Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

29 Locuri de Munca Automatist in Buzau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

29 Locuri de Munca Automatist in Buzau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Automatist in Buzau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Automatist in Buzau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Electrician Automatist fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 6000 LEI pe lună
Angajam ELECTRICIAN AUTOMATIST pentru fabrica din Buzau. Cautam o persoana cu calificare si experienta in mentenanta si automatizari minim 2 ani. Pachetul salarial este format din: salariu brut 6000 lei + 44 lei/ zi tichete masa + decontare transport + prime anuale + sporuri aferente schimburilor si zilelor de weekend. Program de lucru: flux in schimburi. 
FURNICA ZILIERA SRL

Tehnician Automatist ambalare


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postului Tehnician automatist cu experienta pe masini de ambalare Cerințele postului Experienta de lucru pe masini de ambalare, Seriozitate, Punctualitate, Lucru in echipa Responsabilitățile postului Candidatul selectat se va ocupa in principal de intretinerea, depanarea si reglarea masinilor si echipamentelor.Verifica, efectueaza intretinerea ,depanarea utilajelor in vederea asigurarii unei functionari in parametrii ceruti.
Agrosem Zahiu Ecofitoplant SRL

Inginer /​ Tehnician Automatist Mentenanta


Ca parte a echipei noastre, responsabilitățile dumneavoastră vor include: Managementul intretinerii sistemelor de achizitie de date, a retelei EMI si SAP precum si a echipamentelor si instalatiilor electrice si de automatizari. Coordonarea si monitorizarea relatiilor contractuale de colaborare cu furnizorii de piese de schimb si servicii de intretinere pentru echipamentele electrice, electronice si de automatizari, in scopul asigurarii unui stoc optim si desfasurarii eficiente a activitatii de intretinere. Asigurarea suportului tehnic necesar in derularea la timp si conform parametrilor de calitate a proiectelor de imbunatatire pentru control de proces precum si a eficientei echipamentelor si instalatiilor. Asigurarea excelentei operationale prin implementarea practicilor de intretinere in vederea utilizarii in conditii optime si in conformitate cu legislatia in vigoare a tuturor sistemelor electrice, electronice si software.Cerinte: Studii superioare tehnice (specific Electric/Electro
ALTEN Romania

Motostivuitorist Experienta - Fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam MOTOSTIVUITORIST cu calificare/ autorizatie ISCIR si experienta pentru fabrica de reciclare aparatura electrica si electrocasnica. Program de lucru: in 2 sau 3 schimburi - 8h/zi. Se ofera:- salariu pornind de la 3800 lei brut- tichete de masa in valoare de 30 lei/zi- transport gratuit / decontat integral/ decontam o suma de bani in contul cheltuieleilor de transport pentru cei care vin cu masina personala- orele suplimentare de platesc 200 la suta- bonus de fidelitate, incepand cu implinirea unui an in cadrul societatii- prime de sarbatori, in tichete cadou.
FURNICA ZILIERA SRL

Motostivuitorist - Fabrica Ramnicu Sarat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 LEI pe lună
Angajam MOTOSTIVUITORIST cu experienta pentru fabrica din domeniul alimentar, situata in Ramnicu Sarat. Program: 8h/zi. Salariul porneste de la 4000 lei net .
FURNICA ZILIERA SRL

Operatori /​ Muncitori Fabrica Reciclare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 LEI pe lună
Angajam OPERATORI / MUNCITORI NECALIFICATI pentru fabrica de reciclare aparatura electrica si electrocasnica. Se ofera: - salariu pornind de la 3500 lei brut- tichete de masa in valoare de 30 lei/zi- transport gratuit / decontat integral/ decontam o suma de bani in contul cheltuieleilor de transport pentru cei care vin cu masina personala- orele suplimentare de platesc 200 la suta- bonus de fidelitate, incepand cu implinirea unui an in cadrul societatii- prime de sarbatori, in tichete cadou. Program de lucru: 8h/zi- 3 schimburi :-7:00-15:00- schimbul 1;-15:00-23:00- schimbul 2;- 23:00-7:00- schimbul 3.
FURNICA ZILIERA SRL

Lacatus Confectii Metalice si Sablator


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam LACATUS MECANIC care sa aiba cunostinte de structuri metalice medii si SABLATOR cu experienta pentru fabrica din Buzau. Program de lucru: 8h/zi 7:30-15:30. Se ofera: salariul discutat in functie de experienta + tichete masa 30 lei/zi + decontare transport.
FURNICA ZILIERA SRL

