Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

105 Locuri de Munca Autocad - Joburi Autocad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

105 Locuri de Munca Autocad - Joburi Autocad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Autocad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Autocad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Cautam Colaborator Desenator Autocad


Societate comerciala din vaslui cauta sa angajeze sau sa colaboreze cu un desenator tehnic sau inginer 2D în AUTOCAD și 3D .Bune cunoștințe de bază în desenul tehnic.Viziune spațială;
V.​B.​.​K.​G.​ INVESTMNET BUILDING GROUP S.​R.​L.​

Inginer Autocad.​bucuresti.​execut,​modific,​actualizez Desene In Autocad.​


"ZERO SAPTE DOI SAPTE OPT ZERO NOUA NOUA ZERO SAPTE" Daca ai nevoie de desene pe calculator - SUNA=MA EXECUT Desene pe calculator(AUTOCAD)=execut, modific,actualizez, ,livrez format dwg , dxf sau print= =Trimite schita si fac desenul. "ZERO SAPTE DOI SAPTE OPT ZERO NOUA NOUA ZERO SAPTE" Inginer Autocad.Bucuresti.Execut,modific,actualizez desene in Autocad.
SNK

Inginer Proiectant Mecanic (autodesk Inventor + Autocad)


Firma productie confectii metalice (metalurgie), angajam Inginer proiectant mecanic, pentru punct de lucru in Sector 1. Cerinte: - Absolvent al unei facultati cu profil mecanic (IMST, Mecanica, constructii de masini) - Experienta in proiectare constructiva(utilaj) min. 10 ani - Cunostinte de rezistenta materialelor, actionari hidraulice, pneumatice, electromecanice - Experienta de proiectare asistata de calculator(modelare 3D - CAD, FEA) utilizand Autodesk INVENTOR, AutoCAD - Experienta in proiectarea de ansambluri complexe(instalatii tehnologice pentru procese industriale), capabil sa elaboreze documentatie tehnica de executie pentru ansambluri, subansambluri, piese - Experienta in utilizarea standardelor interne si internationale de profil - Capabil sa verifice proiecte mecanice - Capacitatea de a asigura asistenta tehnica la executie si montaj - Limba engleza scris/vorbit - Inventivitate - Cunoasterea mediului metalurgic(avantaj) Beneficii: Program de lucru full-time; Contract de mu
CORAD ENGINEERING SRL

Angajam Personal Pentru Activitati Teren Si Birou,​ Cunoscator Pc,​ Pentru Prelucrari In Autocad


Angajam personal pentru activitati teren si birou, cunoscator PC, pentru prelucrari in autocad, permis de conducere categoria B Relatii la telefon:

Proiecte Autocad,​ Carti Tehnice Constructii,​ Servicii De Calitate,​ Preturi Avantajoase


Inginer, realizez desene in autocad, in format dwg/ pdf, (Autocad 2D) in functie de cerere, printre care: -elemente de rezistenta ( constructii); -profile transversale (drumuri); -profile longitudinale (drumuri); -etc; Realizez desene nu doar pentru constructiile de drumuri, ci din mai multe domenii, precum proiecte pentru facultate - licenta, examene ,etc. Se poate oferi si consultanta in realizarea proiectelor. Intocmesc cartea tehnica a constructorului pentru lucrarile de drumuri, constructii civile. Pentru mai multe detalii discutam la telefon.
.​

Angajez In Conditii Avantajoase Ingineri Proiectanti Instalatii Electrice - Experienta Autocad


Firma specializata in servicii de proiectare angajeaza 2 ingineri cu specializare in profilul electric, cunoscatori cu experienta in proiectarea cu program AUTOCAD. Angajarea se face in conditii legale foarte avantajoase, pe perioada nedeterminata pana cel tarziu la data de 30 aprilie 2023. Salariul net va fi de minim 10.000 (zece mii) lei/luna, plus bonusuri substantiale in functie de performanta inregistrata.
COMDRAG SRL TG-JIU

Caut Arhitecta


Colaborare cu persoana feminina prezentabila din Buc. care sa realizeze grafica simplificata a celui mai mare proiect din oras - folosind 3DMax, StudioMax, Autocad, Corel, Photoshop...Va prezenta proiectul si pt. public.Ofer 10% din Dreptul de Autor (!). Inf. la *****0

