Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Dpd - Joburi Dpd

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Dpd - Joburi Dpd

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dpd si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dpd si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Curier Dpd


Angajam curier ptr zona de livrare Bd Iancului,Str Ritmului; persoana posesoare de permis categoria B, energica si responsabila . Oferim bonus la numarul de livrari efectuate,masina in posesie iar mai multe detalii la tel :
CotoExpresPartener

Angajez șofer Dpd Mogoșoaia


Angajez șofer dpd Angajăm șofer pentru a încarcă scana și descarca colete. sunt 4 5 ridicări zilnice care trebuiesc duse în oficiul din pantelimon scanate si apoi încărcate din nou în mașină coletele după scanarea din oficiu se duc la depozitul din Mogoșoaia.
Mistico.​speedition SRL

Angajam Curier Dpd Bragadiru


Angajam curier DPD cu experiență la depozitul din BRAGADIRU Cerințe: -Experienta în curierat constituie un avantaj -Permis categoria B , minim 1 an -Cazier judiciar curat ( fara antecende penale ) -Cazier auto curat -Domiciliu stabil în Bucuresti - Ilfov PROGRAM - Luni - Vineri 07:30 - pana la terminarea livrărilor și ridicarilor ! ZONE LIVRARE - Oraș BUCURESTI - sector 6 - zone în proporție de 95 % persoane fizice !!!! Seriozitate și promptitudine !!!
amdcurier

Sofer Dpd - Curierat Germania


În prezent, pentru clientul nostru din Germania, recrutăm candidați pentru postul de:Sofer de curierat la DPD. Cerinte: Cunoașterea limbii Germane nu este obligatorie; Experiența în Condus; Motivația și capacitatea de a lucra în echipă; Disponibilitate de a lucra pentru o perioadă mai lungă; Seriozitate; Se ofera : Cazare Contra-Cost: 350Euro cu utilitati incluse. In camera se sta o singura persoana maxim 2 persoane. Asigurare Medicala. Contract de muncă Nemțesc. Dreptul la concediu: minim 24 zile an. Îndrumare și consiliere din partea echipei noastre. Acces gratuit la muncă cu mașina de serviciu. Plata se face Lunar cu posibilitate de avans saptamanal. Salariu incepand de la 1900Euro NET Lunar. ( Cu posibilitate de crestere in functie de experienta si performanta). Program de munca 8 Ore - 10 Ore Luni-Vineri ( Sambata doar cand este nevoie si este platita suplimentar.) Autoutilitare moderne si noi pentru livrarea coletelor, precum si telefoane mobile ale companiei.
DPD

Sofer Curiera Dpd


Oferim locuri de muncă pentru curierat în Germania! Partener Direct cu DPD Vă oferim: - Salariu începând de la 2.000 Net Lunar( Cu posibilitate de creștere în funcție de experiență și performanță ) - Programul este de 8 ore - 10 ore pe zi 5-6 zile pe săptămâna - Se oferă cazare contra-cost . - Livrarea coletelor către clienți cu un sistem de navigație inteligent care vă arată drumul direct la client. - Limba Germană nu este obligatorie. - Loc de muncă sigur într-o industrie orientată spre viitor și în creștere. - Atmosferă de lucru familiară și sprijin constant in orice situatie. - Autoutilitare moderne și noi pentru livrarea coletelor, precum și telefoane mobile ale companiei, încălțăminte de siguranță și uniforme. Cerințe: - Permis de conducere categoria B. - Seriozitate.
Kroms Group

Angajez Sofer Pentru Curierat Dpd


Angajez curier pentru firma de curierat dpd , ruta este de in 350 km zi si incepe de la ostrovul corbului si se termina la Moreni . stopuri zilnice cuprinse intre 45-80. program de luni -vineri! salariu este de 2079lei + 700 lei bonus mai multe detalii in pv sau la tel. de preferat sa ma mai fi lucrat in curierat!
dpd

