Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

47 Locuri de Munca in Eforie Nord - Joburi in Eforie Nord

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

47 Locuri de Munca in Eforie Nord - Joburi in Eforie Nord

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Eforie Nord si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Eforie Nord si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Hotel Aqua Park Angajeaza Personal Curatenie


Angajam personal pentru curatenie cameriste pentru hotel situat in Eforie Nord. Oferim 2 mese pe zi si cazare gratuit, carte de munca si program flexibil. Experienta in domeniu este un avantaj. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati cu incredere.
Aqua Park

Angajez îngrijitoare Internă Eforie Nord


Angajez îngrijitoare pentru o bătrână de 87 ani diagnosticată cu Alzheimer. Este semi-autonomă, nu este violentă, constituție mignonă, purtătoare de pampers tip chilot. Salarizarea este de 3500 RON pe lună și o zi liberă pe săptămână, sau, cumulate, 4 zile pe lună.
Ozghiur

Angajam Barman Si Receptionera


Complexul Grand sin Eforie Nord angajeaza barman si receptionera. Relatii la tel. sau E-mail
Minibraseria Grand

Ajutor De Bucătar Restaurant Nadia Eforie Nord


Nadia Hotels angajază ajutor de bucătar pentru restaurantul Nadia din Eforie Nord Cerințe: - se subordonează bucătarului șef - persoană dedicată și responsabilă - spirit de echipă și implicare - pregătire materii prime pentru preparare - păstrarea curățeniei la locul de muncă - respectă politicile restaurantului cu privire la siguranța alimentară, norme de igienă, calitate și servire Responsabilități: - se asigură că produsele, preparatele și semipreparatele sunt depozitate și păstrate corespunzător - participă la inventar și la stabilirea necesarului de aprovizionare - preia comenzile cliențiolor de la ospătari și asigură servirea acestora - participă la curățenia și igienizarea restaurantului, ustensilelor din bucătărie și a echipamentelor din dotare - verifică periodic termenul de valabilitate al produselor - indeplinește alte sarcini dispuse de superior Salariu motivant + bonus sfârșit de sezon. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteti CV-uri aici sau ne puteti contacta l
Nadia Hotels

Angajam Barman


Restaurantul Grand din Eforie Nord angajeaza barman. Relatii la tel. sau E-mail
Restaurant Grand Eforie Nord

Camerista Vila Sezon


Unitate în Eforie Nord cauta doamna pentru curățenie în sezonul estival (iunie-septembrie). Cautam o persoana domiciliul in localitatile apropiate, deoarece nu putem oferi cazare. Va așteptăm pentru a discuta condițiile.
Gheco Tour

Angajam Cameriste Si Receptionere


Hotelul Hoiiday din Eforie Nord,angajaza,pentru perioada 01.06 - 01.09.2024 : - cameriste.cu contract de munca si un salariu net ,de 4500 lei luna + decontarea transportului,pina la suma de 500 lei. Program zilnic,08 - 16.. - Receptionere cu contract de munca,salariu net de 3000 lei + decontarea transportului .pina la suma de 300 lei. Program 12 24,adica 29 ture luna . Informatii suplimentare,la tel. - Iorgovan.
SC.​MAT,​MOB,​IORGOVAN SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 47 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.