Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

45 Locuri de Munca in Bailesti - Joburi in Bailesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

45 Locuri de Munca in Bailesti - Joburi in Bailesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bailesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bailesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajare


Angajez muncitori calificați in construcții .
SPAIN IOVCRY SRL

Sc Inter Turist Srl


SC INTER TURIST SRL - angajeaza 15 posturi de operator la fabricarea produselor fainoase Cod COR 816027 - studii medii. Relatii pentru depunerea CV-urilor la tel: .
SC INTER TURIST SRL

Contabil Junior


Firma ECLAR FACTORY RO SRL cu sediul in Bailesti isi mareste echipa , cautand coleg nou pentru postul de contabil junior. Ce implica rolul tau in echipa noastra: Intocmirea situatiilor financiare, Inregistrarea facturilor si documentelor specifice, Verificarea corectitudinii datelor înregistrate; Pregatirea rapoartelor financiare lunare. Cum iti dai seama ca te potrivesti: Educatie necesara: Diploma de bacalaureat, Experienta practica necesara: Experiență în domeniu de minim 6 luni, Cunostinte de operare in Excel Word, Atentie la detalii si capacitatea de a gestiona sarcini multiple, Precizie, responsabilitate, bine organizat, gandire logica. Ce iti oferim noi: Iti oferim un salariu motivant. Program de lucru L-V intre orele 08 -17. Un mediu de lucru placut alaturi de o echipa profesionista. Pentru mai multe detalii te asteptam sa ne contactezi telefonic la numarul de telefon
ECLAR FACTORY RO SRL

Media netă estimată pe baza celor 446 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Angajare


Angajez muncitori in construcții .
SPAIN IOVCRY SRL

Angajam Contabil Junior


Firma ECLAR FACTORY RO SRL cu sediul in Bailesti isi mareste echipa , cautand coleg nou pentru postul de contabil junior. Ce implica rolul tau in echipa noastra: Intocmirea situatiilor financiare, Inregistrarea facturilor si documentelor specifice, Verificarea corectitudinii datelor înregistrate; Pregatirea rapoartelor financiare lunare. Cum iti dai seama ca te potrivesti: Educatie necesara: Diploma de bacalaureat, Experienta practica necesara: Experiență în domeniu de minim 6 luni, Cunostinte de operare in Excel Word, Atentie la detalii si capacitatea de a gestiona sarcini multiple, Precizie, responsabilitate, bine organizat, gandire logica. Ce iti oferim noi: Iti oferim un salariu motivant. Program de lucru L-V intre orele 08 -17. Un mediu de lucru placut alaturi de o echipa profesionista. Pentru mai multe detalii te asteptam sa ne contactezi telefonic la numarul de telefon .
ECLAR FACTORY RO SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 45 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.