Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Contabilitate Primara in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Companie

20 Locuri de Munca Contabilitate Primara in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Contabilitate Primara in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Stasy Lucy Expres ,localitatea Urvind , Restaurant cu parcare și taxare tiruri ,Angajează personal :Pentru postul Contabilitate primara cu atribuții de inregistrare date , stoc / inventariere Facilitați : Decontarea transportului 80% Masa zilnică decontată 70%
Stasy Lucy Expres
Cautam operator calculator pentru contabilitate primaraCerinte:- Studii medii/superioare finalizate;- Cunostinte de contabilitate primara;- Abilitati de comunicare, spirit de lucru in echipa;- Cunostinte operare baze de date si MS Office;- Minimum 5 ani experienta intr-un post similar. - Introduce, valideaza si prelucreaza datele contabile, prin intermediul programului informatic;- Verifica datele introduse in calculator cu datele din documentele primite sau emise;- Inregistreaza facturile , incasarile si platile;- Lucreza cu documente specifice: facturi, chitante, bonuri fiscale, extrase, dispozitii de plata, ordine de deplasare si alte documente ce tin de zona contabilitatii primare;- Indosarieaza si arhiveaza documetele.
Multigama
Angajam contabil primar,pentru inregistrari contabile pana la balanta. Se cer cunostinte minime de operare pe calculator (Word,Excel, Outlook).
Office Pro
Societate pentru colectare deseuri nepericuloase( fier , sticla etc) cauta doamna pentru contabilitate primara. Cunostinte operare program Saga si MsOffice . Locatia : Metro Oradea. Pentru mai multe informatii lasati un Cv sau mesaj aici pe site !
Sc Petro Srl
Hotel Muncel din Baile Felix angajeaza: *Contabil sefCERINTE OBLIGATORII Studii superioare finalizate in domeniul economic; Cunostinte foarte bune de contabilitate si fiscalitate; Cunostinte bune operare PC; Experienta in domeniul contabil minim 3 ani; Cunostinte in utilizarea programelor de contabilitate, gestiune; Abilitati de planificare, organizare raportare si analiza financiara; Atitudine responsabila;COMPETENTE PERSONALE insusiri de personalitate: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, sa aiba calitati psihice necesare (spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, capacitate de orientare in spatiu, capacitate de comunicare etc.); sa manifeste disponibilitate catre dialog, receptivitate, calm, tact in relatiile de serviciu;BENEFICII Salariu motivant; Oferim cazare pentru persoanele din afara Judetului Bihor. nr. telefon: ;
SIND TOUR TRADING SRL
Caut loc de munca part in domeniul contabilitate primara.Pentru mai multe detalii contactați-mă la nr de telefon .Aștept oferte,va mulțumesc!
Caut loc de munca in domeniul contabilitati
Angajez contabil cu prasix pentru firmâ de transport canditatul ideal vorbitor de limbă germanâ, loc de muncâ Oradea salariu 1000eur
Rokecztrans
Societate comerciala angajam contabil in Oradea. Program de lucru de luni pana vineri 9-17.
Stone
Angajez contabil cu experienta minima in contabilitate financiarea si resurse umane. Asteptam Curriculum Vitae cu detalii sincere si eventuale recomandari. Valabilitatea anuntului este pana la finele lunii Martie 2022.
Bad
Birou de contabilitate angajam contabil cu experienta in utilizarea programului Saga (introducere documente contabile pana la nivel de balanta, intocmire declaratii fiscale, Revisal). Pentru mai multe detalii va rugam trimiteti CV si/sau sunati la numarul de telefon.
Silexpert
Fabrica Productie Mobilier Angajam: contabila cu experienta minim 1 an .Avantaj: Cunoasterea programului " Winmentor" Se trimite C.V. pe adresa de 'mail : financiar(around)noulwoodest.com( Informatii laTel: )
NoulWoodest
Angajam expert contabil cu experienta.Salariu motivant.Detalii la telefon.
