Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Camerista in Buzau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Camerista in Buzau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Buzau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Buzau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Personal Hotel- Receptioneri,​ Cameriste,​ Lucratori Bucatarie


Candidatul ideal Nivel de studii:Studii medii sau gimnaziale, in functie de postul ocupat;Calificari/ specializari necesare:Cursuri speciale pentru familiarizarea cu politicile şi procedurile hotelului( receptioner, camerista, lucrator bucatarie, etc.)Cunoaşterea la nivel conversational a unei limbi străine de circulaţie internaţională, preferabil limba engleză, pentru receptioneri;Competenţele postului :*dedicare lucrului cu clienţii;*atitudine pozitivă;* aptitudini de comunicare;*spirit de observaţie şi atenţie la detalii;*amabilitate, toleranţă, calm;*flexibilitate, asumarea responsabilităţilor;Descrierea jobului Răspunde de calitatea serviciilor oferite clienţilor hotelului.Răspunde de menţinerea unor standarde înalte ale igienei, ale aspectului şi curăţeniei în toate activităţile desfăşurate în cadrul complexului hotelier;Isi indeplineste cu simt de raspundere toate atributiile din fisa postului;Anunţă cu promptitudine managerul pentru defecţiunile ivite la echipamente, instalaţii
AOL FIRST HOLDING S.​R.​L.​

Bucatar,​ Camerista,​ Ospatar - Vase Croaziera Fluvii Eu 1400 - 4000 € Net


Candidatul ideal Ai experienta de minim 3 luni in domeniul ospitalitatii si esti vorbitor de engleza nivel conversational? Te ajutam sa te imbarci intr-o noua aventura platita contractual cu sume brute intre 1400 € - 4000 €Alte beneficii incluse cum ar fi:- Instruire la bordul navei,- Cazare, Masa, Transport, Pensie,- Asigurare de sanatate si accidente,- Alocatie copil,- Uniforme,- Concediu platit cu salariu de baza, in pozitii diferite pe nave de croaziera de 4 - 5 stele pe fluviile europene precum si pe oceane.Contracte semnate pe Elvetia/Franta/Portugalia/Cipru - fluviile Europene si bahamas pe OceaneAsteptam sa ne trimiteti CV-ul dvs actualizat, OBLIGATORIU editat in limba engleza.Iata cateva exemple de joburi si venituri NETE. Ele variaza in functie de compania unde sunt disponibilitati.Descrierea jobului JOBURI NAVE DE CROAZIERA FLUVIALE EU:HOTEL#Ospatari (#waiter 1900 salariu net - pana la - 3000 € NET cu tips de la pasageri#Cameristi (#cabinsteward 1900 salariu net - pana la -
A C GLOBAL SRL

Menajera cu experienta (curatenie+gatit)


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam o persoana placuta, atenta, muncitoare, serioasa, care a mai lucrat in domeniul curateniei, pentru familie din Maracineni.Doamna va gati si se va ocupa de curatenia din casa.Referinte la cerere!Program de lucru: 8h/zi luni- vineri.Salariul il stabilim impreuna.
FURNICA ZILIERA SRL

Menajera


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4000 LEI pe lună
Angajam cu contract de munca MENAJERA CU EXPERIENTA pentru familie care locuieste la casa in Cernatesti. Cautam o doamna serioasa, muncitoare , atenta, care a mai facut menaj in case si care gateste. Program de lucru: luni- vineri - 8h/zi. Salariul oferit : intre 3500-4000 net.
FURNICA ZILIERA SRL

Angajam Ospatar Ajutor De Ospatar,​bucatar Ajutor Bucatar Camerista Ospatar,​in Sarata Monteoru


Pensiunea Caprice din Sarata Monteoru,judetul Buzau angajeaza ospatar ajutor de ospatar,bucatar ajutor de bucatar veselar. Experienta nu este necesara,dar reprezinta un avanataj.Preferam persoane din zona apropiata. Angajarile se fac pe perioada nederminata cu contract de munca. Dorim persoane serioase,dornice de munca si sociabile.
MON CAPRICE SRL

Angajez Menajera


Caut o doamnă serioasă, harnică pentru menaj în casă, ce include: servicii de curățenie, spălat călcat haine și ajutor in bucătarie. Experiența nu este necesră, dar constituie un avntaj. Se oferă salariu extrem de avantajos. Program de lucru: 8 ore de luni până vineri. Alte beneficii și bonusuri le veți afla in cadrul interviului.
sined

Menaj


Ofer servicii de curățenie,doar in weekend.Am un job stabil dar mai caut un venit în plus.Sunt căsătorită,am 38 de ani.Persoanele interesate imi pot lasa mesaj aici.
PF

Media netă estimată pe baza celor 17 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Menajera- Bona Cu Experienta