Caut Sofer Curier Dpd- Germania


Oferim: Contract de muncă legal încheiat în Germania. Contribuțiile pentru asigurarea medicală plătite de către firmă. Cazarea asigurată în apropiere de depozit contra-cost. Scannerul este tradus în limba Română. Limba Germană nu este obligatorie. Salariu DPD : 1.800 Net - 2.100 Net ( În funcție de experiență ) Salariul îl primiți punctual pe data de 15 ale lunii. ( Cu posibilitate de avans saptamanal) Program de lucru: 8 ore + 1 oră pauză Luni-Vineri/Sambata cand este nevoie. Permis Categoria B. PENTRU DETALII SUNATI LA NR DE TELEFON DIN ANUNT
KROMS GROUP

Sofer Curiera Dpd


Oferim locuri de muncă pentru curierat în Germania! Partener Direct cu DPD Vă oferim: - Salariu începând de la 2.000 Net Lunar( Cu posibilitate de creștere în funcție de experiență și performanță ) - Programul este de 8 ore - 10 ore pe zi 5-6 zile pe săptămâna - Se oferă cazare contra-cost . - Livrarea coletelor către clienți cu un sistem de navigație inteligent care vă arată drumul direct la client. - Limba Germană nu este obligatorie. - Loc de muncă sigur într-o industrie orientată spre viitor și în creștere. - Atmosferă de lucru familiară și sprijin constant in orice situatie. - Autoutilitare moderne și noi pentru livrarea coletelor, precum și telefoane mobile ale companiei, încălțăminte de siguranță și uniforme. Cerințe: - Permis de conducere categoria B. - Seriozitate.
Kroms Group

Curier Dpd Zona Tractorul Vechi


Angajez curier DPD zona tractorul vechi
tbo delivery solution

Cautam Colegi Zona Braila Pentru Firma Dpd


Suntem in cautare de noi colegi pentru activitatea de curieri pe dubite pentru zona Brăila la firma DPD,condiții necesare: -permis cat B de minim 2 ani -cazier judiciar fără probleme Experienta in curierat constituie un avantaj. Se ofera condiții optime de lucru și salariu atractiv.
DPD

Angajem Soferi Si Ajutori Soferi Germania Dpd Si Amazon


Angajem soferi germania amazon și dpd și ajutor soferi fără permis se lucrează 14 zile de noapte și 14 de zii pentru cei căsătoriți 96 euro la zi iar cei necăsătoriți 91 se sta 3 colegi în camera și se plătește 146 euro p3 luna cu internet inclus iar drumul se plătește de angajat adică fiecare persoana în parte drumul este 145 euro
Zwartamnak

Serviciul De Curierat Rapid Dpd Mediaș,​ Angajează Curieri.​


Vino în echipa noastră! Serviciul de curierat rapid Dpd Mediaș, angajează curieri. Descrierea postului: - asigurarea unui serviciu profesional clienților prin livrarea coletelor și ridicarea comenzilor în mod eficient pe zona alocată. -respecta standardele de calitate și procedurile de curierat. Cerințe: - Permis de conducere, categoria B - Studii medii - Orientare către client - Bune abilități de comunicare - Persoană dinamică și motivată - Experiența în domeniu, constituie un avantaj Detaliile salariale, se discuta la sediu. Cv-urile se pot depune la sediul nostru din Mediaș, Str. Gării, nr. 10 (pe variantă). Numărul de telefon pentru contact este
Dpd Medias

Curieri Amazon & Dpd In Germania- Fara Taxe & Inceperi Rapide!


