Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

94 Locuri de Munca Bucatar in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

94 Locuri de Munca Bucatar in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Bucatar - Pentru Restaurantele Din Brasov


Căutăm - BUCATAR - pentru restaurantele din Brasov PROFILUL TĂU: - Responsabil ă, organizat ă, creativ ă; - Cu experiență relevantă în domeniul culinar; - Cu abilități bune de comunicare; PE LÂNGĂ SALARIU, NOI ÎȚI OFERIM: - bonuri de masă; - abonament retea medicală privată. - cursuri de formare şi dezvoltare profesională; - prime de Paște și de Crăciun; - posibilităţi reale de avansare; Vă oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv într-o companie în dezvoltare.
ALTIUS SRL

Angajam Lucrător Bucatarie


Avem nevoie de o persoana harnica pentru postul de spălător vase program de lucru 1 zi de munca și doua libere. Oferim salariu plus bonusuri. Detalii telefonic .
Napar V.​V

Bucătar în Olanda- Aprilie 2024


Pentru un lanț hotelier din Olanda, angajăm personal experimentat și pasionat de bucătărie, pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest moment ne ocupăm de zonele din Nord-Estul Olandei, acestea fiind locații de minim 4 stele,(aglomerație la mic dejun și cină). Cerințe - Experiență demonstrată în bucătărie - Studii finalizate curs de bucătar (certificatul este un avantaj) - Cunoștințe despre igiena siguranța alimentelor. - Pasiune pentru gătit - Vorbirea și înțelegerea limbii engleze. În această meserie veți lucra cu alți doi sau trei bucătari pe o singură stație (pește carne salata starter desert etc.). Trebuie să aveți experiență în tăierea și gătirea produselor și să știți cum funcționează dinamica într-o bucătărie. Deoarece veți fi responsabil pentru propria stație, experiența în bucătărie este cu adevărat necesară. Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - salarizare între 12,36 - 14,03 EUR oră - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoan
East West Recruitment

Angajam Personal Bucatarie


BRASSERIE LUTHER, cautam personal sectia grill cu experienta, bucatar zona plating si organizator comenzi marfa si receptie marfii,coordonator haccp si organizator bucatarie. Personal curatenie
nc dinamic srl

Angajam Personal In Bucatarie


SC RIVOLI PROD SRL , CUI 19247460 , J08-2852-2006, cu sediul social in mun. Brasov , B-dul 15 Noiembrie 8, jud. Brasov , angajeaza "AJUTOR BUCATAR " , cod COR 941101 , 4 posturi Se ofera un salariu lunar brut de 3300 RON luna Sunati la telefon sau trimiteti CV pe email
RIVOLI PROD SRL

Angajez Personal Bucatarie


Caut pentru angajare o persoana la bucatarie fast food, in incinta berariei " La Stuf", zona piata Astra. Munca consta in pregatirea si vanzarea de mici, hamsii si cartofi prajiti. nu necesita mare experienta, doar vointa de lucru.Sa stie sa lucreze cu casa de marcat fiscala.Salariu intre 2800-3000 lei net.
Donna 62 Bar

Angajam Lucrator In Bucatarie


Restaurant Capra Neagra Rustic angajaza lucrator in bucatarie (spalator vase). Suntem in cautarea unor persoane dinamice, cu spirit de observatie, harnice, care sa lucreze bine in echipa.
SC CREMBURG SRL

Cautam Bucatar Bucatareasa


Pensiune situata in Tohanita Brasov cauta bucatar bucatareasa pentru perioada iunie 2024-august 2024. Se ofera cazare pentru persoanele din alte localitati,salariu si programul de lucru se discuta la interviu.
pensiune

Bucătar Ajutor Bucătar Ospătar Spălat Vase Pentru Restaurantul Four Roses Brașov


Four Roses Brasov - Cautăm colegi dornici să intre în echipa noastră! Avem disponibile posturile de: BUCĂTAR AJUTOR BUCĂTAR OSPĂTAR SPĂLAT VASE Ce oferim noi? -Pachet salarial atractiv -Program flexibil -Atmosferă prietenoasă și un mediu de lucru plăcut. Cum să aplicați: Dacă sunteți interesat de această oportunitate, te rugam să ne contactezi la numărul de telefon , pentru a discuta mai multe detalii si pentru a programa interviul! Vă mulțumim pentru interesul acordat și așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem!
Four Roses

Angajam Bucatar,​ Ajutor Bucatar,​ Spalator Vase (curatat Legume)


Restaurant traditional romanesc, Brasov (Cramele lui Decebal - Carpatilor 14, Brasov), angajam bucatar, ajutor bucatar, spalator vase. Program 2 zile cu 2 zile ( orele 8-22). Salariu se discuta in functie de experienta.
Tangu

Personal Restaurant - Sommelier,​ Sef Bucatar,​ Bucatar Mic Dejun,​ Barman,​ Ospatar.​


Locație deosebita în centru Istoric Brasov ce se inaugurează în Mai este în căutare de personal. Sommelier, chef bucatar, bucatar, bucatar mic dejun, ajutor de bucatar, barman, ospatar, ajutor de ospatar, personal curatenie. Restaurant Wine bar, cu o capacitate de 100 locuri la interior + terasa Bucătăria se axează pe rețete românești reinterpretate cu accent pe produse locale și bucatarie sustenabila. Candidatul ideal ca sommelier manager : Cunoștințele de limbi străine și certificări în domeniul vinurilor Abilitatea de a comunica clar și eficient, explicând detaliile meniului și recomandările de vinuri într-un mod atractiv. Candidatul ideal in bucatarie: Pasiune pentru gastronomie și pentru bucătăria românească. Experiența anterioară într-un restaurant sau într-un mediu culinar similar, ideal într-un restaurant care servește bucătărie românească sau într-unul cu un concept similar de reinterpretare a tradițiilor culinare. Certificări în siguranța alimentelor - Cunoștințe despre sigur
Via Enescu

