Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

740 Locuri de Munca Bucatar in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

740 Locuri de Munca Bucatar in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Chef De Partie /​ Bucatar


Candidatul ideal În curând, grupul Le Manoir alături de chef Daniel Pălici, deschide Restaurant Epicurian, un nou concept de bucătărie creativă situat pe strada Episcopiei nr. 3, în imediata apropiere a Ateneului Român.Căutăm un nou coleg pasionat, talentat și entuziasmat în echipa noastră pentru postul de Chef de partie!Ce așteptăm de la tine: Experiență în bucătărie de minim 2 ani - Experiența în bucătăria Fine Dining reprezintă un avantaj; Cunoștințe despre gastronomie și tehnici de gătit; Capacitatea de a lucra atât individual, cât și în echipă; Abilitatea de a respecta instrucțiunile primite de la bucătarul Chef și de a urma rețetele pregătite de echipa Epicurian; Un simț estetic dezvoltat este apreciat; Capacitatea de a-și împărtăși pasiunea și povestea culinară; Cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional.Descrierea jobului Ce îți oferim: Un pachet salarial competitiv care recunoaște talentul și dedicarea ta în bucătărie Abonament medical la o clinică privată Oportunităț
LE MANOIR S.​A.​

Ajutor Bucatar (pentru Friteuze)


Candidatul ideal Angajam om la friteuza, jobul consta in prajirea carnii de pui si a cartofilor.Cautam om cu experienta in domeniu, doritor sa lucreze intr-o echipa frumoasa , comunicativa si intr-o atmosfera relaxanta.Program de lucru: Duminica - Joi de la 08:00 - 18:00 cu o ora pauza de masa / tigara.
CATMI CATERING S.​R.​L.​

Ajutor Bucatar


Candidatul ideal Suntem deschisi colaborarii cu colegi care isi doresc un loc de munca stabil.-atitudine pozitiva si politicoasa fata de colegi si clienti.-mentinerea curateniei si a igienei la locul de munca-dorinta de a invata si a-si imbunatati aptitudinile-abilitati de comunicare si organizare,-creativ, cu spirit de echipa dezvoltat-activ, aspect fizic placut, sociabil si descurcaret-cu sau fara experientaDescrierea jobului Postul include:sa pregateasca meniul;sa comande, sa testeze, sa receptioneze si sa depoziteze ingredientele alimentare;sa pregateasca mancarea in conformitate cu retetele si formulele date (care includ calcularea cantitatiilor necesare de materiale specifice pentru restaurant;pregatirea mai multor feluri de mancare in acelasi timp, in functie si in ordinea comenzilor;sa aranjeze si sa decoreze mancarea inainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri dupa cum cere fiecare fel de mancare preparat.;sa pregateasca si sa aranjeze mancarea pentru diete speciale;
STUDIO PLASTILINA SRL

Media netă estimată pe baza celor 134 de salarii introduse în Salario: 2898 RON/Luna

Angajam Personal Restaurant-(ospatari/​ Bucatari/​ Barmani)


Candidatul ideal Căutăm candidați care: Au o pasiune pentru bucătărie și un angajament față de excelență în servicii; Sunt capabili să lucreze eficient într-o echipă dinamică; Au abilități excelente de comunicare și interacțiune cu clienții; (Pentru pozițiile de bucătari și sushi chef) Au experiență relevantă și cunoștințe solide în pregătirea mâncărurilor; Sunt dornici să învețe și să se dezvolte profesional.Descrierea jobului Pentru unul dintre clienții noștri, un cunoscut lanț de restaurante - Happy, cunoscut pe plan internațional și premiat “London’s best restaurant 2023”, își va deschide în curând ușile în București, în mall AFI Cotroceni. Cu o tradiție bogată în a oferi experiențe gastronomice memorabile, suntem în căutarea unor colegi pasionați de bucătărie să se alăture echipei Happy pentru primul restaurant din România.Roluri disponibile: Ospătari/Ospătărițe Barmani/Barmanițe Bucătari Sushi Chef Ajutor de ospătar Hostess Ajutori în bucătărieDe ce să aplici? Oportunitatea de a
HRS STAFFING SERVICES S.​R.​L.​

Bucatar/​ Chef (preparate calde)