SC MAIALEX SRL
Cautam contabil/a cu experientaCerinte: experienta intr-o pozitie similara de cel putin 2 ani studii superioare economice finalizate bune cunostinte in domeniul contabilitatii bune cunostinte in domeniul fiscalitatii bune cunostinte de operare PC (Excel, Word) reprezinta un avantaj cunoasterea softurilor financiar-contabile, Win Mentor, SAGA, Ciel capacitate foarte buna de relationare si comunicare abilitati de organizare si planificare meticulozitate si acuratete spirit analitic, capacitate de lucru in echipa seriozitate, responsabilitate, dedicare
Multigama
Angajam expert contabil cu experienta in Transporturi si Expeditii rutiere de marfuri.Detalii la telefon.
PRO LOG MAIALEX SRL
Cerintele postului:- cunostinte de baza operare calculator, pachet M.Office- capacitate de organizare si planificare a activitatilor curente- atentie sporita la detalii- cunoasterea limbii germane constituie avantaj- abilitati de raportare si analiza contabilaProgram de lucru intre 8:00-16:30 Firma se afla in Oradea pe Calea Borsului.
Office pro Oradea
Responsabilități:-promovarea produselor și serviciilor bancare, dezvoltarea calitativa și cantitativa a portofoliului de clienți, menținerea relațiilor cu aceștia-identificarea nevoilor clienților și prezentarea ofertelorCerințe:-bune abilitați de vânzare și prezentare-organizare, putere de convingere-persoana cu inițiativa, capabilă sa lucreze independent și in echipa-minim studii medii-experiența in domeniul bancar/vanzari constituie avantajOferim:-salariu motivant-training-mediu de lucru plăcut-posibilitate de avansare
banca
CANDIDATUL IDEAL Studii medii în domeniul economic sau alte specializări Experiența într-o poziție similară poate constitui un avantaj Cunoștințe de bază a principiilor contabile Cunostinte de operare PC (MS Office, SmartBill pot constitui un avantaj) Persoana implicata, organizata, responsabila, cu un nivel bun de comunicare si dornica de a asimila informatii noi; Atenție la detalii în activitatea zilnică Abilitati de multitasking Buna cunoastere a limbii romane si maghiare este obligatoriu. Engleza constituie avantaj Este o persoana descurcareata si perseverenta, nu renunta usorRESPONSABILITATI Intocmeste documentele necesare pentru expedierea marfurilor, Facturi, Avize, Procese Verbale, CMR, dupa caz Verificarea livrarilor si a comenzilor pregatite, scanarea tuturor produselor care se livreaza Inventariere perioadica Mentine relatia cu clientii privind marfurile expediate Inregistrarea comenzilor in programul informatic si introducerea datelor in miniCRM Colaborare cu colegii din va
Malagrow
Angajăm operator ghișeu bancă la Agenția Aleșd.Criterii de selecție:- absolvent(ă) de liceu cu diplomă de bacalaureat;- cunoștințe temeinice de operare PC;- domiciliul în orașul Aleșd sau împrejurimi;- posesor permis de conducere cat. B;- fără antecedente penale.Constituie un avantaj experiența bancară și studiile superioare.CV-urile se pot depune on-line, pe adresa de e-mail a băncii sau personal la oricare din sediile noastre.Candidații selectați vor fi invitați la interviul care va avea loc la sediul central al băncii din Oradea.
Banca Cooperatista Dacia Oradea
Firma de contabilitate, cautam persoana cu experienta in domeniul contabilitatii, pentru evidenta contabila.Program de lucru de la 9:00 -17:00.
SC Conta Provexpert SRL
Cautam firma serioasa cu garantie bancara, sa aiba toate materialele necesare(cofrage,popi) pentru construirea unui ansamblu hotelier in suprafata de 4500 mp, pe fonduri europene. Avem toate actele pregatite: teren, proiect, autorizatie de constructie. Terenul se afla pe partea dreapta, la 500 m de aeroportul Oradea. Nu va cautati chirie, detinem noi in proprietate, pe care vi le putem inchiria la 1300 Euro/luna + TVA + utilitati, in oras, unde se pot caza 16 persoane, la casa noua cu 5 camere si 3 bai.
SC Ramolisa Impex SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.