Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

66 Locuri de Munca in Campulung Moldovenesc - Joburi in Campulung Moldovenesc

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

66 Locuri de Munca in Campulung Moldovenesc - Joburi in Campulung Moldovenesc

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Campulung Moldovenesc si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Campulung Moldovenesc si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cautam Parteneri Manageri,​ Bucătari Cu Experienta


Se oferă inclusiv parteneriat, cazare, salarii în funcție de experienta pentru a deschide un restaurant cu 48 locuri si posibilitate maxima pt 60 de locuri pt organizare de evenimente -Parcare 20 locuri Pt detalii sunati la nr de tel.
Tudcom srl.​

Angajam Muncitori In Productie Pentru Abator De Porc Vita In Germania


Cautam colegi pentru abatoarele noastre Vion din Germania: Posturi disponibile in taiere transare, abatoare de porc si de vita; Salariul de inceput pentru persoanele fara experienta: 12.91 euro brut ora; dupa 3 luni de colaborare, salariul fiecarui angajat se va mari la 13.06 euro brut ora; Oferim cazare contra cost; Oferim transport de la locul de munca la cazare contra cost; Va putem oferi sprijin in rezervarea transportului din Romania in Germania. Te vrem in echipa noastra!
Vion Food Group

Angajam Muncitor Calificat Placat Piatra,​ Gresie Faianta


SC Star Vamastone S.R.L din Campulung Moldovenesc, angajeaza muncitor calificat pentru placat piatra naturala, gresie faianta.
SC Star Vamastone S.​R.​L

Caut Om Pentru îngrijirea Vacilor De Lapte


Caut om pentru îngrijirea vacilor de lapte pentru o perioada lunga de timp, sa poată mulge manual, am nevoie de un singur om (exclus familie) ofer mâncare și cazare gratuita, salariu 2000 de lei, mai multe detalii la telefon
-

Șofer Spania Ruta Fixă Barcelona Marseille


Angajam șoferi categoría C si E pentru cursă fixa Barcelona - Marseille. Se fac aproximativ 6000km lună Salariu 2500 fix. Program super lejer. Pentru persoane care vor sa îmbine utilul cu plăcutul. Bază cu dușuri, mașini de spălat, supermarketuri în imediata apropiere. Necesar ADR. Necesar experiență.
ASATRANSPORTER

Societate Comerciala Angajeza


SC PRO TITIN SA cu sediul in strada Molidului, nr. 8, Campulung Moldovenesc, angajeaza: 1 persoana - ajutor ospatar 2 persoane - ajutor bucatar Relatii la telefon:
SC PRO TITIN SA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 66 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.