Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Contabil in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Contabil in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Contabil in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Contabil in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Economist Contabil


Studii: -absolvent al invatamantului superior economic de specialitate; Vechime: -sa probeze o vechime de cel putin 3 ani in domeniu, cuprinzand toate aspectele activitatii financiar-contabile; Cunostinte: -sa posede cunostinte temeinice in ceea ce priveste sistemul organizatoric si financiar-contabil; -sa posede cunostinte solide in ceea ce priveste legislatia in vigoare privind domeniul financiar-contabil; -sa probeze o buna cunoastere a conducerii contabilitati computerizate; Aptitudini: -inteligenta (gandire logica, memorie, capacitate de analiza si sinteza); -capacitate de a prelucra informatiile, de a le interpreta si de a le valorifica prin luarea de decizii sau prin furnizarea de date prelucrate altor factori decizionali; -corectitudine, tenacitate, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii; -obiectivitate in aprecierea si analiza situatiilor economice, financiare si sociale, receptivitate, spirit de echipa
ALCONF

Media netă estimată pe baza celor 2918 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Adison Company Angajeaza Operator Facturare Si Contabilitate Primara.​2


Daca ai experienta in distributie,esti comunicativ,organizat,ai prezenta de spirit,esti obisnuit cu lucrul in echipa,te asteptam la Adison Company,firma in plina expansiune,importator si distribuitor regional de produse de uz casnic,menaj,papetarie,jucarii,detergenti si cosmetice(distribuitor SANO). Principalele sarcini sunt: -introducerea facturilor de la furnizori,in contabilitate. -intocmirea de documente de aprovizionare, livrare, insotire marfa, retururi. -listarea zilnica a comenzilor primite de la agenti si intocmirea corecta a facturilor. -arhivarea facturilor,avizelor exemplarul 2 in ordinea de pe jurnale,raportarea catre conducere a eventualelor probleme (lipsa doc.,lipsa stampilei). -executarea rapoartele cerute de conducere,intr-un timp cat mai scurt,acestea avand prioritate fata de toate celelalte activitati. -participarea la procesele de inventariere. Cunoasterea programului Neomanager poate constitui un avantaj. Deplasarea din zona de domiciliu(raza orasului Iasi),la dep
Adison Company

Operator Facturare


Responsabilitati: - Răspunde de buna desasurare a procesului de facturare; - Preia comenzile scrise, telefonic, de la colegi; - Preia solicitarile si emilurile venite de pe site-ul companiei si se asigura ca fiecare dintre acestea sunt solutionate in mod eficient; - Centralizeaza si emite facturi respectand comenzile fiecarui client in parte; - Verifica facturile de marfa sub aspectul corectitudinii si completitudinii lor; - Respecta principiile de organizare a sistemului de contabilitate; Cerinte: - experienta minim un an; - cunoasterea programului WinMentor; - cunostinta Excel; Beneficii: - Salariu motivant si tichete de masa de 30 lei zi lucratoare; - Decontare carburant; !! Program de 6 sau 8 ore, de la 9:00 - 15:00 sau de la 9:00 - 17:00 in functie de disponibilitatea fiecaruia.
Core Recruit

Media netă estimată pe baza celor 918 de salarii introduse în Salario: 2700 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.