Arhitect


Inner Spaces - Studio design interior Suceava
Inner Spaces

Media netă estimată pe baza celor 3865 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Arhitect


Cerințe: Proiectare completa si asistenta tehnica pentru constructii civile si industriale Pentru a reusi in continuare sa furnizam serivicii de calitate, cautam un nou coleg pentru departamentul de arhitectură. Condiții: Absolvent(a) al Facultatii de Arhitectura . Cunostinte de utilizare a programelor de proiectare Responsabil, organizat si orientat spre rezultat Buna capacitate de comunicare Orientare catre solutii si proactivitate Responsabilități: Participa activ la toate fazele proiectului, de la concept la executie; Ofera informații tehnice și menține relația cu clientul pe parcursul derulării proiectului; Gestioneaza si coreleaza informa iile necesare solu ionării temei de proiectare; Respecta termenele de predare stabilite; Coordonare si intocmirea Conceptelor de proiecte sau / si a Temelor de Proiectare, a Studiilor de fezabilitate, a Proiectelor Tehnice (DTAC, PTh, CS, DE): partea scrisa si partea desenata, liste de cantități, fișe tehnice; Asigura deplasări in teren pentru a
SC GRS-PROJECT GLOBAL SRL

Media netă estimată pe baza celor 1141 de salarii introduse în Salario: 5000 RON/Luna

Inginer Constructor,​ Arhitect


Angajam inginer constructor manager de lucrări și arhitect pentru activitatea de proiectare în construcții
MIRANO CONSTRUCT SRL

Angajam Arhitect Cu Drept De Semnatura


angajam arhitect cu drept de semnatura pentru biroul nostru din Brașov. nu suntem interesați de colaborări la distanță. pentru mai multe detalii ne putem auzi la telefon.
pro casa xxi srl

Inginer Proiectant Sau Arhitect


KAT CONCEPT DESIGN SRL angajeaza: - arhitect stagiar sau cu drept de semnatura; - ingineri proiectanti constructii/instalatii. Cerinte: - Student sau absolvent al facultatilor de profil; - Cunoscator AUTOCAD si programe de specialitate. - Limba engleza constituie un avantaj. Oferim: -pachet salarial atractiv -mediu de lucru placut -posibilitatea de a se dezvolta intr-o echipa dinamica si profesionista.
SC KAT CONCEPT DESIGN SRL

Junior - Inginer Proiectare Mecanic 3d Solidworks -- Inventor


Descrierea jobului: - proiecteaza piese 3D dupa date impuse sau dupa desene 2D -executa modificari in datele 3D si 2D dupa cerintele clientului Candidatul ideal: - absolvent al unei institutii de profil: liceu, Inginerie Mecanica sau Automatica - cunostinte temeinice de desen tehnic 2D si proiectare 3D:Inventor, SolidWorks, AutoCad - persoana organizata, motivata si orientata catre client; - ambitios, dinamic, deschis, comunicativ; - foarte bune abilitati de negociere, planificare si persuasiune; Constituie avantaj: - permis de conducere categoria B. Oferta (bonusuri, beneficii) - salariu atractiv, corespunzator activitatii prestate, bonusuri de prezenta si performanta; bonuri de masa; - lucru in mediu tanar si dinamic, cu reale posibilitati de dezvoltare a carierei intr-o companie de prestigiu.
HELPAN SRL

Cautam Arhitect Pentru Colaborare Proiecte


Firma noastra de constructii cauta un arhitect dedicat si pasionat in domeniu, pentru o buna colaborare pe diferite proiecte. Daca sunteti interesat, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:
MV

Angajam Inginer Constructor Sau Arhitect - Ue


Angajam inginer constructor sau arhitect pentru o companie ce activeaza in domeniul constructiilor in UE! Cerinte: - Cunoasterea limbii engleze; - Experienta in domeniu 2-5 ani; - CV. Beneficii: - Salariu atractiv: 2.500 3.000 EUR; - Transport asigurat; - Bonusuri in functie de performanta; - Cazare asigurata. Va rog sa ma ajutati cu transmiterea CV-ului la adresa de e-mail: Pentru mai multe detalii, astept un apel telefonic la numarul de telefon: .
-