Angajam MENAJERA - BONA CU EXPERIENTA pentru familie care locuieste la casa in Gura Calanului. Cautam o doamna serioasa, atenta, placuta si comunicativa. Fetita in varsta de 3 ani merge la gradinita pana la ora 12:30, timp in care doamna se va ocupa de curatenie si mancare. Program de lucru: luni- vineri 9:00-17:00. Salariul oferit : pornind de la 2000 lei net.
locuri de munca

Firma De Curatenie


Angajeaza operatori curatenie, pachet salarial motivant. Permisul de conducere constituie avantaj.
PRO DECA TEAM

Menaj


Pensionar singur caut o doamna fara obligatii ptr menaj si îngrijire în schimbul ramanerii în spațiu cu acte legale de mostenire in conditii avantajoase .
particular

Media netă estimată pe baza celor 17 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Menaj Si îngrijire


Pensionar singur caut o doamna ptr menaj si îngrijire în schimbul ramanerii în spațiu cu acte legale de mostenire. CONDITII AVANTAJOASE!!!
particular

Angajam Personal La Curatenie In Buzau!


Angajam persoane la curatenie intr-un mall din Buzau. Ce putem oferi : - Program de dimineata - Program de 4 ore - Se lucreaza de luni pana vineri, fara sarbatori legale - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Un post stabil - Seriozitate Unde ne gasiti ? Poti incepe chiar de maine! La numarul de telefon sau prin mesaj privat!
Medline
Vezi alte joburi relevante

Ajutor Bucatar Restaurant


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 LEI pe lună
Restaurant cunoscut din Buzau angajeaza AJUTOR BUCATAR CU EXPERIENTA . Se ofera: mediu de lucru sigur + salariul pornind de la 2500 net + alte beneficii. Program de lucru: 2 zile lucrate- 2 zile libere 8:00-23:00.
FURNICA ZILIERA SRL

Vanzatoare Cofetarie


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam o persoana placuta, atenta, comunicativa, cu experienta in vanzare pentru cofetarie din Buzau. Program de lucru:luni - vineri- in ture1 weekend lucrat- 1 weekend liber. Se ofera : salariul pornind de la 2400 net + tichete masa 600 lei + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA SRL

Cofetar /​ Personal Productie


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam COFETAR / PERSONAL PRODUCTIE cofetarie artizanala din Buzau. Cautam persoane muncitoare, serioase, care au mai lucrat in cofetarie sau care sunt pasionate de acest domeniu si vor sa invete. Program de lucru: luni- vineri 8:00-17:00, 1 weekend lucrat- 1 liber. Salariul porneste de la 2400 net + 600 lei tichete masa + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA SRL

Patiser Calificat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam PARISER CALIFICAT SI CU EXPERIENTA pentru covrigarie patiserie din Buzau. Prgram de lucru: 6:00-14:00 si 14:00-20:00. Se ofera: salariu + tichete masa.
FURNICA ZILIERA SRL

Covrigar si Patiser cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam COVRIGAR SI PATISER CU EXPERIENTA pentru patiserie covrigarie cunoscuta din Buzau. Cautam persoane muncitoare, serioase, care au mai lucrat in domeniu si care au calificare. Program de lucru: 6:00-14:00 si 14:00 - 20:00. Se ofera : salariu + tichete masa.
FURNICA ZILIERA SRL

Vanzatoare cu experienta Cofetarie Artizanala


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam VANZATOARE COFETARIE cu EXPERIENTA pentru locatie cunoscuta din Buzau, in care totul este natural si foarte gustos!  Se cauta persoane placute, atente, comunicative. Program de lucru:luni - vineri 13:00-21:001 weekend lucrat- 1 weekend liber. Se ofera : salariul pornind de la 2400 net + tichete masa 600 lei + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA SRL

Cofetar


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Suntem în căutarea unui cofetar talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre. Dacă îți place să lucrezisă creezi deserturi delicioase, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Cerințe:Experiență anterioară in cofetarie - constrituie un real avantajCreativitate și atenție la detalii în decorarea deserturilorCapacitatea de a lucra eficient într-un mediu rapid și solicitantAtenție la igienă și siguranță alimentarăAbilități bune de comunicare și capacitatea de a lucra în echipă. Beneficii:Oportunitatea de a lucra într-un mediu creativ și dinamicPotențial de creștere și dezvoltare profesionalăSalariu competitiv și beneficii suplimentarePosibilitatea de a-ți exprima creativitatea și de a-ți pune amprenta asupra deserturilor noastre Program de lucru:luni-vineri 8:00-17:00 (pauza masa),1 weekend lucrat - 1 weekend liber (sambata 8:00-21:00 si duminica 8:00-20:00). Se ofera: salariul 2400 net + tichete masa 600 lei + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA SRL

Patiser cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam PATISER CU EXPERIENTA pentru locatie situata in centru. Cautam o persoana cu calificare si experienta in patiserie. Program de lucru: luni- vineri 7:00-15:00. Salariul porneste de la 3000 net- in functie de experienta.
FURNICA ZILIERA SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.