Scurta descriere a companiei Moving forward is impossible without the initial drive to do things differently. Our business is all about the people we come across, whether it's in our everyday interactions or in our vision for the brand. Cerinte Experienta anterioara in gatitul preparatelor calde intr-un mediu de restaurant sau bucatarie comerciala.Cunoasterea tehnicilor de gatit si a retetelor specifice pentru preparatele calde.Abilitatea de a lucra sub presiune si de a gestiona volumul mare de comenzi in perioadele aglomerate.Orientare catre calitate si atentie la detalii pentru a oferi mancare delicioasa si prezentata in mod atractiv.Abilitatea de a lucra in echipa si de a comunica eficient cu colegii de munca si personalul de servire. Responsabilitati Pregatirea preparatelor calde conform retetelor si standardelor stabilite de restaurant.Gestionarea si organizarea eficienta a procesului de gatit, asigurandu-se ca toate mancarurile sunt pregatite la timp si in conformitate cu standar
HRS Romania

Bucatar /​ Chef (preparate reci)


Scurta descriere a companiei Moving forward is impossible without the initial drive to do things differently. Our business is all about the people we come across, whether it's in our everyday interactions or in our vision for the brand. Cerinte Experienta demonstrata in prepararea mancarurilor reci, cu cunostinte solide despre ingredientele si tehnicile specifice.Expertiza in compozitia si tehnicile de preparare a diferitelor tipuri de mancaruri reci, precum si in prezentarea estetica a acestora.Atent la detalii si capabil sa mentina un standard inalt de igiena si prezentare.Abilitatea de a lucra eficient intr-un mediu rapid si dinamic.Excelente abilitati de comunicare si colaborare in echipa.Flexibilitate și adaptabilitate la nevoile schimbătoare ale restaurantului și ale clienților. Responsabilitati Prepararea diverselor tipuri de salate, aperitive reci, si alte preparate specifice bucatariei reci, conform retetelor restaurantului.Mentinerea unei zone de lucru curate si organizate, r
HRS Romania

Bucatar/​ Chef (Grill)


Scurta descriere a companiei Moving forward is impossible without the initial drive to do things differently. Our business is all about the people we come across, whether it's in our everyday interactions or in our vision for the brand. Cerinte Experienta anterioara in gatitul preparatelor calde intr-un mediu de restaurant sau bucatarie comerciala.Cunoasterea tehnicilor de gatit si a retetelor specifice pentru preparatele calde.Abilitatea de a lucra sub presiune si de a gestiona volumul mare de comenzi in perioadele aglomerate.Orientare catre calitate si atentie la detalii pentru a oferi mancare delicioasa si prezentata in mod atractiv.Abilitatea de a lucra in echipa si de a comunica eficient cu colegii de munca si personalul de servire. Responsabilitati Pregatirea preparatelor calde conform retetelor si standardelor stabilite de restaurant.Gestionarea si organizarea eficienta a procesului de gatit, asigurandu-se ca toate mancarurile sunt pregatite la timp si in conformitate cu standar
HRS Romania

Lucrator Bucatarie/​ Casier Restaurant Popeyes Romania


Candidatul ideal Locatii:Arges Mall - PitestiElectroputere - Craiova🌟🔥😄 Candidatul Ideal 😄🔥🌟 Ești o persoană căreia îi place să fie parte dintr-o echipă veselă și ai întotdeauna o atitudine pozitivă? Știi cât este de important să oferi un serviciu de calitate de fiecare dată când interacționezi cu clienții? Știi ce înseamnă să faci lucrurile bine și să îi inspiri și pe ceilalți să te urmeze? Îți place să creezi momente pozitive și să susții buna dispoziție a echipei? Ești curios și vrei să descoperi lucruri noi?Atunci s-ar putea să fii colegul nostru perfect! 🎉🙌Descrierea jobului Descrierea postului 📝 Pastrarea un mediu de lucru curat la casa de marcat Preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora. Incaseaza contravaloarea comenzilor Pregătirea tuturor produselor respectând standardele cerute și conform specificațiilor. Interacțiunea cu oaspeții, oferindu-le mâncare proaspăt gătită și de cea mai bună calitate. Curățenia veselei și a suprafețelor din bucătărie pent
REX CONCEPTS PLK ROMANIA S.​R.​L.​

