Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Inginer Constructii in Campina

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Inginer Constructii in Campina

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Constructii in Campina si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Candidatul ideal LUNOX HR INTERNATIONAL – Grup de companii cu angajați de diferite naționalități, caută vorbitori de Limba Germană pentru angajare în Austria, perioadă nelimitată.Specializare: Curățenie industrială; Domeniul construcțiilor; Sudori; Instalatori; Specialiști în domeniul prelucrării lemnului; Strungari; Stivuitoriști.Cerințe: Limba Germană: nivel conversațional. Experiență profesională în domeniu. Vaccin anti COVID – 3 doze. Toți participanții la interviu vor fi supuși la probe de lucru aferente specializării. Permisul de conducere poate fi un avantaj.Descrierea jobului Oferim: Condiții avantajoase de plată. Posibilitate stabilire în Austria, împreună cu familia. Salarii suplimentare (premiere) Ajutor în ceea ce privește relocarea. Viză permanentă. Domiciliu fiscal. Școlarizare pentru copii. Program săptămânal de 38-40 ore. Ore suplimentare plătite. Concediul medical este asigurat de la prima angajare și este plătit. Tratament gratuit.
LUNOX CONSTRUCT
Candidatul ideal Inginer de executie pentru instalatii HVAC si sanitare in santierele contractate de catre societate in calitate de Antreprenor General Absolvent cu studii superioare tehnice finalizate , preferabil Facultate de instalatii , energetica sau inginerie mecanica; Experienta profesionala solida de minim 5 ani in domeniul constructiilor ,in aria de instalatii Disponibilitate pentru mobilitate in tara / strainatate ,pentru perioade determinate de timp Cunostinte pachet : Microsoft Office, Autocad ; Cunostinte limba engleza constituie avantaj Planificare si organizare Deține permis de conducere categ. B.Descrierea jobului Activitate desfasurata in cadrul santierelor contractate de catre Companie. Gestionarea lucrarilor de instalatii HVAC si sanitare , in calitate de Antreprenor General. Verifica si isi insuseste documentatia tehnica pusa la dispozitie pentru realizarea proiectului. Isi insuseste graficul general de executie si intocmeste graficul de realizare al lucrarilor de i
BAUPARTNER CONSTRUCT
Candidatul ideal Absolvent studii medii cu profil tehnic (liceu sau scoala profesionala); Curs autorizat de alpinist utiliar absolvit sau disponibilitatea de a participa la instruire in cadrul companiei; Detinere permis auto cat.B; Experienta cel putin 2 ani in constructii de telecomunicatii mobile constituie un avantaj major; Aptitudini si experienta in lucrul la inaltime; Disponibilitate pentru deplasari 100% din programul de lucru.Descrierea jobului Instalare cabluri si antene de la locatia echipamentelor la antenele de pe structura; Instalare dispozitive mecanice, electrice si/sau electronice pe un site de telecomunicatii; Instalare antene-panou pe suporti existenti, azimutare, etc; Pozitionare buloane ancoraj, cofraje fundatie pentru stalpii de telecomunicatii. Generarea, asamblarea si ridicarea (construirea) structurilor din otel galvanizat pe terasamentele cladirilor si a turnurilor din otel galvanizat pe teren, utilizand macarale si alte mecanisme de ridicare; Instalare conecto
RCS & RDS
Bună ziua. Am nevoie de un băiat care are un minim de experiență în construcții.
Persoană Fizică
Angajam muncitori in constructii cu experienta.
LUSA CONSTRUCT
Angajăm urgent muncitori în construcții, dulgheri si fierari betonisti cu permis de conducere categoria B ,se oferă contract de munca , salariu atractiv , transport ,activitatea se desfășoară Prahova ,program 8 ore pe zi .Mai multe detalii la numărul de tel din anunt ,rog seriozitate!
YDEAL CONSTRUCTII PRAHOVA
Firma construcții angajează muncitori. Se oferă contract de munca. Salariu lunar între 3500 și 4000 lei net. Punct de lucru Valea Doftanei. Se asigura transport din Câmpina spre șantier.
Centurion
Angajam muncitorii in constructii: Santier Campina: Necalificat, Finisori, Rigipsari Detalii :
CentruldeacoperisuriCampina
Angajam muncitori calificati si necalificati pentru santiere din Bucuresti ,se asigura cazare in bune conditii,contract de munca si salarizare conform normativelor si legislatiei din romania,transport asigurat de la cazare catre puctul de lucru si retur.Salariul se acorda bilunar la data de 15 si 5 ale lunii urmatoare.Ne puteti contacta lde Luni pana Vineri de la 10 - 17.
SC.​VALERIAN CONSTRUCT SRL
Angajăm muncitori în construcții!Salariul variază în funcție de pricepere și experienta, mai multe detalii la telefon.
LADERC
Angajam meseriași construcții, dulgheri, fierari, zidari, finisori..mai multe detalii la telefon
Dms
RigipsariFinisoriMecalificati
Magazinul de acoperisuri
Rigipsari,Faianțari.Muncitor necalificat
Magazinul De Acoperisuri
Fabrica de cherestea angajeaza muncitori necalificati
SC Sotcali SRL
Angajez muncitor necalificat pentru construcții funerare.Telefon: Nu răspund la mesaje. Pentru detalii va rugam sa ne contactați
Pompe funebre la Marin
Depozit materiale de constructii, angajam muncitor necalificat.
Bogdacons
Cautam muncitori necalificati pentru companie din Aricestii Rahtivani(Transport asigurat)Beneficii:Salariu fix + diverse beneficii(2000 NET-2400 NET)Transport asiguratProgram 2 schimburi (L-V)Training asiguratTe asteptam cu drag!
fff
SC THE ONE CONSTRUCT ADY SRL angajează persoane serioase care au cunoștințe si experienta în finisari interioare (rigips,faianta,gresie,parchet, lavabil, tencuiala mecanizata )De preferabil cu permis categoria B Salariu este motivant în funcție de experienta acumulata.Contract de munca pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este de Luni pana Vineri, de la ora 07:00 la ora 17:00 (1 ora pauza de masa)!Sâmbăta și Duminica nu se lucrează!Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon:
SC THE ONE CONSTRUCT ADY SRL
Angajez oameni cu si fara calificare in domeniul construcțiilor.Ofer între 170lei-250lei/zi.Ofer transport si o masa pe zi.Rog seriozitate maxima
SC.​Zimbral.​srl
Locuri de munca in Rep.Ceha, ptr.necalificati, in fabrici:- componente auto, 115 Koroane/ ora, transport asigurat, cazare gratuita, avans din salariu săptămânal, contract de muncă+card de sănătate.- uzina armaturi metalice si fab. zincare piese, 140 Koroane/ora, transport asigurat, cazare asigurata, avans din salariu săptămânal, contract de muncă+card de sanatate.- fabrica de mobila, calificați, 150 Koroane/ ora, transport asigurat, cazare gratuita, avans din salariu săptămânal, contract de muncă+ card de sănătate.Tel.
Amboseli SRO
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.