Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

105 Locuri de Munca Bucatar in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

105 Locuri de Munca Bucatar in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Ajutor De Bucatari,​ Bucatar,​ Ospatar Si Ajutor De Ospatar


Restaurant Atic din Constanta angajeaza ajutor de bucatar, bucatar, ospatar si ajutor de ospatar,nu oferim cazare.
DGN FB

Angajez Bucatar


Locatie 40 persoane, pentru perioada nedeterminata, angajam personal bucatarie bistro !
Sc panoramic blu srl

Angajăm Personal Hotelier : Bucătari și Ajutori De Bucătari


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm bucătari și ajutor bucătari, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon: Asigurăm cazare și masă celor din provincie!
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Admar Costinesti Isi Mareste Echipa!!!avem Nevoie De Bucatar Si Ajutor De Bucatar!


Suntem in cautarea unui bucatar pasionat, responsabil si a unui ajutor de bucatar dedicat sa se alature echipei noastre din Costinesti pentru perioada sezonului estival. RESPONSABILITATI: -Pregatirea si gatirea preparatelor conform standardelor noastre; -Mentinerea igienei si curateniei in bucatarie; -Colaborarea stransa cu restul echipei pentru a asigura servirea prompta si de calitate a mancarilor; -Respectarea standardelor de siguranta alimentara si a regulilor de igiena; CERINTE: -Experienta anterioara in domeniul culinar (pentru pozitia de bucatar); -Capacitatea de a lucra eficient intr-un mediu agitat; -Atitudine pozitiva si capacitatea de a lucra in echipa; -Flexibilitate in program si disponibilitate; BENEFICII: -Salariu competitiv si bonusuri in functie de performanta; -Mediu de lucru dinamic si placut; -Oportunitati de dezvoltare profesionala; -Cazare asigurata pentru angajatii din afara localitatii; Daca sunteti interesat sa va alaturati echipei Admar si sa contribuiti la su
MOUNTAINSEA HR CONCEPT

Bucatar ,​ Ajutor Bucatar Hotel Golden Palace


Hotel Golden Palace angajeaza perioada nedeterminata, bucatar , ajutor de bucatar . Salariu competitiv, atractiv , mediu de lucru placut .
Hotel Golden Palace

Novum By The Sea Angajează Bucătar,​ Ajutor De Bucătar,​ Pizzar


Novum By The Sea, resortul de lux de 4 stele din stațiunea Olimp, angajează BUCĂTAR, AJUTOR DE BUCĂTAR, PIZZAR.
NOVUM BY THE SEA

Restaurant Din Eforie Nord Angajeaza Bucatari Si Ajutori De Bucatari


Angajez bucatari si ajutori de bucatari pentru Restaurant in Eforie Nord, locatia este foarte aproape de centru, program flexibil, salariul avantajos.Pentru mai multe informatii va rugam sunati la .
Nomadic

Angajam Bucatar și Ajutor Bucătar în Vama Veche


Angajam bucătar și ajutor de bucătar în Vama veche începând cu 1 Mai- 1 Octombrie Restaurant vegetarian, meniu fresh, ușor, de vara, stil Brunch Salarii între 6000- 12000 lei luna Experienta obligatorie! Cazare si masa asigurata pe tot procesul contractului de muncă Nume locație: KALUDA BEACH VAMA VECHE
Kaluda Beach

Angajam Ajutor Bucatari


SOCIETATEA COMERCIALA LUNA PREMIUM SRL ANGAJEAZA AJUTOR BUCATAR IN CONDITII AVANTAJOASE DE LUCRU SI DE SALARIZARE.
LUNA PREMIUM SRL

Angajez Bucătari Specialiști Pentru Germania


Doresc a angaja Bucătari Specialiști pentru Germania. Aceștia trebuie să susțină Preselecție, în vederea angajării. Retribuția va fi stabilită după susținerea examinării. Cuantumul retribuției este între 3500 și 4000 de euro Net. Pentru detalii trebuie să Trimiteți SiVi. Pe perioada examinării se asigură cazare și masă gratiută pe o perioada de 2 zile.
Privată