Preparator /​ Casier /​ Ajutor Bucatar /​ Manager - Spartan


Candidatul ideal Cautam persoane responsabile;Bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala;Buna cunoastere si aplicare a procedurilor de calitate in servire;Bune abilitati de planificare, organizare,capacitate de concentrare a atentiei, distributivitatea atentiei;Orientare catre client.Ne mărim echipa din BUCUREȘTI (Mega Mall, Cora Pantelimon, Centrul Comercial Orhideea, Cosmopolis ), Ilfov(Balotesti), CONSTANTA ( Carrefour TOM si Dedeman Tom)și angajăm personal pentru următoarele posturi disponibile:-Casier-Preparator-Tăietor carne rotisată-Bucătar-Ajutor bucătar-Brutar / Pizzer-Manager restaurantProgram 2 zile lucrătoare cu 2 zile libere.PACHET BENEFICII:Salariu atractiv;Bonuri de masă;Posibilitate cazare pentru angajatii din afara localitatii;Un sistem de premiere în funcție de implicare și performanțe individuale;Oportunități reale de promovare în cadrul companiei.Cu sau fără experiență, noi îți oferim un sistem în care vei fi pregătit și susținut de către echipă.Desc
RERUM FOOD SRL

Paul Cauta Colegi Casieri Si Lucratori Bucatarie In Bucuresti


Candidatul ideal PAUL cauta colegi casieri si lucratori bucatarie!Pentru noi nu conteaza experienta!Cautam o persoana cu pasiune, devotament, atitudine pozitiva si prietenoasa!Descrierea jobului PAUL cauta colegi casieri si lucratori bucatarie in BUCURESTICe iti oferim: Flexibilitatea programului de lucru (in ture, 5 zile/ saptamana cu 2 zile libere); Tichete de masa (30 lei/ zi); Cresteri salariale dupa: 6 luni, 1 an, 2 ani; Oportunitati de dezvoltare profesionala.
MOULIN DOR SRL

Bucatar - Chef De Partie - Accor - Ilfov


Candidatul ideal 👨‍🍳 OPORTUNITATE EXTRAORDINARA! 👨‍🍳📢 Ai peste 5 ani de experiență în ospitalitate și vorbești limba engleza minim la nivel mediu?Atunci, ești exact ceea ce căutăm! Recrutam doi Chef de Partie pentru clientul nostru din judetul Ilfov, zona Pantelimon, hotel de 4 stele din cadrul lanturilor internationale ACCOR!Angajare pe baza de CV actualizat, interviu si proba practica!Pozitiile sunt deschise doar pentru detinatorii de PASAPORT EUROPEAN (EU);📚 Vechime minim 3 ani;🎓 Studii medii obligatorii: Studii medii – diploma de bucătar preferabilă pt Chef de Partie si obligatorie pt Sous Chef💰 Salariul Brut minim de 6120 RON plus Bonusuri si Beneficii multiple!🍽 Bonuri de masa in valoare de 20 de lei/zi:📅 Se lucreaza in rotatie de 12 ore cu 2 zile libere:🚗 Masa asigurate, transport decontat inafara orelor de transport public;🏥 Asigurare de sanatate privata la Regina Maria;👍 Bonusuri de performanta;👏Posibilitati de promovare;✍Instruire la locul de munca;📝Contract pe
A C GLOBAL SRL

Ajutor Bucatar/​ Ospatar


Candidatul ideal Suntem deschisi colaborarii cu colegi care isi doresc un loc de munca stabil.-atitudine pozitiva si politicoasa fata de colegi si clienti.-mentinerea curateniei si a igienei la locul de munca-dorinta de a invata si a-si imbunatati aptitudinile-abilitati de comunicare si organizare,-creativ, cu spirit de echipa dezvoltat-activ, aspect fizic placut, sociabil si descurcaret-cu sau fara experientaDescrierea jobului Postul include:sa pregateasca meniul;sa comande, sa testeze, sa receptioneze si sa depoziteze ingredientele alimentare;sa pregateasca mancarea in conformitate cu retetele si formulele date (care includ calcularea cantitatiilor necesare de materiale specifice pentru restaurant;pregatirea mai multor feluri de mancare in acelasi timp, in functie si in ordinea comenzilor;sa aranjeze si sa decoreze mancarea inainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri dupa cum cere fiecare fel de mancare preparat.;sa pregateasca si sa aranjeze mancarea pentru diete speciale;
STUDIO PLASTILINA SRL

Bucatar Mic Dejun


Candidatul ideal Candidatul idealNe dorim personalitati pozitive, cu atitudine pro client, tipica industriei ospitalitatii, cu care sa ne mandrim prin calitatea serviciului oferit si care sa fie mandre la randul lor de a fi parte din aceasta echipa de calitate, al acestui hotel de clasa unica. Experienta intr-o pozitie similara in cadrul unui hotel este de preferat dar nu obligatorie! Descrierea jobului Pregatirea si servirea micului dejun in regim de bufet suedez si a la carte.Activitatile sunt specifice unui boutique hotel de 5* plus, cu proceduri de lucru bine stabilite.Remuneratia si beneficiile sunt in functie de experienta si ulterior rezultate si se vor situa peste media bucuresteana.HPS isi doreste sa ofere colaboratorilor sai o experienta de munca unica, care sa aduca beneficii si la nivel de dezvoltare personala si profesionala, fiind un pas important in cariera oricarei persoane care activeaza in industria ospitalitatii
PALATUL SUTER S.​R.​L.​