Angajam Inginer Constructor Sau Arhitect - Ue


Angajam inginer constructor sau arhitect pentru o companie ce activeaza in domeniul constructiilor in UE! Cerinte: - Cunoasterea limbii engleze; - Experienta in domeniu 2-5 ani; - CV. Beneficii: - Salariu atractiv: 2.500 3.000 EUR; - Transport asigurat; - Bonusuri in functie de performanta; - Cazare asigurata. Va rog sa ma ajutati cu transmiterea CV-ului la adresa de e-mail: Pentru mai multe detalii, astept un apel telefonic la numarul de telefon: .
-

Angajam Inginer Constructii Civile Si/​sau Arhitect


ECOPROIECT SRL angajeaza INGINER CONSTRUCTOR si/sau ARHITECT pentru postul de proiectare in constructii. Cerinte: - Studii finalizate in domeniul constructiilor (absolvent al Facultatii de Constructii/ Facultatea de Arhitectura ); - Cunostinte privind intocmirea si urmarirea documentatiei DTAC, PTh+DDE; - Cunostinte in Archicad 22, Axis sau Robot constituie avantaj; - Experienta in domeniu constituie un avantaj; - Capacitate de analiza si sinteza, organizare si rigurozitate; - Limba engleza nivel mediu; Dorim sa investim si in persoane fara experienta cu care sa dezvoltam o relatie de lunga durata; Beneficii: - Lucrul intr-o echipa tanara si motivata; - Dorinta de colaborare pe termen lung; - Deschiderea pentru a angaja persoane fara experianta; - Salariu atractiv si proportional cu nivelul cunostintelor acumulate;
ECOPROIECT SRL

Arhitect &inginer Constructor


Angajam ARHITECTI CU SAU FARA DREPT DE SEMNATURA Descrierea jobului - Dezvoltare de concepte si proiecte arhitecturale; - Elaborare documentatii tehnice pentru toate fazele de proiectare in conformitate cu legislatia, normativele si reglementarile in vigoare; - Coordonare specialitati (rezistenta, instalatii); - Urmarirea executiei lucrarilor asistenta tehnica. Cerinte: - Arhitect cu studii finalizate (posibilitate efectuare stagiu); - Experienta in utilizarea la nivel avansat a programelor ArchiCAD, Autocad, Revit, Lumion; - Cunoaşterea normativelor si a legislatiei in domeniu. - Capacitate de alegere de solutii arhitecturale avantajoase. - Sociabil, responsabil, dornic de afirmare. INGINER ABSOLVENT AL UNIVERSITATII TEHNICE DE CONSTRUCTII Descrierea jobulu Experienta de minim 2 ani in domeniul constructiilor Carnet conducere categoria B Cunostinte operare PC Capacitate de a lucra eficient proactivitate, adaptabilitate si flexibilitate, responsabilitate Spirit de echipa, adaptabilitat
CONSTRUCT CC

Arhitect,​proiectant Mobilier


Angajez arhitect sau inginer proiectant mobilier cu experienta in domeniu, bun cunoscator AUTOCAD 2D,3D., feronerie si materiale specifice productiei de mobilier la comanda ( MDF, PAL, compozit) . Bucuresti zona Drumul Taberei.
INVENTOARTDESIGN

Angajam Arhitecti Si Ingineri Cfdp /​ Ccia


Grupul de societati Struct Quality, doreste sa mareasca colectivul prin angajarea de noi colegi in domeniile ARHITECTURA si INGINERIE (inginer drum / structurist civile) - societatea desfasoara activitati de proiectare, asistenta tehnica in domeniul constructiilor Abilitati: - buna cunoastere a programelor AutoCAD si/sau CivilCAD si/sau ARHICAD - intocmirea de parti scrise, parti desenate, cantitati, devize - lucrul in echipa, comunicarea si respectarea termenelor Se ofera salariu atractiv, decontarea transportului , bonusuri in functie de performanta, bonuri de masa, etc Pentru depuneri de CV uri va rugam folositi adresa de email : officeatsqb.ro
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 105 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.