Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

68 Locuri de Munca Camerista in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

68 Locuri de Munca Camerista in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Camerista


Angajez camerista pe toate perioada sezonului estival.ofer cazare.cer si ofer seriozitate!!
SAMY TUR

Camerista Hotel


Euforia Retreat & Spa, din Eforie angajeaza camerista hotel cu sau fara experienta! Postul este permanent, se deconteaza transportul si se oferta bonuri de masa! Daca esti o persoana serioasa si responsabila, cu o prezenta placuta, te asteptam sa ne suni.
Sc Haras Srl

Angajăm Personal Hotelier: Cameriste


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm cameriste, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon:
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Angajam Cameriste Si Receptionere


Hotelul Hoiiday din Eforie Nord,angajaza,pentru perioada 01.06 - 01.09.2024 : - cameriste.cu contract de munca si un salariu net ,de 4500 lei luna + decontarea transportului,pina la suma de 500 lei. Program zilnic,08 - 16.. - Receptionere cu contract de munca,salariu net de 3000 lei + decontarea transportului .pina la suma de 300 lei. Program 12 24,adica 29 ture luna . Informatii suplimentare,la tel. - Iorgovan.
SC.​MAT,​MOB,​IORGOVAN SRL

Angajez Camerista In Vama Veche


Angajam camerista sau handy man in Vama veche pentru o vila . salariu atractiv . pentru mai multe detali va rog sa sunati.
Casa Ryn

Camerista Vila Sezon


Unitate în Eforie Nord cauta doamna pentru curățenie în sezonul estival (iunie-septembrie). Cautam o persoana domiciliul in localitatile apropiate, deoarece nu putem oferi cazare. Va așteptăm pentru a discuta condițiile.
Gheco Tour

Recrutăm De Urgență O Cameristă Experimentată în Constanța!


Căutăm să completăm echipa noastră cu cameriste experimentate pentru ApartHotelul de 4 stele din Constanța, oferind un mediu de lucru stabil. Beneficiați de condiții de lucru superioare, un salariu competitiv și bonusuri pentru performanță. Pentru cei interesați de un angajament pe termen lung și un contract de muncă fiabil, vă invităm să vă alăturați echipei noastre!
Maritimo Luxury ApartHotel

Caut Camerist Pentru Seon Estival Corbu; Constanta


Cautam o camerista care sa ne ajute la operatiunile de curatenie la o pensiune din Corbu, Constanta pe perioada 1.06-15.09. Oferim cazare si toate mesele + salariu atractiv. Pentru mai multe detalii, va rog sunati la .
Casa de la Corbu

Urgent Camerista Calificata Hotel Eforie


Hotel 4 stele Eforie Nord, totul nou, angajează receptionera experienta Pyn booking, cameriste ,bufetiera mic dejun. Condiții avantajoase. Detalii la nr.telefon
Hotel Eforie

Urgent Camerista Calificata Hotel Eforie


Hotel 4 stele Eforie Nord, totul nou, angajează receptionera experienta Pyn booking, cameriste ,bufetiera mic dejun. Condiții avantajoase. Detalii la nr.telefon
Hotel Eforie

Angajam Cameriste Si Personal Pt Curatenie Pe Litoral


Pensiune turistica din Costinesti angajeaza personal pt sezonul estival 2021,incepand cu data publicarii anuntului. Persoanele care aplica pt functiile de camerista si personal pt curatenie nu trebuie sa detina atestat.Dorim seriozitate si implicare . Asiguram salariu motivant , cazare si masa de pranz. Detalii la tel;
sc iunona travel srl

Camerista ,​ Bucatar ,​ Ajutor Bucatar Hotel Golden Palace


Hotel Golden Palace angajeaza perioada nedeterminata, camerista, bucatar , ajutor de bucatar . Salariu competitiv, atractiv , mediu de lucru placut .
Hotel Golden Palace

Angajam Camerista Pe Litoral,​ In Venus - Mangalia,​ Hotel.​palace Beach


Angajam Camerista pe litoral, in Venus - Mangalia, Hotel.Palace Beach, Conditii: experienta si liceu absolvit. Salariu bun, bonuri de masa si cazare, daca este cazul.
Palace Hotel Resort

Angajam Camerista In Perioada 01.​ Iun.​-15.​ Sept.​


Pensiunea Casa de la Corbu, situata in Corbu, jud. Constanta, angajeaza in perioada sezonului estival, camerista cu sau fara experienta. Asiguram cazare si masa. Salariu atractiv.
ROMCONSTANT IMPEX GH-STEFANICA SRL

Angajam Cameriste,​ Receptionere Hotel,​salariu 3.​500 Ron


Unitate Hoteliera angajeaza Incepand cu 31 MAI. Receptionere si Cameriste. Salariu incepand de la 3.000 ron plus 500 ron naveta. Unitatea are 20 camere si se afla in Mamaia Nord (langa Tabara Navodari) la 120 metri de plaja intre Podul Auto Navodari si plaja. Angajare 3 cameriste si 3 receptionere.
Erosbeachresort

Hotel Pe Litoral Angajeaza,​ Incepand Cu 01.​04.​2024 Cameriste Din Tuzla,​ Agigea,​ Techirghiol.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024 cameriste din Tuzla, Agigea, Techirghiol. Ne puteti contacta la telefon .
bratu tantica

Angajam: Cameriste,​ Guvernanta,​ Persoana Intretinere Hotel,​ Receptioner,​ Barman.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024: cameriste, guvernanta, persoana intretinere hotel, receptioner, barman. Sunati la pentru a discuta detaliile.
covasna estival 2002 sa

Angajam Camerista Program Felxibil.​ 4 Ore Zi Permanent Arconi Navodari


Restaurant Pensiune Arconi situata in centrul orasului Navodari , cautam colegi sociabili,veseli,si de preferabil din localitate. Program Flexibil Pentru detalii si salariu contactati-ne la numarul afisat.
Arconi

Angajam Cameriste,​ Receptioner,​ Lucrator Bucatarie,​ Ospatar,​ Ajutor Ospatar


Hotel Riviera din statiunea Mamaia angajeaza in conditii avantajoase pentru urmatoarele posturi: - camerista si camerista hol - guvernanta - receptioner - lucrator bucatarie - bucatar - ospatar - ajutor ospatar Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Hotel Riviera

Angajam Cameriste! Complex Club D'or Din Statiunea Vama Veche.​


Complexul Club D'or din statiunea Vama Veche angajeaza bucatar,ajutor de bucatar! Se ofera: -salariu atractiv -contract de munca 6 luni pentru a putea beneficia de somaj -transport asigurat celor din Mangalia si imprejurimi. -decontare transport -masa -cazare si masa in cadrul Complexului daca este cazul. Se cere: experienta,seriozitate. Relatii la numarul de telefon:
SC TANDER MAXX SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 68 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.