Angajez Ajutor De Bucatar


Angajam ajutor de bucatar cu minima experienta. Programul de lucru este de 2 zile lucrătoare cu 2 zile libere. Detalii la telefon .
Hanul Rotbav

Restaurant Poiana Brasov Angajam Spalator Vase,​ Bucatar Si Ajutor Bucatar


restaurant poiana brasov angajam ajutor ospatar, ospatar, bucatar, ajutor bucatar experienta constituie un avantaj masa si transport din Brasov asigurat nu oferim cazare
SC BELVEDERE HORECA SRL

Angajam Bucatar Si Ajutor De Bucatar-pastravaria Vistisoara -judet Brasov


Ne marim echipa la Pastravaria Vistisoara! Cautam doi oameni faini :-) : Bucatar si ajutor de bucatar! Bucataria este noua, utilajele noi. Punem la dispozitie cam tot ce este nevoie ca tu sa ti etalezi cunostintele de bucatar si sa lucrezi intr un mediu corespunzator si neinghesuit. Astept sa ma suni la numarul de telefon Te asteptam sa ne cunosatem!
pastravaria vistisoara

Oportunitate De Angajare - Bucatar Mic Dejun


Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă bucătărie? Îți plac provocările și îți surâde ideea de a face parte din echipa premergătoare deschiderii unui hotel? Ai experiență în restaurante, ești energic și îți place să te implici activ în echipă? Te entuziasmează ideea de a oferi experiențe gastronomice memorabile? Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci vrem să te cunoaștem! Cerințe: Experiență dovedită în poziție similară; Cursuri de specialitate - calificare bucătar reprezintă un avantaj Simțul responsabilității; Dexteritate; Abilități de organizare și coordonare; Limba engleză; Responsabilități: Pregătirea preparatelor culinare în colaborare cu Bucătarul Sef și echipa; Verificarea și curățarea echipamentelor din zona sa; Asigurarea curățeniei zonelor de lucru și de depozitare, în conformitate cu standardele HACCP; Menținerea standardelor profesionale de calitate a alimentelor și de igie
Ra-Ra Hotels

Chef Constantin Onut (bucătar șef)


Bună ziua, sunt Chef Constantin Onut și sunt în căutare de proiecte noi! Nu ezitați să mă contactați la numărul de telefon pentru orice informație. Sunt disponibil pentru toată țara.
Constantin Onut

Bucătar Sef Tura -pentru Restaurantele Din Brasov


Angajam bucatar sef tura pentru Restaurantele din Brasov: RESPONSABILITĂȚILE POSTULUI: - Verificarea stării de curățenie în bucătărie, anexe, spatii de depozitare; - Verificarea produselor preparate în bucătărie: calitativ, cantitativ si estetic; - Verificarea respectării normelor igienico-sanitare în bucătărie; - Stabilirea necesarului de materii prime si auxiliare, comanda si recepția acestora. CERINȚELE POSTULUI: - Experiență într-un post similar; - Diplomă de calificare în domeniu; - Abilități foarte bune de comunicare; - Persoana responsabilă, organizată, cu inițiativă. Pe langa salariu, noi iti oferim: - Bonuri de masa; - Spor de fidelitate; - Card de sănătate la o clinică privată. Asteptam cv-ul dumneavoastra.
Altius

Bucătar Cu Experiență Caută Muncă De Dimineață î


I am a Experienced English Chef Living in Brasov .i am seeking a Full time morning shift position . I am Experienced Asian Cuisine Hot and Cold Buffets. ala carte Breakfast please feel free to contact me for my full resume.
home

Hotel Ramada Angajeaza Bucatar La Garnituri.​


Buna ziua. Hotel Ramada angajeaza bucatar la garnituri. Candidatul ideal : Experienta minim un an; Atitudine pozitiva si mult entuziasm; Pasiune pentru bucatarie; Ce oferim: Salariul atractiv; Contract pe perioada nedeterminata; Bonuri; Pentru mai multe detalii si stabilirea unui interviu puteti sa sunati la numarul de telefon: sau puteti trimite un cv actualizat pe adresa de mail: Multumesc!
RAMADA

Angajam Ajutor Bucatar - Restaurant Casa Tudor


Căutăm - ajutor bucatar - pentru restaurant Casa Tudor PROFILUL TĂU: - Responsabil ă, organizat ă, creativă; - Cu experiență relevantă în domeniul culinar; - Cu abilități bune de comunicare; ATRIBUTII: - Pregătește materiile prime și echipamentele de bucătărie pentru prepararea produselor la timp și conform calității solicitate; - Execută sarcinile preliminare gătitului: sortează, curăță, spală, divizează; - Ajută bucătarii la prepararea produselor culinare, în conformitate cu rețetele existente; - Debarasează și asigură curățenia in bucătărie. PE LÂNGĂ SALARIU, NOI ÎȚI OFERIM: - bonuri de masă; - abonament retea medicală privată. - cursuri de formare şi dezvoltare profesională; - prime de Paște și de Crăciun; Vă oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv într-o companie în dezvoltare. Mai multe detalii la nr de telefon: *****2
ALTIUS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 94 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.