Moft Angajeaza Bucatar


Moft delishop angajeaza bucatar cu experinta si cunostinte specifice bucatariei italiene. Toate detaliile legate de post se discuta la interviu, asteptam cv-urile voastre.
Moft

Bucatar Mic Dejun


Angajam bucatar mic dejun part time sau full time, pentru hotel deschis tot timpul anului.
Hotel

Bucătar în Olanda- Aprilie 2024


Pentru un lanț hotelier din Olanda, angajăm personal experimentat și pasionat de bucătărie, pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest moment ne ocupăm de zonele din Nord-Estul Olandei, acestea fiind locații de minim 4 stele,(aglomerație la mic dejun și cină). Cerințe - Experiență demonstrată în bucătărie - Studii finalizate curs de bucătar (certificatul este un avantaj) - Cunoștințe despre igiena siguranța alimentelor. - Pasiune pentru gătit - Vorbirea și înțelegerea limbii engleze. În această meserie veți lucra cu alți doi sau trei bucătari pe o singură stație (pește carne salata starter desert etc.). Trebuie să aveți experiență în tăierea și gătirea produselor și să știți cum funcționează dinamica într-o bucătărie. Deoarece veți fi responsabil pentru propria stație, experiența în bucătărie este cu adevărat necesară. Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - salarizare între 12,36 - 14,03 EUR oră - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoan
East West Recruitment

Angajam Ajutor De Bucatar


Vino alaturi de echipa noastra!
Restaurant Pizzico

Bucătar șef Mamaia Unique


Restaurantul Unique din stațiunea Mamaia este în căutarea unui bucătar șef cu experienta, dedicat si pasionat pentru a se alătura echipei noastre de gastronomie. Dacă iubirea ta pentru arta culinară este egalată doar de creativitatea și dedicarea ta pentru preparatele de înaltă calitate, atunci te invităm să aplici pentru acest post. Cerințe: Experiență solidă în domeniul culinar. Cunoștințe profunde în gastronomie. Capacitatea de a crea și inova rețete si meniuri. Abilități excelente de conducere și coordonare a echipei de bucătărie. Capacitatea de a gestiona eficient stocurile, costurile și bugetul bucătăriei. Atitudine pozitivă, comunicare eficientă și abilități excelente de gestionare a timpului. Responsabilități: Dezvoltarea și implementarea noilor meniuri, rețete și tehnici culinare. Supravegherea întregului proces de preparare a mâncărurilor, asigurându-te că toate preparatele sunt pregătite conform standardelor noastre. Coordonarea și supervizarea personalului de bucătărie, asi
Restaurant Unique

Angajam Ajutor Bucatar


Hotel Piccadilly din Statiunea Mamaia, angajeaza ajutor bucatar pentru sezonul estival 2024. Trimite cv-ul tau la Relatii la nr telefon .
Hotel Piccadilly

Angajam Ajutor Bucatar


Angajam ajutor bucatar cu experienta. Mai multe detalii la nr. de tel .
Hotel Piccadilly

Angajam Bucatar Si Ajutor Bucatar,​ Salarii Intre 2.​500 - 6.​000 Lei!


Restaurantul Sabroso angajeaza bucatar si ajutor bucatar, responsabil si dornic sa lucreze intr-o echipa dinamica! Oferim: - scolarizare la locul de munca, in cazul in care nu ai experienta! - program de lucru flexibil! - salariul se stabileste in functie de competente si de programul ales! - tichete de masa! - transport daca locuiesti in localitatile invecinate, in schimb nu oferim cazare! - contractul de realizeaza pe perioada nedeterminata! Relatii la telefon: ;
Georgio Fast

Angajăm Bucătar Ospătari


angajăm bucatar ospătari cu și fără experienta program flexibil mai multe detalii la tel
florad Global terasa White Blue

Angajam Bucatari Si Ospatari


Resort din Mamaia Nord angajează pe perioada verii bucătari și ospătari cu experiență , asigurăm cazare și masă
Onix Servimpex Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 105 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.