Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

Asistent Medical în Iasi

Numele companiei:

Asistent Medical în Iasi

Medic și asistent medical


Locuri de munca la stat

Asistent medical


Locuri de munca la stat

Nu rata joburile!

Găsim mereu joburi noi conform căutării tale. Setează-ți o alertă de căutare și primești noutățile pe email.

Asistent medical


Locuri de munca la stat

Asistent medical


Locuri de munca la stat

Asistent medical


Locuri de munca la stat
Nu rata niciun job! Primește joburile noi direct pe email.
Nu rata niciun job! Primește joburile noi direct pe email.
Dacă dorești să vezi detaliile anunțului, selectează un anunț din stânga. Dacă dorești să setezi o alertă, definește un criteriu de căutare.
Asistent Medical
Iasi

Departament: Au pair / Babysitter / Curatenie


Asistenți Medicali – Locuri de muncă în UK
Dacă sunteți Asistent/ă Medical/ă calificat/ă, dornic/ă de a-și dezvolta cariera în acest domeniu și de a acumula experiențe noi, avem oferte de muncă pentru dumneavoastră în aziluri moderne de bătrâni din Marea Britanie!

Chiar dacă nu dețineți PIN-ul necesar în Marea Britanie pentru Asistenții Medicali, puteți totuși profesa în timp ce așteptați obținerea PIN-ului, câștigând astfel experiență dar și un salariu competitiv.

Mai multe despre oportunitate ...
Noi, cei de la Workforce lucrăm în parteneriat cu unul dintre cei mai prestigioși furnizori de servicii de îngrijire a persoanelor în vârstă din Marea Britanie. Avem disponibile posturi pentru Asistenți Medicali vorbitori de limba engleză și cu experiență în îngrijirea persoanelor vârstnice.
Modernul azil este localizat în regiunea North Yorkshire din Anglia, și este specializat în îngrijirea persoanelor cu Alzeimer și Demență, fiind renumit pentru îngrijirea de specialitate pe care o oferă și investind mereu în personalul lor prin traininguri de specialitate.
Posturile disponibile sunt pentru Asistenți Medicali Generaliști sau specializați în îngrijirea persoanelor cu boli psihice.

Beneficii pentru dvs.:
- Oferim sprijin complet pentru relocare – Workforce vă poate ajuta să vă mutați în Anglia, (cazare, cont bancar, documente necesare, preluare de la aeroport)
- Sponsorizare în obținerea PIN-ului pentru Asistenții Medicali talentați
- Salarizare de până la 19,12 GBP pe oră, în funcție de tura de lucru
- Ore suplimentare plătite cu 20% peste plata standard
- Un program de inducție complex și complet adaptat, care include o schemă de îndrumare, CPD continuă și formare în management / leadership
- După perioada de probă de 26 de săptămâni cu Workforce, acest rol se va transforma într-un contract direct cu azilul - odată ce contractul devine permanent, veți primi un bonus de 1000 de lire sterline (se aplică termeni și condiții)

Sunteți gata să vă schimbați viața și să vă mutați în Marea Britanie?
Workforce vă poate ajuta să vă dezvoltați o carieră în domeniul medical în Marea Britanie, cu sprijin continuu pe tot parcursul procesului.
Contactează-ne acum!

Tab Salariu
Numele companiei:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.