Ajutor Bucatar


Candidatul ideal Cu experiență într-o bucătărie fast-food, delivery, flux mare. Preferabil, nu obligatoriu, atestat HACCP sau cunoștințe solide ale normelor pentru siguranța alimentelor. Seriozitate, consecvență și rezistență la stres sunt calități necesare. Disponibilitate pentru a lucra într-un mediu dinamic și solicitant.Posturi disponibile: ajutor bucatar, bucatar, bucatar responsabil tura.Descrierea jobului Ca Bucătar în restaurantul nostru de tip fast-food, vei juca un rol crucial în asigurarea calității și consistenței articolelor din meniul nostru, respectând în același timp standardele de siguranță alimentară.Responsabilitățile tale vor include pregătirea, gătirea și asamblarea diverselor preparate într-un mediu cu ritm rapid.Pregătirea și porționarea ingredientelor conform rețetelor și dimensiunilor stabilite. Menținerea standardelor de calitate a alimentelor.Menținerea unei stații de lucru și a zonei de bucătărie curate și organizate pe tot parcursul zilei. Urmarea proceduri
AVANT AND PARTNERS S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 139 de salarii introduse în Salario: 2800 RON/Luna

Manager Restaurant /​ Ajutor Bucatar/​ Ospatar @ Bistro Arc


Candidatul ideal Pentru unul din bistro-urile noastre de top suntem în cautarea unei echipe profesioniste1.Manager locatie care asigure echilibrul intre investitor si bussinesul in executie , capabil sa isi asume un plan de management si sa aiba experienta functiei executive.CerinteExperiență dovedită ca manager de restaurant sau rol similar minim 1 anExcelente abilități de conducere și comunicareCunoștințe solide despre operațiunile alimentare și băuturiAbilitatea de a lucra într-un mediu cu ritm rapid și de a gestiona mai multe sarcini simultanAbilități excepționale de service cliențiCunoașterea reglementărilor de sănătate și siguranțăAbilitatea de a analiza datele financiare și de a lua decizii informateFlexibilitatea de a lucra seara, weekend-urile și vacanțele, după cum este necesarDaca esti un lider modern capabil cu abilitati de coordonare , aplica aici2.Ajutor Bucatar care să contribuie alaturi de Chef, o experiență culinară de neegalat pentru clienții noștri.CerinteExperiență
ZOYA FOOD HORECA S.​R.​L.​

Designer Mobilier Bucatarie


Candidatul ideal Experiență în proiectarea dе mobilier (preferabil bucătării) dе minim 2 ani. Experiență în vânzări / consultanță clienți. Pasiune pentru vanzari. Cunostinte dе limba engleza nivel conversațional. Limba Engleză la nivel mediu este obligatorie pentru a putea întreține relațiile cu partenerii externiDescrierea jobului Înțelеgereа proiеctului dе аmenаjаrе a spațiului primit din pаrteа clientului (RLV; plan cotаt аl spațiului, randari 3D еfectuаtе de аrhitect /dеsigner, desene tehnice, planuri de instalatii etc); Execuția propriu-zisă a proiectului de mobilier cf cerintelor clientului folosind softurile de design și proiectare mobilier ale producătorului. Realizarea elevațiilor (planuri cotate de mobilier), a randarilor 3D și a oricăror alte soluții de prezentare necesare în proiect și disponibile in soft; Întocmirea ofertei și prezentarea propuneri de design si a ofertei către client Lansarea de comenzi catre furnizori si urmarirea derularii acestoraBeneficii: Pachet salar
DECORA HOUSE SRL