Locuri noi de munca in Germania in orasele Bremen si Walsrode! Recrutam 5 soferi pentru livrare, pentru DPD si Amazon, cu incepere imediata. Salariu: 2000-2200 euro net lunar Cerinte: Nivel minim- conversational al limbii engleze, seriozitate si punctualitate Cazier judiciar curat adeverinta medicala apt clinic sanatos Experienta nu este necesara ( se ofera training platit in prima saptamana cu un dispecer). Se ofera: Contract de munca legal si stabil pe teritoriul Germaniei Salarizarea este de 2000-2200 euro net lunar; Salariul intra lunar in contul dvs; Programul de lucru este este full-time; Cazarea identificata si pusa la dispozitie de catre angajator si este contra-cost; Avantaje: Colaboram cu cele mai importante companii din Germania , cu multi ani de experienta in diverse domenii de activitate; Pachet complet ce cuprinde gasirea locului de munca de catre agentia noastra si oferta de lucru legala cu angajatorul; Asistenta oferita de angajator in vederea obtinerii actelor legale ;
Enjoy Jobs

Căutăm Curieri Craiova


Căutăm colegi pentru curierat ! Program de lucru luni -vineri
Dpd

Angajez Curier Sofer (cat B)


Se caută șofer curier pentru Timișoara - permis categoria B - vechime permis minim 1 an - program luni-vineri de la ora 08:00 la 17:00 - domiciliu stabil in Timișoara - salariu între 2500 și 3500. - se livrează pachete. Mai multe detalii la telefon ...
DPD

Angajez Curier


Subcontractor DPD angajez curier, de preferabil cu experienta. Zona de livrare este in Ilfov, Dragomiresti-Deal, Dragomiresti-Vale, Zurbaua. Marfa se incarca de la depozitul din Mogosoaia asa ca zona de livrare este aproape de depozit. Masina ramane la curier dupa sfarsitul programului. Salariul este de 3800 lei si poate urca in functie de experienta. Pentru detalii .
DPD

Se Cauta Curier Sofer (cat B)


Se caută șofer curier pentru Timișoara - permis categoria B - vechime permis minim 1 an - program luni-vineri de la ora 08:00-17:00, - cu domiciliu stabil Timișoara - salariu intre 2500 și 3500 lei. - se livrează pachete Mai multe detalii la telefon .
Dpd

Angajam Agent Curier


DPD Targoviste angajeaza URGENT curier(fete sau baieti)posesor carnet de conducere categoria B,bune abilități de relaționare și comunicare scris și verbal;adaptabilitate ,rezistenta la stres,orientare către client, prezenta agreabila;atenție distributiva, organizat, atenție la detalii. Descrierea jobului de curier: -preia plicurile și coletele de la clienți din zona alocata; -livrează expedițiile în zona arondata; -respecta standardele de calitate și procedurile de curierat; -încarcă și descarca expedițiile; -experienta intr-o firma de distribuție constituie un avantaj. Salariul motivant plus bonus de performanta. Contract de munca. Vârsta maxima 40 de ani. Rog contactare telefonica. Cerințe: -Experienta în curierat constituie un avantaj -Permis categoria B , minim 2 ani -Cazier judiciar curat ( fara antecende penale ) -Cazier auto curat PROGRAM - Luni - Vineri 07:30 - pana la terminarea livrărilor și ridicarilor ! - zone în proporție de 95 % persoane fizice Seriozitate și promptitudin
Dpd

Angajez Curier


Subcontractor DPD angajez curier, de preferabil cu experienta. Zona de livrare este in Ilfov, Dragomiresti-Deal, Dragomiresti-Vale, Zurbaua. Marfa se incarca de la depozitul din Mogosoaia asa ca zona de livrare este aproape de depozit. Masina ramane la curier dupa sfarsitul programului. Salariul este de 3800 lei si poate urca in functie de experienta. Pentru detalii .
dpd

Dispecera Oficiu Curierat Mizil(jud Prahova)


Societate cu sediul in Ploiesti,angajeaza dispecera oficiu curierat pentru orasul Mizil(jud Prahova) in urmatoarele conditii: -persoana de sex feminin; -domiciliul in Mizil; -absolventa liceu; -cunostinte de baza PC(Office) -cazier judiciar fara mentiuni; -posesoare permis categoria B; -program de lucru: Luni-Vineri(11:00-19:00) -salariu net 2000-2500 Ron
DPD
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.