Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

27 Locuri de Munca Asistent Medical in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

27 Locuri de Munca Asistent Medical in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Medical in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Medical in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Asistent Medical Stomatologie


Clinica dentara angajeaza asistent medical stomatologie ! Apreciem persoanele cu experienta dar si pe cele care ar dori sa invete alaturi de noi ! Daca esti o persoana sociabila , responsabila , implicata si dornica sa munceasca , te asteptam sa ne cunoastem pentru ca mai apoi sa devenim colegi !
Clinica dentara

Media netă estimată pe baza celor 6 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Infirmiera /​ Ingrijitoare


Suntem în căutarea unei infirmiere dedicate, care să se alăture echipei noastre medicale. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu dinamic și să ai un impact pozitiv asupra vieții pacienților, atunci această poziție este potrivită pentru tine. Responsabilități: Colaborarea strânsă cu echipa medicală pentru a asigura o îngrijire coordonată și eficientă; Asigurarea unui mediu sigur și curat pentru pacienți; Cerințe: Experiență anterioară într-un mediu medical, de preferat într-un spital sau clinică; Abilități excelente de comunicare și empatie; Capacitatea de a lucra în echipă și de a-ți gestiona eficient timpul; Atenție la detalii și abilități bune de observație; Flexibilitate și adaptabilitate în fața schimbărilor; Dacă ești o persoană dedicată, empatică și pasionată de îngrijirea pacienților, te invităm să aplici pentru poziția de infirmieră. Alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o misiune importantă de a oferi îngrijire medicală de calitate.
MEDSTAR General Hospital

Angajam Infirmiera/​ Ingrijitoare


Angajam infirmiera sau îngrijitoare, in cadrul Policlinicii MEDSTAR 2000, perioada nedeterminata.
MEDSTAR GENERAL HOSPITAL

Angajare Infirmiera Si Asistenta


Cămin bătrâni Luceafarul Costinesti angajează asistenta medicala cu sau fara experiență și infirmiera cu sau fara calificare. Telefon:
Jordan Vibe Energy

Angajare Infirmiere Fermeie De Serviciu


Centrul de Ingrijieri Paliative Victoria angajeaza infirmiere si femei de serviciu in conditii avantajoase. Pentru detalii va rugam sa ne contactatii la nr. de telefon : .
Asociatia Bunicul si Bunica

Angajare Infirmiera


Camin batrani Luceafarul Costinesti angajeaza asistenta medicala cu sau fara experiență și infirmiera cu sau fara calificare. Telefon:
Camin batrani Luceafarul Costinesti

Angajam Infirmiera


SC CASABATRANILOR SRL Angajeaza infirmiera si bucatareasa..relatii la
sc casa batranilor srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 27 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.