Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

148 Locuri de Munca Inginer Constructii in Prahova

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Companie

148 Locuri de Munca Inginer Constructii in Prahova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Constructii in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam inginer constructiidetalii la sau trimite ti cv la adresa de e-mail :
Brilliant Family Construct
Angajam inginer si maistri constructii executie,zidari,dulgheri,fierari,finisori,instalatori,electricieni,montatori pavele,tigla metalica si ceramica.telefon:
free srl
SC construcții civile din Ploiesti angajează în condiții avantajoase: maistru sau inginer constructor pt coordonare șantiere . Relatii la telefon: email:
SC COLEN IMPEX S.​R.​L
Caut baiat serios pt lucrarii in ploiesti si zone limitrofe,calificat 200 lei pe zi (faiantar),necalificat 150 lei pe zi
Ciprian
Angajez muncitori calificati in constructii. Salariu motivant.
Eftimie
Bună ziua. Am nevoie de un băiat care are un minim de experiență în construcții.
Persoană Fizică
Echipa serioasă , executa lucrări de construcții atat munca calificata cât și necalificata săpături manuale , garduri din prefabricate , fundații, case, beciuri , curățenie ,demolări . ne putem deplasa atat in județul Prahova cât și in alte județe in funcție de volumul lucrărilor .
necalificatisrl
Echipă de muncitori construcții necalificați, ne deplasam in tot județul Prahova, dar si in alte județe dacă lucrarea este mai mare.
Necalificai srl
Descriere Firma Alusteel Fatade angajeaza Inginer Mecanic sau Constructor , cu sau fara experienta, pentru supraveghere Santiere (Tamplarie termopan, Fatade, Casete ventilate) prin tara. Salariul se va negocia la interviu.Cerem si oferim seriozitate si responsabilitate.Se oferta locuri de munca stabile, pentru colaborari de lunga durata.Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul firmei in Str. Industriei Nr.326 Hala C7 BerceniPrahova, Romania, sau puteti lua legatura cu noi telefonic.
SC Alusteel Fatade SRL
Societate comerciala din Ploiesti angajeaza inginer constructor.Salariu motivant, program flexibil, detalii la telefon.
Zingher Construct
Fabrica MULTIMETAL - Companie producătoare de utilaje industriale, linii tehnologice, echipamente şi componente industriale angajeaza PROIECTANT UTILAJE INDUSTRIALEResponsabilitatile postului:- Realizeaza activitati de proiectare asistata de calculator, proiectare 2D, 3D si realizarea desenelor de executie pentru constructii metalice, instalatii si utilaje industriale pentru diverse domenii industriale;- Intocmeste schite de principiu si liste estimative de materiale in vederea realizarii proiectelor in care este implicat;- Ofera informatii tehnice si asigura suportul necesar catre departamentul de productie pe parcursul derularii proiectului;- Analizeaza lista de cerinte (ce poate contine informatii cum ar fi: dimensiuni de gabarit, forte, energia, fiabilitatea, protectia mediului, numarul de exemplare, cerinte specifice, etc.);- Se documenteaza asupra realizarilor din domeniul temei de proiectare;- Defineste si semnaleaza problemele esentiale de solutionat;- Realizeaza proiectarea co
FABRICA MULTIMETAL STRATEGIC GENIAL CONSULTING
Angajam personal calificat- Inginer Constructor, Manager Proiect Constructi si pesonal necalificat in constructi in Ploiesti.Conditii avantajoase de munca, program 8 ore. Pentru detalii ne puteti contacta:
ZINGHER CONSTRUCT SRL
Ofer contract de munca și salariu motivant
LeonConstruct
Angajam muncitori in constructii cu experienta.
LUSA CONSTRUCT
Angajam muncitori in constructii : dulgheri , fierari , necalificati . Santierul se afla in Bucuresti , se asigura transport din Ploiesti . Pentru persoanele din zonele limitrofe ale Ploiestiului se asigura si cazare . Salariul incepe de la 4000 lei si creste in functie de abilitatile fiecaruia ! Va rugam sa ne contactati la nr : sau sa lasati cv la adresa de e-mail :
SC BRILLIANT FAMILY CONSTRUCT SRL
Angajăm urgent muncitori în construcții, dulgheri si fierari betonisti cu permis de conducere categoria B ,se oferă contract de munca , salariu atractiv , transport ,activitatea se desfășoară Prahova ,program 8 ore pe zi .Mai multe detalii la numărul de tel din anunt ,rog seriozitate!
YDEAL CONSTRUCTII PRAHOVA
Angajez muncitori calificați pentru montaj panouri termoizolante și tabla fațada. Se oferă salariu motivant în funcție de performanță.Tel contact :
First Gemad
Angajez muncitori cu sau fără experiența in domeniul pavajului. Salarizare atractivă in funcție de cunoștințele in domeniu! Transport și o masă inclusă . !Vârsta minima 16/40 ani !5 zile lucrătoare Sâmbăta la alegere
aurelian
Angajez muncitori cu sau fără experiența in domeniul pavajului. Salarizare atractivă in funcție de cunoștințele in domeniu! Transport și o masă inclusă . !Vârsta minima 16/40 ani !5 zile lucrătoare Sâmbăta la alegere
aurelian
Angajez muncitori in constructii pentru santiere in Ploiesti calificati sau necalificati ! Program de lucru : L-V 8-17
SC.​AlykKiss.​SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 148 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.