Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Asistent manager in Slatina

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Asistent manager in Slatina

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent manager in Slatina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent manager in Slatina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Asistent Manager


Candidatul ideal Suntem în căutarea unui asistent manager dedicat și motivat pentru a se alătura echipei noastre și a contribui la creșterea afacerii noastre. Aceasta este o oportunitate unică de colaborare cu un sistem de pregătire profesională bine pus la punct, într-un mediu dinamic și plin de provocări.Cerințe Abilități excelente de comunicare și relaționare. Capacitatea de a lucra de sine stătător și în echipă. Experiență anterioară în prospectarea și generarea de clienți, sau dorința de a învăța aceste abilități. Abilități bune de organizare și gestionare a timpului. Disponibilitate pentru a participa la trainingurile și pregătirea profesională oferite de companie.Descrierea jobului Ce oferim: Oportunitatea de a colabora într-un mediu profesional și dinamic. Sistem bine pus la punct de pregătire profesională pentru dezvoltarea abilităților tale. Posibilitatea de a câștiga venituri atractive în funcție de performanțe. O echipă prietenoasă și susținătoare pentru a vă ajuta să reuși
MOSOR JOHNNY EVENTS S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 4003 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Asistent Manager


Competente si Responsabilități : - cunoștințe bune operare PC: MS Office, WORD, EXCEL - intocmire documentatie licitatii - cunostinte si abilitati tehnice - capacitate de organizare a timpului, sarcinilor și locului de muncă - capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în același timp - capacitate de a respecta termene limită - responsabilitate, ordine, corectitudine și seriozitate - asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele firmei - activitati de preluare sarcini de la managerul general pentru rezolvare a anumitor sarcini Program :Luni-vineri 8 ore/zi Salariu atractiv Asteptam CV la adresa de mail specificata!
SOCIETATE

Media netă estimată pe baza celor 7416 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.