Strungar - fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 6000 LEI pe lună
Angajam STRUNGAR CU EXPERIENTA pentru fabrica din Buzau. Program de lucru: 8h/zi. Se ofera: salariul 6000 brut + tichete masa 35 lei/zi + decontare transport.
FURNICA ZILIERA SRL

Electrician /​ Mecanic Intretinere si Reparatii Fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5500 LEI pe lună
Angajam ELECTRICIAN SI MECANIC DE INTRETINERE MASINI SI UTILAJE INDUSTRIALE pentru fabrica de constructii din Buzau. Cautam persoane calificate, cu experienta in mentenanta fabrica, care sa aiba cunostinte de automatizari, pneumatica si hidraulica. Program de lucru: 8h/zi. Se ofera: salariul discutat in functie de experienta + tichete masa 35 lei/zi + alte sporuri.
FURNICA ZILIERA SRL

Operatori Productie Fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 LEI pe lună
Angajam OPERATORI PRODUCTIE fabrica reciclare aparatura electrica si electrocasnica. Cautam persoane muncitoare si serioase. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Salariul porneste de la 3500 brut + tichete 30 lei/zi + transport asigurat / decontat + prime si sporuri.
FURNICA ZILIERA SRL

Muncitori fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 LEI pe lună
Angajam MUNCITORI NECALIFICATI pentru fabrica de reciclare aparatura electrica si electrocasnica. Se ofera: - salariu pornind de la 3500 lei brut- tichete de masa in valoare de 30 lei/zi- transport gratuit / decontat integral/ decontam o suma de bani in contul cheltuieleilor de transport pentru cei care vin cu masina personala- orele suplimentare de platesc 200 la suta- bonus de fidelitate, incepand cu implinirea unui an in cadrul societatii- prime de sarbatori, in tichete cadou. Program de lucru: 8h/zi- 3 schimburi :-7:00-15:00- schimbul 1;-15:00-23:00- schimbul 2;- 23:00-7:00- schimbul 3.
FURNICA ZILIERA SRL

Inginer Automatist - Ajofm | Anofm


Ocupatia: INGINER AUTOMATIST - AJOFM | ANOFMAngajator: GREENTECH SAExperienta: Avansat (5-7 ani)Educatie: Universitar-INVATAMANT SUPERIORTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: BUZAU
GREENTECH SA

Operator Productie (fabrica De Lapte)


Candidatul ideal - Studii medii sau profesionale;- Capacități bune de atenție, comunicare și de a lucra în echipă.Descrierea jobului - Efectueaza operatiile aferente procesului tehnologic.- Efectuează ambalarea primara sau secundara a produselor.- Opereaza echipamentele de fabricatie in acord cu prevederile prevazute in Instructiunile de procesare/ambalare si insetructiunile de operare specifice.- Efectueaza operatiile de transfer si depozitare a materiilor prime, produselor intermediare/vrac/finite, materialelor de ambalare si a deseurilor de fabricatie pe fluxul de fabricatie.
TATCOM INVEST SRL

Inginer Calitate - Fabrica Makita Eu


Candidatul ideal Studii superioare tehnice, absolventi, Ingineria Calitatii, TCM, Masini Unelte, Mecanica, Roboti Industriali etc. Cunostinte solide de desen tehnic; Experienta in utilizarea dispozitivelor de masura si control; Abilitati foarte bune de comunicare, orientare catre client; Cunoasterea limbii engleze, cel putin la nivel mediu; Experienta in activitatea de productie este un plus.Descrierea jobului Inginer Calitate Furnizori Mentinerea legaturii cu furnizorii alocati; Emiterea si urmarirea rapoartelor de actiuni corective; Stabilirea, actualizarea si imbunatatirea metodelor de control calitativ ale componentelor receptionate; Verificarea aplicarii corecte de catre personalul receptie calitate a standardelor de inspectie; Colaborarea cu departamentele implicate; Efectuarea anchetelor de calitate in cazul produselor neconforme.Inginer Calitate Produs Finit Gestioneaza eventualele probleme din liniile de productie privind identificarea, comunicarea si rezolvarea acestora; Coor
MAKITA EU SRL

