Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Inginer Constructii in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Inginer Constructii in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Constructii in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Constructii in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Rpc Group Angajeaza Inginer Constructor


RPC Group angajeaza Inginer Constructor Dacă nu ești plictisit/ă de viața Dacă îți dorești mai mult Dacă nu ești puturos Dacă vrei sa faci ceva in vista Dacă îți plac oamenii, Zona de activitate va fi orasul Hunedoara! Salariu atractiv si bonificatii! Hai in echipa RPC GROUP! Depune-ti CV-ul la adresa de email: c o n t a b i l i t a t e @ r p c g r o u p . r o
RPC Group

Inginer Proiectant Structural


Angajam inginer proiectant structural! Aptitudini: -experienta de 2-3 ani in proiectare structurala -cunoasterea programelor SAP2000, Axisvm, Etabs, BIM, etc. - nivel avansat al limbii engleze, nivel minim al limbii italiene. Sarcini: - Modelare structurală în diverse software - Proiectare elemente structurale si grinzi MTR - Postproducția elementelor structurale (modelarea și proiectarea armăturii elementelor din beton armat, pregătirea plăcilor) și prin utilizarea BIM - Coordonarea cu alti profesionisti implicati in proiecte (arhitecti, ingineri de instalatii, etc.) - Vizite de șantier și sprijin pentru firma de construcții Avem o echipa tanara, dinamica, dornica de colaborare pe termen lung. Salariu atractiv cu posibilitate de crestere profesionala si economica.
SC ITALIAN BUILDING SYSTEM SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.