Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

51 Locuri de Munca in Busteni - Joburi in Busteni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

51 Locuri de Munca in Busteni - Joburi in Busteni

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Busteni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Busteni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sales Advisor - Vodafone Store


Candidatul ideal Sales Advisor - Vodafone Store BucurestiDacă:​Ești pasionat de tehnologie;Comunici ușor, îți plac provocările și ești orientat către rezultate;Te adaptezi rapid la schimbare și păstrezi o atitudine pozitivă;Ai, preferabil, minim 6 luni de experiență în vânzări, consultanță clienți, telesales sau merchandising;Ai cunoștințe de limba engleză nivel conversațional;Diplomă de bacalaureat sau studii universitare.Atunci locul tău este alături de noi! Vodafone România își mărește echipa de vânzări din magazine!Descrierea jobului Sales Advisor - Vodafone Store BucurestiÎn Vodafone vei găsi o echipă de Sales Advisors entuziaști, alături de care vei oferi consultanță spre vânzare clienților, în magazinele specializate, promovând produsele și serviciile companiei.* Rol contractorRolul tău este de a:Contribui la creșterea experienței brandului Vodafone, asigurând vizibilitatea maximă a mărcii în cadrul magazinelor;Oferi clienților experiențe digitale bogate prin intermediul tehnolo
VODAFONE ROMANIA SA

Angajez Meseriasi


Angajam cu contract de munca - zidar - dulgheri - fierari - finisori Se ofera salariu atractiv si se asigura transport. Petru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon .
Ionut

Angajam Barbat Intreţinere Pensiuni Busteni.​ Nu Oferim Cazare.​


Angajam barbat serios pentru intretinere interioara si exterioara a doua pensiuni din Busteni. Nu oferim cazare. Cerinte: Domiciliul in Busteni. Serios, muncitor şi atent la detaii. Experienţă în lucrari de intretinere interioare si exterioare. Beneficii: Carte de munca. Program flexibil
Andrei

Angajare


personal pentru rest.
dodubus serv srl

Angajam Instalatori Si Electricieni


SC BADVAS ECC INSTAL angajeaza. Avem disponibile urmatoarele posturi de: Instalator instalatii sanitare Electrician de curenti tari si slabi Experienta pe posturi similare constituie un avantaj. Oferim salariu atractiv, aliniat cu performantele si experienta, contract de munca cu perioada nedeterminata. Proiectele noastre se desfasoara pe raza Jud Prahova si nu numai. Daca sunteti pasionat de domeniul constructiilor, va asteptam in echipa noastra. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din anunt.
Badvas Ecc Instal

"complex Cochet" Din Busteni,​ Cauta Ospatar.​


SC COCHET STIL SRL, angajeaza cu contract de munca, pe perioada nedeterminata, pentru postul de ospatar, persoane din zona interesate de munca in industria ospitalitatii. Asteptam CV-ul tau.
SC COCHET STIL SRL

Angajare Receptioner


Hotel ''Vila Leonida'' Busteni angajeaza Receptioner
SC DYNAMIC INVEST SRL

Angajam Personal,​,​ Casa Seniorilor Busteni,​,​ Jud.​prahova


CASA SENIORILOR BUSTENI jud. prahova,angajeaza personal INGRIJITORI BATRANI / INFIRMIER/A -2500 lei net /luna/program 15zile la punct lucru/15 zile liber plus cazare,masa,decont transport. BUCATAR(doamna) -2000 lei h (9/17,L/V.9/13,S)
AS VIVERE

Casa Seniorilor Busteni Angajam Personal


BUCATAR (DOAMNA) PROGRAM FLEXIBIL DE LUNI/VINERI-8.30-15.30/SAMBATA 9-13 SE DECONTEAZA TRANSPORTUL SALARIUL 2000 LEI NET.
sc.​ as vivere srl

Pensiune Busteni - Angajam Camerista


Pensiune Busteni angajam camerista ingrijitor cu carte de munca.
SC VILA NORBE BUSTENI SRL

Angajam 2 Mecanici Auto- Service Auto Sinaia


Service autorizat RAR angajam 2 mecanici auto pentru mecanica generala si pentru reparatii sisteme injectie (injectoare, pompe injectie etc) Program 8 ore, L-V , salariu atractiv in functie de experienta,(se negociaza la interviu) , tichete de masa 35 lei zi lucratoare. Pentru detalii , va rugam sa ne contactati la numerele de tel. sau - sau la sediul nostru. Service-ul este situat intre cele doua benzinarii MOL si Lukoil , la iesirea din Sinaia spre Busteni.
AMRO AUTO SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 51 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.