Personal Hotelier-ospatar,​ Bucatar Mic Dejun & Spalator Vase


Candidatul ideal Ne mărim echipa! Cerinte candidatul ideal:Cunoașterea limbii englezeDe preferat experiența anterioarăPuternice abilități interpersonale și de rezolvare a problemeloResponsabil și de încredereAbilitatea de a lucra bine sub presiune într-un mediu cu ritm rapidAbilitatea de a concentra atenția asupra nevoilor oaspeților, rămânând calm și politicos în orice momentEchipa și mediul dvs. de lucru:• Lucrul într-un mediu de echipă în ritm rapid• Schimburile vor fi în timpul zilei, serii și weekend-uluiDescrierea jobului Responsabilitati BUCATAR MIC DEJUN:Pregatirea si servirea micului dejun in regim de bufet suedez.Activitatile sunt specifice unui hotel de 3* cu proceduri de lucru bine stabilite.Remuneratia si beneficiile sunt in functie de experienta si ulterior rezultate.hotelul Ibis Styles Bucharest Airport isi doreste sa ofere colaboratorilor sai o experienta de munca unica, care sa aduca beneficii si la nivel de dezvoltare personala si profesionala, fiind un pas important
LIWA PROPERTIES SRL

Bucatar,​ Camerista,​ Ospatar - Vase Croaziera Fluvii Eu 1400 - 4000 € Net


Candidatul ideal Ai experienta de minim 3 luni in domeniul ospitalitatii si esti vorbitor de engleza nivel conversational? Te ajutam sa te imbarci intr-o noua aventura platita contractual cu sume brute intre 1400 € - 4000 €Alte beneficii incluse cum ar fi:- Instruire la bordul navei,- Cazare, Masa, Transport, Pensie,- Asigurare de sanatate si accidente,- Alocatie copil,- Uniforme,- Concediu platit cu salariu de baza, in pozitii diferite pe nave de croaziera de 4 - 5 stele pe fluviile europene precum si pe oceane.Contracte semnate pe Elvetia/Franta/Portugalia/Cipru - fluviile Europene si bahamas pe OceaneAsteptam sa ne trimiteti CV-ul dvs actualizat, OBLIGATORIU editat in limba engleza.Iata cateva exemple de joburi si venituri NETE. Ele variaza in functie de compania unde sunt disponibilitati.Descrierea jobului JOBURI NAVE DE CROAZIERA FLUVIALE EU:HOTEL#Ospatari (#waiter 1900 salariu net - pana la - 3000 € NET cu tips de la pasageri#Cameristi (#cabinsteward 1900 salariu net - pana la -
A C GLOBAL SRL

Personal Bucatarie - Bucatar


Candidatul ideal • Experienta anterioara intr-un post similar in cadrul unui hotel sau restaurant, reprezinta un avantaj.• Atitudine pozitiva si orientat spre invatare.• Abilitati de comunicare, organizat si punctual.• Esti o persoana energica, harnica si disponibila de a lucra in echipa.• Program 14:00-22:00 a la carte menu.Descrierea jobului - Crearea si executarea de retete noi ce ce vor fi introduse in meniu- Pregateste meniurile in conditii de igiena.- Verifica si receptioneaza marfurile livrate de distribuitori din punct de vedere calitativ si cantitativ.- Pregateste meniurile pentru clienti si masa de pranz pentru personalul hotelului,- Intocmeste fise de necesar marfa- Pregateste evenimentele organizate cu coffee breakuri, pranz si cina conform fiselor de evenimente- Curata si mentine curatenia in spatiile unde isi desfasoara activitatea.- Raspunde de buna functionare si utilizare a obiectelor care fac parte din inventarul bucatariei si al hotelului.- Tine evidenta stocurilor l
PEAKTURE HOTELS S.​R.​L.​

Head Chef/​sous Chef/​chef De Partie/​ajutor Bucatar-linea/​closer To The Moon-indigen-nishani


Candidatul ideal Personal bucatarie: Head Chef / Sous chef / Chef de partie / Ajutor Bucatar - Linea/closer to the moon - Indigen - NishaniDacă iubești arta culinară la fel de mult ca și noi, te invităm să te alături echipei noastre! Ești dornic să înveți sau să împărtășești din experiența ta? Ești organizat, responsabil și tratezi oaspeții și colegii cu același respect?Dacă răspunsul este da, atunci vrem să te cunoaștem!Asteptam aplicatia ta aici sau pe adresa de email: [email protected] jobului Head Chef Experiență anterioară de minim 10 ani in bucatarie Planificarea meniului: Crearea de rețete noi, selectarea ingredientelor și stabilirea meniului conform preferințelor clienților. Supervizarea bucătăriei: Coordonarea echipei pentru prepararea corectă și promptă a mâncărurilor, respectând standardele de calitate și igienă. Managementul personalului: Formarea, supervizarea și gestionarea personalului bucătăriei, inclusiv stabilirea sarcinilor, evaluarea performanței și rezolv
PROFESSIONAL BARTENDING SERVICE SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 740 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.