Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Inginer Constructii in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Inginer Constructii in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Constructii in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Constructii in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Inginer Constructor


Angajam inginer specialitatea constructii - 2 posturi astfel: Un post inginer birou tehnic ofertare pentru Constanta si sau Petromidia buget 800 -1000 euro net Un post inginer executie pentru șantier Rafinaria Petromidia buget 800-1000 euro net
Civicon Inter

Inginer Proiectant Electroenergetic


Societate cu profil electroenergetic angajeaza inginer proiectant instalatii electrice. Cerinte : - cunostinte de specialitate - autocad,permis conducere - limba engleza nivel mediu - permis conducere categ. B.
SC ELMONT CONSTRUCT SRL

Inginer Proiectant Domeniul Naval


Candidatul Ideal - absolvent al unei facultati tehnice, de preferat in domeniul naval - pasionat de proiectare - cunostinte PC avansat ( AUTOCAD ) - atentie la detalii, capacitate de analiza, spirit de echipa - experienta lucrarii in santier naval constituie un avantaj, precum si utilizarea softului CADMATIC. Descrierea jobului - proiectare si consultanta navala in Romania si in strainatate; - lucrari de specialitate impreuna cu echipa de structura /corp nava; - salariu negociabil in functie de experienta dvs. actuala- mediu de lucru profesionist- posibilitate de dezvoltare profesionala. Descrierea companiei Societate cu experienta in domeniul proiectarii si consultantei tehnice navale si offshore.
BLUE LINE SRL

Inginer Proiectant Sau Arhitect


KAT CONCEPT DESIGN SRL angajeaza: - arhitect stagiar sau cu drept de semnatura; - ingineri proiectanti constructii/instalatii. Cerinte: - Student sau absolvent al facultatilor de profil; - Cunoscator AUTOCAD si programe de specialitate. - Limba engleza constituie un avantaj. Oferim: -pachet salarial atractiv -mediu de lucru placut -posibilitatea de a se dezvolta intr-o echipa dinamica si profesionista.
SC KAT CONCEPT DESIGN SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.