Responsabil Mediu - Fabrica Makita Eu


Candidatul ideal Absolvent studii superioare de specialitate; Minim 2 ani experienta intr-un post similar; Managementul deseurilor; Cunostinte avansate de limba engleza - scris, citit și vorbit; Cunostinte foarte bune MS Office; Abilitati excelente de comunicare; Responsabilitate si integritate; Spirit organizatoric; Capacitate de analiza si sinteza.Descrierea jobului Experienta in monitorizarea respectarii cerintelor autorizatiilor de mediu; Raspunde de actualizarea documentatiei necesare si respectarea cerintelor legislatiei in domeniul protectiei mediului; Raspunde de intocmirea si depunerea in conformitate cu cerintele legale si in termenul prevazut de legislatia aplicabila a tuturor raportarilor catre Agentia de Protectie a Mediului; Ia toate masurile ce se impun pentru autorizarea si conformarea fata de reglementarile legale privind protectia mediului sau propune actiunile necesare ce exced sfera sa de competenta; Face propuneri pentru elaborarea unor noi proceduri operationale s
MAKITA EU SRL

Inginer Productie - Fabrica Makita Eu


Candidatul ideal Studii superioare tehnice, absolventi Inginerie Electrica, TCM, Masini Unelte, Mecanica, Roboti Industriali. Cunostinte de limba engleza; Cunostinte desen tehnic, programe de proiectare (Auto Cad, Catia, Solidworks etc); Cunostinte despre hidraulica si pneumatica; Cunostinte CNC reprezinta un avantaj; Persoană centrată pe rezolvarea problemelor; Dispus la deplasări în tară si strainatate; Constitue avantaj experienta profesionala pe un post similar.Descrierea jobului Responsabil implementare de tehnologii; Implicare in procesul de productie- Asigura buna functionare a echipamentelor si intervine activ in cazul neconformitatilor; Responsabil de proiect (implementare flux productie - din faza de comisionare pana in cea de optimizare productie); Participa la programul de revizii al utilajelor; Gestioneaza piese de schimb si consumabile; Verifica, avizeaza si executa analize de costuri.Beneficii pentru angajatii nostri: Asiguram transportul gratuit O masa calda pe zi gratu
MAKITA EU SRL

Traducator /​ Interpret Limba Japoneza - Fabrica Makita Eu


Candidatul ideal Cunostinte de limba japoneza si de limba engleza, minim nivel mediu Usurinta in lucru cu calculatorul, MS Office Personalitate echilibrata, flexibila Bune abilitati dе comunicare, planificare si organizare Persoana pro-activa, dornica sa invete Atentie detaliiDescrierea jobului Vei avea oportunitatea de a lucra alaturi de vorbitori nativi ai limbii japoneze si dobandi sau exersa vocabular tehnic Vei avea ocazia sa interactionezi cu managementul companiei, cu specialisti in diverse arii de activitate, dar si cu furnizori si alti terti Vei pаrticipа la activitati dе trаducerе si intеrprеtariаt Vei asigura comunicarеa intre jаponezi si romani in intalniri, discutii, videoconferinte etc. Vei trаducе matеriаlе scrise din limba japoneza in limba romana/ engleza si vice-versaBeneficii pentru angajatii nostri: Transport gratuit; O masa calda pe zi, gratuita; Bonus in functie de performanta; Bonus suplimentar, anual; Bonusuri de vechime; Prime de sarbatori, cadouri pentru copii
MAKITA EU SRL

Contabil - Fabrica De Lapte


Candidatul ideal - studii superioare finalizate;- experienta anterioara relevanta pe o pozitie similara;- atitudine pozitiva, cu spirit de initiativa si cu simt al responsabilitatii crescut;- perseverent, ordonat, organizat, corect, tenace;- loialitate si confidentialitate;- atentie la detalii, acuratete si capacitate sporita de organizare a activitatii si de multi-tasking;- cunoscator în detaliu a pachetului Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook Express)Descrierea jobului - Organizeaza si asigura efectuarea corecta si la timp a inregistrarilor in contabilitate, cronologic si sistematic, potrivit planurilor de conturi si normelor legale- Intocmire registru de casa- Inregistrare rapoarte de productie- Stabileste impozitele de plata si intocmeste declaratiile;- Efectueaza inchiderea conturilor de venituri, cheltuieli si TVA;- Intocmeste Balantele de verificare lunare si verifica corectitudinea acesteia;- Intocmeste Situatiile financiare semestriale si anuale;
TATCOM INVEST SRL

Strungar Universal - Ajofm | Anofm


Ocupatia: STRUNGAR UNIVERSAL - AJOFM | ANOFMAngajator: SC SARA SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: BUZAU
SC SARA SRL

Operator Fabricarea Si Prelucrarea Polimerilor - Ajofm | Anofm


Ocupatia: OPERATOR FABRICAREA SI PRELUCRAREA POLIMERILOR - AJOFM | ANOFMAngajator: GREENTECH SAExperienta: Experienta putina Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: BUZAU
GREENTECH SA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 29 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.