Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Cosmetica in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Companie

20 Locuri de Munca Cosmetica in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cosmetica in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Salon zona Nufarul cauta coafeze si manichiurista in salon cu clientela formata in regim de pfa !Inf la nr.d3 tel.
Florale
Caut persoane fizice autorizate cu experiența in domeniu ptr postul de frizer-coafor și manichiura,in sistem chirie.
Salon Lorena
Salon Brielle situat pe CAZABAN nr. 42 caută frizerița/coafeza in regim pfa. Salonul este unul de cartier, situat la principala, are vad bun. Cele interesate va rog sa ma contactați la nr de tel -Cristina.
Brielle Anaan
Caut personal, Frizerita/Coafeza/Cosmeticiana la un Salon în centru str.Primariei cu posibilitatea de a forma clienți atât din Salon cât și de afara, dorim personal responsabil atât profesional cât și social, mai multe detalii telefonic!mulțumesc.
Anomis
Hai in echipa mea am nevoie coafeza si de frizer(frizerita) daca esti interesat ma poti suna la nr de telefon .
Salon MariaN
Clubul Sportiv Municipal Oradea, Județul Bihor, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, din cadrul Compartimentului sportiv al Clubului Sportiv Municipal Oradea, după cum urmează:inspector de specialitate, grad I – kinetoterapeut;referent sportiv III M – maseur.Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România;b) cunoaște limba română, scris și vorbit;c) are vârsta minimă reglementată de prevederile legale;d) are capacitate deplină de exercițiu;e) are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe
Instituii locale
Caut personal pe coafură/frizeri la un salon în centru, PFA,cu posibilitatea de a forma clienți atât din salon cât și de afara, dorim să formăm o echipă responsabilă profesional cât și social mai multe detalii telefonic.
Persoana fizica
Cautam cosmeticiana , coafeza/frizer,manichiurista și maseuza scaune in chirie la salonul care acum se deschide este intr-o zona frumoasa are parcari in fata Mai multe detalii la nr de telefon si se poate veni sa se vada locul
Infinity Beauty Salon
Salon, situat în Nufărul, la stradă, caută echipa sau personal calificat, în regim Pfa, în domeniul frizerie / coafură,manichiura / pedichiură, cosmetica! Veniți în echipa noastră, cu siguranță veți fi plăcut surprinși de mediul în care veți munci! Pentru mai multe detalii, la telefon!
Princess Sun Studio
Căutăm colegă coafează și manichiurista pentru salon central cu vechime de peste 20 de ani .Dacă ești interesata te așteptăm în echipa noastră. Informații la tel.
Salon Diva
Caut colega pe post de coafura in regim pfa. Pe ture 50 E sau toate ture la 80 EInformatii la nr.tel. .
Coatura
Caut coafeza, frizer și manichiurista în regim pfa, salonul este în rogerius pt detalii
Queen Beauty Studio
Cautam colege dornice de lucru in domeniul coafeza frizerita in apropierea facultatii.
Elza Beauty
Vrei sa faci parte din echipa noastra?Vei fi la curent cu toate noutatile din universul frumusetii, vei participa la training-uri de formare profesionala in domeniu si vei incanta clientii zi de zi cu farmecul, accesibiliatea si expertiza dobandite!Beauty Adviser-ul (Lucrator gestionar) la Marionnaud Paris:- Prezinta si promoveaza produsele;- Opereaza pe casa de marcat;- Lucreaza in ture;- Participa la trainingurile companiei si ale furnizorilor.
Ina International SRL Marionnaud
E Beauty Salon situat pe Str Corneliu Coposu (Rogerius) închiriază 2 posturi de lucru pentru Coafor în regim PFA min exp 2 ani.Detalii la telefon.
Salon de înfrumuseare
Salon nou, cu vad comercial, caut personal calificat pentru frizerie. Zona Penny Market Decebal
Beauty Expert
Salon Beauty Secrets situat central care funcționează din 2009, căutăm colegă pe postul de coafeză / hair-stylist , în regim chirie pfa. Detalii, la numărul de telefon
Sc emilia Beauty care SRL
Salonul este situat in zona Cantemir-central la sosea. Detalii la numarul de telefon :
Salon Manuela
Caut pentru salon in Nufaru cosmeticiana/coafeza/frizerPentru detalii va rog sa sunati la nr de telefon:
Salon infrumusetare
Salon caut coafeza, cosmeticiana, manichiurista, extensii gene în regim pfa zona rogerius
Queen Beauty Studio
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.