati Struct Quality, doreste sa mareasca colectivul prin angajarea de noi colegi in domeniile ARHITECTURA si INGINERIE (inginer drum / structurist civile) - societatea desfasoara activitati de proiectare, asistenta tehnica in domeniul constructiilor Abilitati: - buna cunoastere a programelor AutoCAD si/sau CivilCAD si/sau ARHICAD - intocmirea de parti scrise, parti desenate, cantitati, devize - lucrul in echipa, comunicarea si respectarea termenelor Se ofera salariu atractiv, decontarea transportului , bonusuri in functie de performanta, bonuri de masa, etc Pentru depuneri de CV uri va rugam folositi adresa de email : officeatsqb.ro

Angajam Inginer Constructii Civile Si/​sau Arhitect


ECOPROIECT SRL angajeaza INGINER CONSTRUCTOR si/sau ARHITECT pentru postul de proiectare in constructii. Cerinte: - Studii finalizate in domeniul constructiilor (absolvent al Facultatii de Constructii/ Facultatea de Arhitectura ); - Cunostinte privind intocmirea si urmarirea documentatiei DTAC, PTh+DDE; - Cunostinte in Archicad 22, Axis sau Robot constituie avantaj; - Experienta in domeniu constituie un avantaj; - Capacitate de analiza si sinteza, organizare si rigurozitate; - Limba engleza nivel mediu; Dorim sa investim si in persoane fara experienta cu care sa dezvoltam o relatie de lunga durata; Beneficii: - Lucrul intr-o echipa tanara si motivata; - Dorinta de colaborare pe termen lung; - Deschiderea pentru a angaja persoane fara experianta; - Salariu atractiv si proportional cu nivelul cunostintelor acumulate;
ECOPROIECT SRL

Angajam Inginer Constructor Sau Arhitect - Ue


Angajam inginer constructor sau arhitect pentru o companie ce activeaza in domeniul constructiilor in UE! Cerinte: - Cunoasterea limbii engleze; - Experienta in domeniu 2-5 ani; - CV. Beneficii: - Salariu atractiv: 2.500 3.000 EUR; - Transport asigurat; - Bonusuri in functie de performanta; - Cazare asigurata. Va rog sa ma ajutati cu transmiterea CV-ului la adresa de e-mail: Pentru mai multe detalii, astept un apel telefonic la numarul de telefon: .
-

Arhitect Proiectare Case - Proiect Arhitectură /​ Structură /​ Instalații


OFERIM SERVICII PENTRU PROIECTE DE AUTORIZARE A CONSTRUCTIILOR Avem răbdarea necesară pentru soluția ideală și suntem alături de dumneavoastră la fiecare pas pentru a materializa proiectul dorit. Oferim consultanță și soluții personalizate. Servicii: - Proiectare arhitectură și desgin 3d; - Consultanță și prezentare virtuală în toate stadiile de dezvoltare ale proiectului; - Conceptualizare de arhitectură și design de interior având ca punct de plecare discuțiile si deciziile luate impreună; - Obținere acte/avize necesare; - Proiectare construcții rezidențiale / Construcții cu destinație comercială sau industrială /Spălătorii auto self-service; - Proiecte de demolare; Contactați-ne pentru mai multe detalii: tel. :
SC ARHITECTONIX SPACE STUDIO SRL

Angajare Desenator Tehnic /​ Arhitect Stagiar Sau Cu Drept De Semnatura


Echipa noastra cauta un nou coleg. Suntem un birou de proiectare din Bacau SC STYLE PROIECT SRL si dorim sa ne marim echipa. Cerintele noastre sunt urmatoarele: - experiență 1-2 ani (pot accede absolventi sau studenti in ani terminali); - program de lucru (8 ore/zi), cu normă întreagă; - cunoștintele avansate și rapiditate de lucru în utilizarea următoarelor aplicatii: Arhicad, Microsoft Office (Word, Excel), AutoCAD, Adobe Photoshop; - o etică bună a muncii va prima in fata cunoștințelor și experienței; - un echilibru între o minte creativă și o gândire pragmatică; - experienta de a lucra in echipa; - salariu atractiv, corespunzator experientei si angajamentului, precum si prime de recompensare; - suntem interesati de colaborari pe termen lung.
SC STYLE PROIECT SRL

Angajăm Persoane Pe Posturi De Inginer,​ Arhitect,​ Desenator Tehnic și Proiectant


Suntem o firmă de proiectare cu o activitate în domeniu de peste 10 ani și căutăm persoane noi pentru posturile de inginer, arhitect, desenator tehnic și proiectant Cerințe post: 1. Cunoștințe în utilizarea unuia dintre programele de proiectare specifice: AutoCAD 2D, ArhiCAD, AutoCAD Civil 3D, Advanced Road Design 2. Cunoștințe de utilizare a softurilor specifice de proiectare: Hydra, Canalis, Urbano etc. 3. Cunoașterea unor programe de detaliere 3D (reprezintă un avantaj): Tekla, Nemetschek, Advance Concrete, Advance Steel 4. Calcul structural în programe specifice (reprezintă un avantaj): ETABS, SAP2000, GRAITEC DESIGN 5. Cunoștințe pachet Microsoft Office; 6. Cunoștințe tehnice despre proiectarea drumurilor. Beneficii: Salariu motivant; Program flexibil; Oportunitatea de dezvoltare profesională în domeniul studiilor efectuate; Echipă tânără, creativă, mediu de lucru agreabil; Sediu în centrul orașului, aproape de toate mijloacele de transport. NOTĂ Acceptăm CV-uri și din partea stud
SC ALFAVAR HOLDING SRL

Cautam Servicii De Arhitectura.​ (proiect Casa Unifamiliala)


Cautam servicii de arhitectura in vederea intocmirii si promovarii unui proiect de casa unifamiliala in vederea obtinerii autorizatiei de construire. Terenul este situat in Bucuresti sector 2. Contract + facturi + platile in cont bancar persoana juridica.
caut arhitect

Cunoscător Autocad


Angajam personal - cunoscător AUTOCAD .Nivel studii minim liceu ,cunoașterea limbii engleze germană .Tel .
INVEST COMPANY

Desenator Autocad


Efectuez desene in autocad. 2d si 3d. Ofer si rog seriozitate.
cornel

Media netă estimată pe baza celor 25 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Autocad Beginer - Mediu - Avansat


Caut sa angajez personal pentru proiectare, Bucuresti Sector 3. Cu si fara experienta! Domeniu: proiectare electrica AutoCAD must have Orice pe langa constituie avantaj!
SFR
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 112 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.