Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Economist in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Economist in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Economist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Economist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Economist-contabil


Experienta de minim 1 an in contabilitate si cunoasterea programului SAGA Program de lucru de 8 ore.
CONTA MANIC S.​R.​L

Operator Date Productie Si Operator Date(economist) Cu Experienta In Resurse Umane


SENIN SRL unic producator in Romania, in domeniul benzilor adezive, cu o vechime pe piata de 19 ani isi mareste echipa cu : Operator date productie (etichetare si monitorizari) Cerinte: studii medii 12 clase finalizate, Abilitati de utilizare PC, Microsoft Office, Internet; Profesionist in domeniul financiar contabil si resurse umane. Candidatul ideal prezinta aptitudini de organizare, spirit de echipa si bune abilitati de comunicare. Cerinte: Studii superioare finalizate in stiinte economice Experienta in contabilitate si resurse umane, minim 3 ani; Abilitati de utilizare PC, Microsoft Office, Internet; Cunostinte legislatie fiscala, legislatie resurse umane si proceduri contabile Cunostinte pana la intocmirea balantei contabile Responsabilitati : Intocmeste documentele de personal (CIM si anexe, decizii, AA, concedieri, somaj s.a.), inregistreaza in revisal (CIM) si pe site AJOFM(disponibilitate locuri de munca) inregistreaza si verifica in contabilitate documentele de casa, banca, f
SENIN
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.