Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

31 Locuri de Munca Camerista in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

31 Locuri de Munca Camerista in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Bucatar,​ Camerista,​ Ospatar - Vase Croaziera Fluvii Eu 1400 - 4000 € Net


Candidatul ideal Ai experienta de minim 3 luni in domeniul ospitalitatii si esti vorbitor de engleza nivel conversational? Te ajutam sa te imbarci intr-o noua aventura platita contractual cu sume brute intre 1400 € - 4000 €Alte beneficii incluse cum ar fi:- Instruire la bordul navei,- Cazare, Masa, Transport, Pensie,- Asigurare de sanatate si accidente,- Alocatie copil,- Uniforme,- Concediu platit cu salariu de baza, in pozitii diferite pe nave de croaziera de 4 - 5 stele pe fluviile europene precum si pe oceane.Contracte semnate pe Elvetia/Franta/Portugalia/Cipru - fluviile Europene si bahamas pe OceaneAsteptam sa ne trimiteti CV-ul dvs actualizat, OBLIGATORIU editat in limba engleza.Iata cateva exemple de joburi si venituri NETE. Ele variaza in functie de compania unde sunt disponibilitati.Descrierea jobului JOBURI NAVE DE CROAZIERA FLUVIALE EU:HOTEL#Ospatari (#waiter 1900 salariu net - pana la - 3000 € NET cu tips de la pasageri#Cameristi (#cabinsteward 1900 salariu net - pana la -
A C GLOBAL SRL

Femeie De Serviciu /​ Personal Curatenie


Candidatul ideal Femeie de servici / personal curateniePersoană serioasă și responsabilă în menținerea curățeniei din societate.Abilități de comunicare în cadrul colectivului.Descrierea jobului Postul presupune menținerea curățeniei în spațiul comercial din str. Smardan 76, PIM.Golirea zilnica a sacilor de gunoi, aprovizionarea cu consumabile a toaletelor.Menținerea curățeniei la toalete, sala de mese, birouri și spațiul comercial.Contract de muncă, normă întreagă, 8h/zi, luni-vineri, program flexibil, zile libere legale.Bonuri de masă 40 lei per zi lucrătoare.
PIM SRL

Femeie De Serviciu - Ajofm | Anofm


Ocupatia: FEMEIE DE SERVICIU - AJOFM | ANOFMAngajator: STARNET INTERNET CAFE SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Primar-FARA STUDIITimp de lucru: 8Adresa locului de munca: IASI
STARNET INTERNET CAFE SRL

Agent Curatenie Cladiri Si Mijloace De Transport - Ajofm | Anofm


Ocupatia: AGENT CURATENIE CLADIRI SI MIJLOACE DE TRANSPORT - AJOFM | ANOFMAngajator: DANA CLEAN SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: IASI
DANA CLEAN SRL

Femeie De Serviciu - Ajofm | Anofm


Ocupatia: FEMEIE DE SERVICIU - AJOFM | ANOFMAngajator: SOCIETATE CIVILA MEDICALA CONFIDENSExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: IASI
SOCIETATE CIVILA MEDICALA CONFIDENS

Hotel Indiana Angajează Bucătar,​ Ospătar,​ Cameristă și Receptioner


Hotel Indiana angajează: Bucătar Ospătar Cameristă Receptioner Pentru detalii și interviu, sunați la . Locație centrală. Alăturați-vă echipei noastre și fiți parte dintr-o experiență hotelieră de excepție!
Restaurant Moara de Foc

Hotel Indiana Angajează Bucătar,​ Ospătar,​ Cameristă și Receptioner


Hotel Indiana angajează: Bucătar Ospătar Cameristă Receptioner Pentru detalii și interviu, sunați la . Locație centrală. Alăturați-vă echipei noastre și fiți parte dintr-o experiență hotelieră de excepție!
Restaurant Moara de Foc

Ajutor La Curatenie Si Menaj In Iasi


In Iasi, caut doamna pana in 65 de ani pentru ajutor la curatenie si menaj. Relatii la telefon zero sapte cinci unu unu noua cinci unu sase unu.
Calistru

Caut Femeie Pentru Menaj


Caut femeie pentru menaj , curatanie , spalat , curatenie , facut mancare apartament Iasi intre 25-55 ani fara ingrijire persoane

