Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

27 Locuri de Munca Bucatar in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

27 Locuri de Munca Bucatar in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Bucatar In Camin Pentru Persoane Varstnice In Arad.​


Program doua zile de activitate cu doua zile libere, meniul nu este foarte pretentios, salarizare in functie de experienta.
Asociatia Senior

Angajam Personal Fast Food,​ Quick,​ Arad,​ Zona Podgoria.​


Angajam personal pentru Fast Food, Quick, Arad, zona Podgoria. doua schimburi,( bucatarie , vanzare, curatenie) perioda nedeterminata. Nu este obligatoriu experienta. Informatii,Tel.
QUICK

Angajez Vânzătoare La Patiserie Bakery


Angajăm vânzătoare la Patiserie Bakery de pe strada Poetului nr 70 cu program normal în 2 schimburi deschis de la 6 pana la 10 seara și program de luni pana sâmbătă pentru mai multe detalii la telefon sau la locul de munca.
Bakery

Angajăm Patiseră Arad


Patiseria Clasic (Arad, str Voinicilor) caută patiseră cu experiență. Mai multe detalii la
SC Clasic GTI 2013 SRL

Angajăm Brutar Cu Experiență


Vrei să fii brutar într-o brutărie artizanală? Ești o persoană punctuală, dedicată, pasionată și cu experiență în domeniu? Te așteptăm în echipa noastră! Vino să faci împreună cu noi cea mai bună #paine cu maia sălbatică, croissante aromate și specialități internaționale! Care sunt atribuțiile? - frământarea formarea coacerea pâinii - coacerea produselor de patiserie - păstrarea curățeniei la locul de muncă Program: Luni-Sâmbătă: Punct de lucru: Vladimirescu, strada Progresului, 90 Beneficii: -salariu începând de la 3.500 NET -salariul crește în funcție de experiență și performanță -tichete de masă -bonusuri -prime de sărbători -spor de noapte -asigurare de sănătate -zilnic produse gratuite din partea firmei -decontare transport la și de la locul de muncă -posibilitatea de a avansa în carieră -uniforma de lucru gratuită -posibilitatea de a lucra în cea mai faină echipă de artizani Pentru mai multe informații: Depune CV-ul tău pe email: Sau la noi în brutărie: Arad, strada Mărășești, nr
Bontalenti

Angajam Vânzătoare La Patiserie Bakery


Angajam vânzătoare la Patiserie Bakery de pe strada Poetului nr 70 mai multe detalii la telefon rog seriozitate
Bakery

Angajam Vânzătoare La Patiserie Bakery


Angajam vânzătoare la Patiserie Bakery de pe strada Poetului nr 70 mai multe detalii la telefon rog seriozitate. Program normal 2 schimburi de luni pana sâmbătă pentru mai multe detalii la telefon sau la locul de față.
Bakery
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 27 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.