Caut O Menajera In Iasi


Caut o menajera pentru servicii de menaj curatenie, spalat, calcat, la casa 4 camere in Iasi Jobul oferit este part-time, program flexibil, permanent si stabil!! Program part-time flexibil la mica intelegere!! Ii decontez complet, separat, saptamanal sau lunar transportul, in afara de salariu!! Ofer si postul de menajera interna pentru persoane ce vin din alte judete sau carora le convine mai mult ca interne, cu cazare asigurată la mine! Catalin
Acasa

Personal Curatenie


Angajam personal cu experienta pentru activitati de curatenie birouri. Program de lucru (doar dimineata 8.00-10.00) marti si vineri cate 2 ore/zi. Rog sa ma contacteze prin mesaj persoanele care au un contract de munca cu 8 ore/zi si doresc sa lucreze suplimentar.
Akt Ses

Media netă estimată pe baza celor 10 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Menajera Externa(interna)


Familie cautam menajera externa(interna)
Family

Menaj Zona Bucium


Căutăm persoana cu experiență, part time pentru curățenie menaj zona Bucium. Program flexibil.
Oana

Menajera Zona Breazu


Caut doamna pentru menaj, curatenie, calcat, gatit. Locuiesc in zona Breazu si de preferat ar fi cineva care are transport direct. Program de luni pana vineri sau 3 zile pe saptamana, in functie de program se stabileste salariul.
Persoana fizica

Caut Sa Angajez O Menajera In Conditii Avantajoase In Iasi


Caut să angajez o femeie pentru menaj la casa, servicii de curatenie, spalat, sters praful, calcat. Program part-time flexibill la mica intelegere, 2-3 zile pe saptamana pentru inceput!! Candidata la post poate locui in Iasi sau in imprejurimi! Ofer si postul de menajera interna pentru persoane ce vin din alte judete sau carora le convine mai mult ca interne, cu cazare asigurată la mine! Salariu foarte convenabil si multe avantaje oferite !!
Catalin Home

Laborator De Tehnică Dentară,​ Situat în Capăt Păcurari,​ Angajează Personal Curățenie!


Cerințe: abilitatea de a lucra în echipă; atitudine pozitivă și punctualitate; respectarea normelor de igienă și siguranță. Responsabilități: realizează curățenia și întreținerea laboratorului și a spațiilor alăturate, într-o succesiune prestabilită. Oferim un mediu de lucru respectuos, prietenos și susținător; salariu negociabil la interviu(în funcție de competență experiență); loc de muncă stabil, într-o companie de succes cu dotări moderne și cu o echipă veselă și profesionistă. Mulțumesc pentru interes și aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem!
CLLAR Dental

Angajare Infirmier Ingrijitor Sau Agent De Curatenie Sau Ingrijitor Batrani


Ești o persoană organizată, disciplinată și atentă la detalii? Te așteptăm în echipa ZenMed pentru postul de INFIRM INGRIJITOR sau AGENT DE CURĂȚENIE sau Ingrijitor Batrani. Cerințe: - Diploma de calificare în domeniu; - Abilități de organizare și planificare, disciplină, atenție la detalii, empatie, orientare spre nevoile pacientului, atitudine pozitivă, promptitudine în realizarea sarcinilor, seriozitate și responsabilitate, abilități de muncă în echipă, proactivitate, implicare; Beneficii: o echipa dinamică, profesionistă, condiții de muncă plăcute. CV-ul il puteti trimite la adresa de e-mail:
SC ZENMEDICAL SRL

Angajam Ajutor Bucatar Operator Curățenie La Hotel Indiana


Angajam ajutor bucatar Operator curățenie la Hotel Indiana Te vrem în echipa noastră! pentru detalii. Locatia noastra se află in Targu Cucu, chiar in mijlocul orașului, aproape de toate mijloacele de transport.
Indiana.​SRL

Menajera Part Time Sau Cu Cazare Inclusa.​ Prg Flexibil Dupa Orarul De La Facultate Sau Liceu


angajez menajera part time sau cu cazare inclusa. program flexibil functie de orarul de la facultate sau liceu. 2-3000 lunar pt inceput cu suplimentari punctuale pe cheltuieli neprevazute. Plus alte facilitati.
nova

Operatoare Curatenie Echipa Mobila


Angajam femei serioase și harnice , lucru in echipa, pentru curatenie in case , vile, apt. , sedii de firma. Se asigura salariu lunar, decontare transport, tichete de masa . Relatii la tel . , in intervalul 8.00-17.00..
Luna Cleaner
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 31 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.